Burtici fericite de septembrie-octombrie (229)
Raspunsuri - Pagina 4
raluk16 spune:
Titi multumesc mult!
Bei cat am scris azi, se vede ca a fost cuminte puiul. Dar acum trebuie sa fug sa pap si eu ca iar am uitat. Sa nu va (re)invatati cu mesaje din astea lungi de la mine, ca eu cred ca azi a fost o exceptie .
Pupici si noapte buna daca nu mai reusesc sa intru
Mami fericita de minune Alex
Lullaby_2009 spune:
Felictari mamicilor Moni_iulia, Liliac, Mihaela-Amalia si Danangie!
Sa va traisca puiutii si sa va bucurati de ei!
Multa sanatate puiutilor mici si scumpi!
Ralu, Dana Vigantol ii dau si eu din a 10 zi de viata cate doua picaturi pe zi, doctorita a spus ca e bine sa ii dau dupa masa.
Monikus ti-am vazut baiatul, ce scump este, sa-ti traiasca!
Asa mult laptic aveti voi, saturati bebeloiii si mai si mulgeti aproape 100 ml? Eu am momente cand am sanii plini si abia astept pe bebe sa se trezeasca si uneori cand e mai papacios se golesc amandoi.
Nu am reusit sa citesc din urma, am vrut sa va salut, sa stiti ca ma gandesc la voi.
Am iesit si noi un pic in parc ieri si a fost bine ca bebe a dormit aproape tot timpul si am prins curaj si am iesit si azi, numai ca e un pic prea mic pentru plimbari.
Trimit repede ca bebe da semne ca vrea sa se trezeasca.
Va pup.
mami fericita de Alex
selen80 spune:
Vik multumesc pt urarile in avans
Raluk, in primul rand bine ai revenit printre noi iar dr ne-a trimis la un alt ecograf...ne-a explicat ca ce ecografie am facut noi e vax albina, ne-a dat ecografista respectiva doar scris pe o foaie cam ce a vazut ea pe acolo, la un ecograf "universal"....si dr asta ne-a explicat ca pt sold exista un ecograf special, ca trebuie sa ne zica ce tip ce sold este (tip A, B, etc) si sa ne dea si poza....asa ca el un diagnostic nu ne da pana nu vede rezultatul de la eco, mergem miercuri la altul....in principiu a zis ca clicul ce se aude la piciorusul stang poate sa nu fie nimic, iar la labute (unde o alta dr ne-a zis ca are o problema..) nu are nimic....oricum, el ne-a explicat multe multe chestii, nu le-am retinut pe toate exact, dar mi s-a parut el tare informat si mai ales precaut...sa vedem sapt viitoare....
am vazut acum ca totul e bine cu Tudorita, ce ma bucur! si stiu ca am mai citit cate ceva ce vroiam sa comentez din cap trecut, dar pt ca am citit cu intreruperi am uitat
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
pazza spune:
hop si eu pe calculici...
daca ati sti ca azi am batut recordul la mancat mere...zici ca acum am 3-4 luni cand aveam poftele alea mariiii...
vad ca mai aveti timp si de odisee chiar daca trebuie sa schimbati scutece..faceti mancare..curat..uuufff...
maine merg la moasa..sper ca de data asta sa ma sune...
si sa va spun una tare..la 4 jumatate dimineata tre sa ma trezesc sa ii fac sotului paine in ou si cacao cu lapte..mai rau ca mine dom'le...
va si ma intorc la celalalt capitol sa vad ce ati mai vb...
40+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
pazza spune:
buhuhu...bufnita de mine inca nu doarme...pfuu si sa vedeti maine cum imi pica ochii in gura...
am un porcusor de giuneea..saracul nu poate nici el dormi din cauza mea...lumina e aprinsa...eu asc muzica..rea mai sunt..
sper ca sunteti in lumea viselor...macar voi..ca pe mine ma tine fiu-meo (inca in burtica apropo) treaza...
40+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
pazza spune:
naaa...ma imi pun un film ca ma plicti rau de tot...ne auzim cand reusesc sa ma trezesc...
va dulce
40+ de Darius Andrei
Pozici
lutoniana spune:
pazza ce o sa mai visezi tu la momentele astea......
Nu te lasa sa dormi nerabdarea....nu copilul...copilul isi intra in rol mai pe la 1 luna...doua....
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
lullaby ce surpriza placuta sa te revad.....si ma bucur ca va plimbati deja.....
Azi am inaugurat si eu marsupiul si Gogo a dormit toata plimbarea dar nu sunt asa sigura ca ii e bine la coloana asa ca am facut o iesire mai scurtuta.....
Mie nu mi-a spus nimeni ca e asa complicat sa fii mamica....ma stresez pt orice si sunt ingrijorata pt orice ...offf
lutoniana spune:
aiducule..eu am vazut in poze o bombonica de baiat ...si atata timp cat nu au sonor nu te crede nimeni ca e puiul plangacios
si are Erik gusa ca David al meu
lutoniana spune:
pazza ai mers la nani si m-ai lasat pe mine cucuvea pe-aici ?
Eu casc de mai am putin si mi se rup obrajii.....dar astept sa adoarma David somnul acela adanc ca sa plecam in dormitor...ca acum e la faza iepureasca pe care o stiti foarte bine.....daca misc un deget deschide ochii ....ce smecherie, oare cu cine seamana ?