Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanik09 spune:
Va multumesc mult, fetelor, pt sfaturi ! Cred ca cel mai bine va fi sa merg la doctor, macar ma voi linisti daca totul e in regula.
Va doresc tuturor sarcini usoare in continuare si sa va bucurati de aceasta perioada magica ! Mie mi-a adus numai bucurii si amintiri frumoase.. ( si imi doresc sa ramana asa )
zmeurica din burtica are 12+
zmeurica din burtica
ellanik spune:
Roxanika, sa stii ca si eu am luat utrogestan 800/zi si din sapt 14 am redus la jumatate in prima saptamana si apoi a jumatate din doza si gata.Dr a zis ca placenta functioneaza si progesteronul luat era inutil.La mine a functionat in sensul ca nu am mai avut probleme.La mine insa au fost altele cauzele pt care am luat atata progesteron.Numai bine!
Marsy si de la mine La multi ani!!!
21+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanik09 Va multumesc mult, fetelor, pt sfaturi ! Cred ca cel mai bine va fi sa merg la doctor, macar ma voi linisti daca totul e in regula. Va doresc tuturor sarcini usoare in continuare si sa va bucurati de aceasta perioada magica ! Mie mi-a adus numai bucurii si amintiri frumoase.. ( si imi doresc sa ramana asa ) Roxana zmeurica din burtica are 12+zmeurica din burtica |
Si asa va fi!! Ai grija de tine si gandeste pozitiv, ajuta f mult!!
Mami de Luca si
18+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanka80 spune:
andira 

sa fii sanatoasa si tu si bebe si tot ce iti doresti sa se implineasca. eu deja am inceput sa fac listute cu ce cadouri imi doresc in viitor: prima data e ziua mea, apoi sfantul nicolae si imediat mos craciun. asa ca luna decembrie la mine e cu adevarat luna cadourilor ![]()
pun si eu niste poze de cand sunt graviduta. o parte sunt facut de sotul meu ce nu e profesionist, asa ca nu sunt f clare. sorry pt asta.
va urez o saptamana cat mai usoara, fara dureri, fara stres si cu multa voie buna. eu vineri am programare la eco si tareeeeee nu mai am rabdare. toata lumea inca imi spune ca eu voi avea baietel. nu imi displace ideea si ma gandesc daca si la mine a vazut eronat doctorita la 17 saptamani ca e fetita. azi m-au analizat niste babute si mi-au zis ca prea e burta sus si ca e si tuguiata deci clar sa merg pe mana lor ca e baiat 
. astept sa ma intalnesc cu fluturasul si apoi vad eu daca le iau de cap sau nu.
va poop pe toate si sa zambiti mereu. 

rebiana sa ai mare grija de tine iubita mea daca mergi la scoala de maine. stai pe scaun cat poti de mult si te gandesti in primul rand la puiul tau care isi doreste sa stea la mami in burtica foarte aproape de 40 s. pooooop 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
21+
- Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
uitasem de poze. sa ma ajute cineva sa imi spuna cum pun pozele la semnatura mea sa le am permanent intr-un folder?
http://family.webshots.com/album/575239850kJqaRO
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
21+
- Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*
oanaiacovita spune:
Oanka, ce frumusica esti si ce mult imi place casuta voastra.
Wow, e aranjata eact pe gustul meu. Sa fiti fericiti toti 3 in ea.
Poze, exact cum ai pus linkul la semnatura cu tickerul fluturasului, asa pui si linkul de poze.
Oana
22+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
vladimirescu spune:
Andira, la multi ani!!!! Sa fii sanatoasa si sa nasti cel mai frumos si sanatos bebe care s-a vazut!! Sper ca petereci frumos de ziua ta 
Marsybaby, la multi ani !! Sa va fie bine impreuna, sa fiti parinti intelepti si sa ajungeti impreuna bunici fericiti!!
Ellanick: tie un bat la fund, nu un carton de ciocolata! Ca am vazut ca ai scris mesajul aproape de 12 noaptea... Pai ce fel de gravida model esti tu, sa nu faci nani la ora aia?? 
(By the way, la prima sarcina si eu tot desene animate am consumat, in ultimele doua luni cite 2-3 lung-metraje pe zi, Disney, Pixar - fara discriminare! :))
Kossir, sper din suflet ca te-ai linistit si esti bine! Esti cuminte, stai intinsa? Pe cuvintul tau??
Bine, atunci mai ai voie o portie de ciocolata... ( e un bun anti-depresiv, serios! si ajuta si la carcei, ca are magneziu :))
M-am intors azi, am decolat la 7,30 dimineata, sa ma trezesc la 5,15 a fost un cosmar pt mine - desi am avut nnorocul sa fi "cistigat" totusi o ora in nopatea care a trecut... Am ajuns frinta de oboseala acasa, si nu am alta explicatie decit sculatul cu noaptea in cap. De la prinz stau in pat, sint singura acasa (Vladimir si tata lui sint la Iasi, la bunici), si tot nu reusesc sa-mi revin.
Ieri am cam sarit calul in Geneva, m-am plimbat cam mult, si spre seara simteam ce zicea si Roxanika, ca ma apasa ceva acolo jos, ca si cum bebe deschide sa iasa... Doamne fereste! E o senzatie tare idioata ! O fi de la placenta mea inserata jos, f aproape de orificiul cervical... nu stiu, dar e ciudata senzatia si am s-o evit, chit ca fac fundul cit casa de cit o sa stau in pat etc :))
Am fost la doamna, are un apartament superb pe malul lacului Geneva (Leman), fix in dreptul celebrului jet de apa - care s-a vazut superb luminat prin ferestrele french de la living toata seara cit am stat la ea si-am tras de un pahar de rose (numai unul, ho!) Sotul tocmai se intorsese de la Bucuresti - e demnitar ONU si umbla peste tot in lume. Doua persone foarte agreabile, ea parizianca (vreo 55 ani) si el londonez (aproape 60), calatoresc tot timpul, azi dimineata au plecat in Uganda, daca nu ma insel... Ea n-are nicio grija, ii place sa aiba prieteni peste tot in lume (de aia m-a "agatat" pe mine in Istanbul in bazar :) Aduna lucruri exotice, deosebite, si de aia are o super-casa. Am discutat toata seara despre familiile regale europene, ce inseamna fare trade acum in lume, cum sa-si decoreze nu-s ce perete din casa din Provence cu faianta turceasca pictata - la asta i-am fost profesor, ca eu mi-am facut ambele bai deja in stil moschee, cu faiantepe care le-am importa personal dintr-un centru ceramic din Turcia dupa ce am lucrat vreo 3 luni in Photoshop sa fac designul - fiind prima data pt mine, nu a fost usor :) Oricum, draguti oamneii, vom tine legatura... si sper ca nu i-am imbolnavit, ca mi-am suflat nasul si am tusit intr-una cit am stat la ei ! :))
Va doresc o saptamian excelenta! (eu iar am joi un eveniment de organizat, dar macar nu mai sint si gazda in acelasi timp - asadar o sa intru mai putin pina vineri :))
pe toate!
18+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
ellanik spune:
Vladimirescu
nu da!Nu pot aodrmi mai devreme .Ce sa fac?Adevarul e ca mai devreme de 10 nu ma trezesc dimineata asa ca...Misto chestia cu plimbartul in toata lumea.Si noi am vazut putin dar vrem ca viata sa ne-o traim in felul asta fara a investi zeci de mii de euro in pereti si acoperisuri.Bine ca ai ajuns acasa cu bine.
Oanka frumusica burticuta, bre!Si casuta asijderea.
21+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
oanaiacovita spune:
Ca tot ma plictiseam, am facut si eu poze la lucrusoarele primite:
aici le gasiti
Vladi bine ai revenit acasa, la odihna cu tine.
Oana
22+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andra_s spune:
intru si eu putinel sa ii spun Andirei : LA MULTI ANI!!!
oanka esti o mumusica! 
week-end-ul asta a fost de kko pt mine, am avut arsuri de dimin pana seara, si astazi, colac peste pupaza, m-a durut si capul tare de tot 
sper ca de maine sa imi fie mai bine ...
va poop pe toate fara exceptie si va urez ca in fiecare seara somnic pufos 
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
20+