Burtici fericite de septembrie-octombrie (229)
Raspunsuri - Pagina 5
lutoniana spune:
mai vroiam sa intreb ceva:
bebelusii vostri tresar in somn ? adica mi se pare ceva firesc ca se vede ca viseaza toate cele, ba rade, ba e trist...isi misca pleoapele.....dar uneori ma si sperie David ca sare asa tare....isi ridica mainile in sus, brusc ca si cum ar cadea in gol....
Cred ca sunt prea exagerata, stiu
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
mary_07 spune:
Buna dimineata
Pazza draga,iti tinem pumnii sa vina bb cat mai repede
Luci si Razvan tresare in somn asa cum zici tu,mai ales cand zanatecu' de fra'su mai arunca cu cate ceva prin casa.
Nu cred ca e ceva de ingrijorat....
Ultima poza e intr-adevarare Gogo niste ochi...da' nici cu taticul lui nu mi-e rusine
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
Ralucule cum ti-ai facut tu timp sa raspunzi iar asa ordonat si fiecaruia in parte
Claudia,zilele trecute cand vorbeam de anticonceptionale ziceai ca ti-ai facut ceva in mana...despre ce este vorba?
Sa ne laudam si noi ca in sfarsit ochisorii ne sunt curati si nu ne mai curge nimic
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
Danutzu spune:
Neatza fetele,
am fost ieri la medic cu Carol si a spus ca ii ies firele interne ale operatiei, corpul le respinge... spune ca este o chestie normala si sa nu ne ingrijoram, nu se pune problema de desfacere a operatiei ci pur si simplu de eliminare a ultimelor fire... deci, totul e ok.
Legat de tresarirea in somn si al meu puiutz tresare f. des si ce ma enerveaza e ca se intampla chiar imdeiat dupa ce adoarme de cele mai multe ori, cand are somnul iepuresc si se trezeste in urma tresaririi.
Pupici de la Dana si BB Carol
adinus8 spune:
neatza fetele!
ce dor mi-a fost de voi...
raportez si eu chinuri mari sa adorm puiul( care nu vrea sa doarma nicicum mai mult de o ora jumate ziua), apoi pus in patutz fara sa respir si in trei minute o tresarire de toata splendoarea...si o luam de la capat...
Luto, n-am cuvinte ptr puiul tau, cum n-am nici ptr puiutza Claudiei din poza cu blanitza...wowww
felicit din suflet toate proaspetele mamici( si pup toate bulanasele de frumuseti mici pe care le-am vazut in poze) si le imbratisez cu drag...mai ales pe cele cu bebelusi urlaciosi(ca intru si eu tare de tot aici)noooo...se pare ca deja ma cheama datoria...puiu suge paturica...deci...
va pup cu drag si dor pe toate
de Sonia, sufletel mic si iubit
pozici
lutoniana spune:
super vesti cu ochisorii mary si am uitat sa-ti spun ca-mi place noul leagan al vostru. Si David are deasupra niste pesti si eu repet ca o placa stricata: "uite mami pestisorii" cand sta si se uita la ei.
danutu ce bine ca e operatia in regula.....cu toate ca intreb si eu...firele se elimina dupa ce si-au facut treaba ? sau se elimina ca nu le suporta organismul ?
pupam puiu mic sa se faca bine
lutoniana spune:
adinus ce bine ca ai intrat sa ne spui ca e totul bine cu voi.
Sunt sigura ca Aida & Co te va primi in clubul mamicilor rezistente la stres si plansete cristaline de bebelusi.
lutoniana spune:
oare ana nu-si face somnul de frumusete ? ca o astept pe mami la discutii
Dana15 spune:
Buna dimineata!
Selen scumpa, iti doresc multi ani fericiti, sa fii sanatoasa si sa ai alaturi mereu oameni dragi!!!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
4mykids spune:
Neata fetele,
Lutoniana, ce faine poze..David e mortal cu caciul accea superba,iar tu radiezi efectiv, frumosi foc..ca sa nu mai zicm de mandrul tatic,cred ca ochii aia superbi vin de la tati,nu?
Adina, multumim si va dorim sa va linistiti cat mai curand
Mary, inca nu l-am pus cred caa saptamana viitoare,este vorba despre un implant in brat , care lucreaza ca anticonceptional pe o perioada de 3 ani...o sa-ti gasesc mai tz niste detalii si iti trimit.
Pazza , draguta de tine asa am zis si eu sa vina bebe sa pot dormi si eu , si uite ca dorm ded rup..hai ca acus vine ..
Raluk, pupici , si vei vedea ca in curand va fi ok...eu am scos-o pe isabella din a treia zi nu mai stiu cred ca o ora a trebuit sa o iau pe iulia de la scoala.Si pe Iulia am scos-o in decembrie dupa o saptamana cred ca tot as mai mult de o ora.
Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/