Albinutze de Mai-Iunie 2009(29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

nusy Da, pisica mea musca. E o nebuna si jumatate. Scaunul meu de birou a devenit al ei si tb sa ma bat cu ea sa stau si eu acolo. Si pe el alaptez cel mai bine si pot sta si la laptop.

Chiar, fetele care aveti animalute acasa, cum faceti sau cum veti face cu bebe cand merge de-a busilea? In curand va trebui sa o pun pe Ada pe covor la joaca.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Fetelor, eu tot ma gandesc la hainutele alea de la Vaslui. Ce ar fi sa ne organizam mai multe si poate gasim o mamica din Vaslui sa ni le cumpere si apoi sa le trimita prin posta?! Bineinteles, contra unei taxe.
Acum daca sunt asa ieftine si faine cativa lei in plus nu mai conteaza.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Fetelor, eu tot ma gandesc la hainutele alea de la Vaslui. Ce ar fi sa ne organizam mai multe si poate gasim o mamica din Vaslui sa ni le cumpere si apoi sa le trimita prin posta?! Bineinteles, contra unei taxe.
Acum daca sunt asa ieftine si faine cativa lei in plus nu mai conteaza.

mamica Adei (11.06.2009)

Buna idee, eu ma bag, dar ne trebuie si un catalog sau ceva ca sa ne alegem, eu vreau pentru 2-3 ani. Din ce stiti voi, masurile corespund varstei?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ioana- merci de urare !

Nu scriu pt ca nu vreau sa va plictisesc cu ale mele.
Dupa cum zicem i-au notite despre depre alaptare, depre cu ce se incepe diversificarea si altele de genul. Sper sa-mi reuseasca si in practica ca in teorie totul merge beton.

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

kiralina carla vreau si eu daca se hotaraste sa luam mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetele..multumesc mult pentru grijaacum sunt mai ok

honeybaby............cu siguranta o sa fie totul bine,sarcina usoara in continuare

laurraa..........si a mae dimineata ma pipaie pe fata si ma apuca si de par..cica sa vada daca m-am trezit ca nu mai are stare

nusy...........,eu am luat modelul Bravo si sunt foarte multumitae pe structura metalica si ii place la goanga cand o pun in el..acelasi ritual la nani il avem si noi dar numai seara la culcare,in timpul zilei o pun in patul mare(pe mijloc,binenteles)si brotacul baga somn de bubuie.E superba Ingrid si ce ochisori are

baby_first.........felicitari pentru masuratorice grasuna ai

relusha...........multam de cafeluta

ioana..........am fost de dimineata la medic si se pare ca prin aer unbla viroze care mai de care mai smechere si puse pe relesi una a vrut sa poposeasca si pe la mine..acum sunt mai bine dupa ce am luat un pumn de pastile

ana........ce dulce foc e Razvanel

Fetele care nu ati mai intrat de mult..voi ce mai faceti?ce mai fac puiutii vostri?sper ce nu ne-ati uitat..

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

si eu..si eu...ma bag si eu daca e vorba de comanda la hainute,dar un catalog ceva si masurile daca corespund..hihihihi..ma omoara soata ca iar fac shopping

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

kiralina.....eu am 2 motani si 2 cateisi mai mult imi fac probleme ca o sa trebuiasca sa-i iau la brotac casca de protectie,cotiere,genunchere..eu nu sunt adepta covoarelor prin casa ..lamine traiasca gresia si parchetul..si atunci cand o sa alerge in patru labute si fi-mea probabil o sa fiu cu ochi dupa ea ca pe butelie sa nu bage manutele in gurita..patrupezii mei sunt toti vaccinati si deparazitati si nu-mi fac probleme prea mari

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna,

Fata maraita de cateva zile, cum o las un pic singurica in patut(chiar daca ea ma vede)....se pune fetelor pe un plans....de se invineteste la fata....asa ca nu stiu cat apuc eu sa scriu azi...mai ales ca trebuie sa citesc si din urma ....dar incerc.

Strunfita sa dea Domnul ca de acum sa fie totul ok, refacere rapida puiutului
Anaela felicitari ptr un bebe asa cuminte , vazut poze sunt ff frumoase si bebe e frumusel foc
Carla legat de diversificare...nici eu un ii vad rostul supei...eu am inceput direct cu piureuri, intai morcov, apoi am adaugat si cartoful dulce, iar acum si conopida(initial am vrut sa ii dau brocoli, dar l-a carrefour era cam trecut si nu mi-a placut, iar spanac proaspat nu am gasit...si congelat nu i-as da)..;ii dau si cereale cu mar(banana i-am scos-o deoarece ii provoca iritati atunci cand facea kk)..si pe langa asa putin sa suga o bucatica de para, clementina...cand sta cu noi la masa, ca singura nu o mai pot lasa...iar ptr nimic in lume nu i-as da borcanele din comert, chiar zile trecute a fost un scandal legat de ele...ca nu sunt chiar asa fara E-uri cum specifica pe ele...
Otilap felicitari ptr masuratori..bebe
Deea felicitari...sa inteleg ca el v-a fi primul care da starul pasilor?! super
Nusy multumesc...te-ar deraja daca Ingrid ar fi stangace? Daca da, de ce? Stefi apuca jucariile cu ambele manute, iar in gurita isi baga degetelul din mana dreapta...Imi pare rau ca aveti probleme cu somnicul...am avut si eu vremuri cand imi adormea singurica in patut...vremuri bune...
Philip insanatosire rapida puiututlui tau mare
Cris sper ca nu te ia vreo raceala? Cum te mai simti?
Baby_first felicitari ptr masuratori...e deja mare...ce repede trece timpul...
Ana tare mumos Razvanel al tau ...chiar ma uitam la pozele tale si mi-am adus aminte ca eu nu am apucat sa vad Sibiul anul asta decat din masina.....Apropo arati bine...nici nu zici ca ai nascut...tu si Cris...ce bine e de voi
Relusha multam ptr cafea... baiat frumos si dragalas
Kiralina...eu ieri am testat terenul in ceea ce priveste copil/catel...am pus-o pe Stefi pe jos sa vad cum reactioneaza Picky...nici un stres, era prea obosit sa se dea jos de pe canapea si sa vina la ea (l-am lasat pana acum de vreo 3 ori sa o linga pe manute, apoi am spalat-o bine...iar ea e innebunita dupa el...chicoteste, scoate sunete, dar atunci cand el latra se sperie si plange) Oricum consider ca si Picky a inteles ca nu are voie inca sa se apropie de ea...
Honeybaby sarcina usoara in continuare
Ertina puiut mic

Intre timp am adormit si fata...
Duminica seara i-am facut baita in cada, bineinteles ca am intrat si eu ca altfel nu o lasam singura, si vreau sa va spun ca i-a placut ffff mult, era asa de fascinata si preocupata de apa si de balaceala incat nici sa rada sau sa mai scoata un sunet nu mai reusea...intr-un cuvant primele lectii de inot vor fi in cada(mai ales ca parea asa mica in cada) O sa ii cumpar scaunel de baie, cu toate ca nu va putea sa se balaceasca cat vrea ea, dar va avea timp mai tarziu ...
In rest crestem, ne zabalim si muscam din ce in ce mai tare (posibil ca se pregatesc sa apara si la noi un semn de dintisor, dar deocamdata nu se vede nimic), nu prea ne mai rostogolim...ne intoarcem pe burtica, luam pozitia "patru labe" si incepem sa maraim/plangem facand miscari inainte-inapoi si din cand in cand ridicam si capul sa vedem daca mai ramane indiferenta la razgaiala "mea"...
Noaptea...am avut cateva nopti in care ar fi supt non-stop dar vad ca au trecut, acum ne culcam pe la 10-11 noaptea si ni se face foame pe la 4 si apoi 6...asta numai de vreo 2 zile, sa vedem ce mai urmeaza...

Gata, merg sa mut fata in patut si ma duc sa ii fac baie lui Picky(asta daca nu se trezeste fata)...o sa ma chinui ca un ii mai fac baie in cada, ci are cadita lui, si imi e greu ...dar deh...daca un am eu grija de copii mei cine are...

Va pupic ...si sa un uit urez La mai multe lunite sarbatoritilor de azi si ieri , sa cresteti mari, sanatosi si mumosi .

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

"Ana tare mumos Razvanel al tau ...chiar ma uitam la pozele tale si mi-am adus aminte ca eu nu am apucat sa vad Sibiul anul asta decat din masina.....Apropo arati bine...nici nu zici ca ai nascut...tu si Cris...ce bine e de voi "

picky...cred ca tu te-ai uitat la vara`mea de zici ca nu se vad urmele nasterii...eu sunt dubla:))

AICI DOVADA

PUPICI!

AnaMaria+Valentin =***RAZVAN*** (poze)

Mergi la inceput