Albinutze de Mai-Iunie 2009(29)
Raspunsuri - Pagina 13
nicuratze spune:
Buna seara,
CRIS,
,sa treaca repede durerea!
ANAELA,multumim pentru poze,sunt superbe,si Darius s-a facut asa expresiv!
NUSY,am admirat si eu pe Ingrid,ce vesela este! ( din pacate filmul nu-l am,zice nasa ca-i trebuie un aparat care face trecerea de la filmul de pe camera pe dvd,si nu-l are
)
CRIS,eu am salvat Dr.Spock,cea cu hranirea bebelusilor pana la 1 an.
CARLA,cum e cu oparitul bananei,cat timp trebuie tinuta?
(despre faza cu sucurile de fructe si piureuri,am citit in ghidul de nutritie al OMS,ca nu e mai nici o diferenta,ca au aceleasi valori nutritive,doar ca piureul contine si fibre din fruct,cum e pana la urma?
)
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
baby-first spune:
Salutare tuturor!!!
Nu am intrat de ceva vreme pentru ca v-am spus ca vine mami cu frate-meu in vizita.
Au ajuns vineri seara si au plecat duminica dupa-masa. Va dati seama ce surpriza a avut mami cand a vazut-o pe Alesia, mai ales ca nu a vazut-o de 3 luni...daca m-am maritat si eu asa de departe...
Asta mica e o figura si jumatate. Daca-i place persoana din fata ei rade cu gura pana la urechi, daca nu (cum face cu socri) pune imediat botul si incepe sa planga.
Relusha, dupa cum vezi n-am putut sa o tin prea mult la mine, desi as fi vrut, ca incepe serviciul saptamana asta.
BebeBeca, am vazut ca i-ai dat Sarei brocoli si conopida. A fost ok, ca eu stiu ca nu era indicat pentru mine sa mananc in primele luni pentru ca sunt greu digerabile si exista riscul ca asta mica sa faca colici mai urate. Nu stiu daca asa e, dar eu am evitat sa le consum atunci.
Multumim tuturor fetelor care ne-au facut urari de 6 luni, nici nu-mi vine sa cred ca are deja o jumatate de an 

Noi am fost azi la vaccin, a fost cuminte, a plans putin dar i-a trecut repede si parca azi a fost mai maraita. Sper sa nu facem febra.
Am si cantarit-o: are 9,1 kg si 68 cm, asta in conditiile in care avem doar 2 mese pe zi, una de fruct dimineata, doar pulpa si una de legume seara, fara cereale sau alte adaosuri. Restul, laptic de la mami
. Mi se pare cam scunda, dar sper ca o sa se inalte ea.
Deea am vazut ca puiul tau vrea deja sa plece, a mea nici nu sta prea bine in fund, de stat in picioare nici nu mai vorbesc. O fi ok sau trebuie sa-mi fac griji 
Va pup si plec la
ca parca vad ca ma trezeste printesa de 2 ori in noaptea asta.
AAA, am uitat sa va spun ca azi i-am dat dovlecel dulce copt si i-a placut la nebunie ![]()
Cristina mamica fericita de
Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
Relusha spune:
Buna dimineata,
o cana de
si...
LA MULTE LUNITE pentru albinuta
Daniel, bebe de ramonaiani 
LA MULTI ANI pentru
Robert, cavaler de mamicaoana 
sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si cuminti....
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
Bebe Beca spune:
Buuuna dimineataaa!!!
De astazi pana sambata o sa fiu fara sotz... pleaca din tara
, si pe noi nu ne ia cu el...

Cris, cum te simti?
Cristina, a fost ok de la brocolo si conopida, nici o treaba... Felicitari pentru asa greutate. In ceea ce priveste inaltimea, se incrie in grafic.
Nusy, cartof dulce ar trebui sa gasesti in carrefour. Am vazut poze, este o frumoasa robotelul vostru. La san nu adoarme?
Otilia, eu i-am dat cate un tub. Nici nu stiam ca as putea sa ii dau mai putin.
Lauraa, daca pitica creste bine cu laptele tau... este perfect. Rebeca a mancat aproape numai tzitzi pana aproape de 9 luni. Din celelalte alimente doar gusta, oof, tare mofturoasa era. Si este in continuare. Aseara mi-am dat seama ca rebeca nu a pus gura pe brocoli si conopida si dovlecel never ever. Si nici nu cred ca o sa o pacalesc vreodata.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
Denisa, sarcina usoara mai departe!!! Te pupam si te mai asteptam pe la noi!
Anaela, am vazut niste poze superbe! Si v-ati distrat de minune. Iar verisorii parca seamana putin.
Ertina, nu ai de ce sa numeri calorii... Cand vei incepe diversificarea, o sa incepi cu un aliment. Bune pentru prim aliment cu morcovii, avocado, cartoful dulce, mar, para... Ia-ti un steamer, o sa iti usureze foarte mult treaba, plus ca pastreaza din vitaminele fructelor si legumelor.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Alyntha, ea de cand s-a nascut are ochiul in lacrimi, cateodata se aduna si secretii din cauza faptului ca baltesc lacrimile in ochi si se infecteaza. Un oftalmolog iti poate confirma. Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Poze *** Poze *** Si iar poze "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
asa deci....La noi nu e asa deloc.... Se mai lipeste un ochisor, atata tot! Ms!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
nusy spune:
Pai nu am nicio sansa sa o adorm altfel pentru ca asa s-a invatat...sa va spun cum decurge procesul adormirii: se joaca cat se joaca si deodata incepe sa se frece la nas,la ochi,sa se agite ca ii e somn...o iau in brate si incep s-o plimb,la inceput se agita,da din picioare,din maini,mai scanceste,se freaca iar la ochi,la nas si dupa multe plimbari adoarme.Chiar daca incerc s-o adorm inainte sa ceara ea,tot in brate trebuie,altfel n-am nicio sansa...Anaela,
,mersi pentru sfat,dar daca o pun in patut nu adoarme-ori se joaca daca nu e obosita,ori incepe sa planga rau de tot daca ii e somn.Iar suzeta o accepta doar cand ii e foarte somn si in brate sa fie,altfel o scuipa din gura.
Ioana,
la san nu o pot adormi pentru ca ea refuza ziua sanul.Doar noaptea suge,ziua trebuie sa scot cu pompa sa-i dau,daca ii dau sanul urla de nu se poate.
Asa s-a obisnuit,asa am obisnuit-o si va fi greu s-o dezvatam..deocamdata n-avem sanse decat sa ne cocosam...![]()
Ioana multumesc,sper sa gaseasca sotul cartofi la Carrefour,ca se duce maine la C-ta(noi nu avem Carrefour).
alynta27 spune:
Salutare!
Nusy.......multumesc!
Cris........multa sanatate!
Noi am gasit cartof dulce in Kaufland. E 8lei kg. Nu am mai mancat-are gust de bostan comestibil... A papat bine Matei din el!
Aseara m-a plans doua ore DEGEABA credeam eu! venisem de la cumparaturi si depachetam cu el in brate! Taicasau isi gasise de lucru in baie! Il i-a sotul si in timp ce manca banana ii baga si lui in fizic! Incepe sa "depene"! Copilului ii era foame si maicasa il tinea flamand! I-am dat banana subtiata cu apa si o lingura de cereale si a adormit instant! (Eu ii dau banana- stiu ca e controversata, i-am dat si lui David si nu a avut vreo alergie! Acum depinde de copil...)
Am schimbat piureul de legume dimineata si fruct cu cereale seara!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
nusy spune:
Alynta: mersi
,deci si in Kaufland..dar taranii la piata nu au,nu?
Nicuratze: pacat ca nu putem vedea si noi filmuletul,cred ca era tare haios.
ana_micu83 spune:
Alynta ai vazut ca te numeri printre castigatorii de pe DC la concursul Lenor? Si eu am castigat..da pana acum nu mi-a ajuns premiul!
Alic, tie ti-a ajuns premiul?
Va tzuc pe toate, va uram o zi excelenta!
pentru toti sarbatoritii zilei...
Am pus si mai pun poze la semnatura!![]()
AnaMaria+Valentin =***RAZVAN*** (poze)

Bogdan (04.02.2005)