Burtici fericite de septembrie-octombrie (229)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

La multi ani, Selen!!!sa fi fericita si iubita sa te bucuri de comoara ta..
Lutoniana, nici eu nu prea am avut incredere in marsupii..nu stiu de ce chiar daca scriau ca unele sunt bune de la inceput...no, acu faci si tu cum iti zice inimioara..
Dana, neata pupici printesei mici..
Danutu , tare ma bucur ca nu sunt motive de ingrjorare sa dea Domnul ca totul sa fie bine
Am fugit ca am de facut 1000 de sandwiciuri....ma apuca ziua de maine cu ele..

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

acum sar si eu cu niste problemute..offf, ca era prea frumos ca totul sa fie ca la carte:
1. un ochisor care curge..nu pare o secretie purulenta, nu este rosu (deci, ma gandesc ca nu este o conjunctivita..sper sa nu ma amagesc)..eu sper sa fie canalul lacrimal infundat (treaba asta este de 2 zile)...singurul tratament pe care il aplic: curatirea cu comprese imbibate in ser fiziologic..oare este suficient? ati mai patit si voi asa ceva?
si..apropo..stiu ca s-a mai discutat, dar probabil pe atunci grija mea majora era cum sa-mi induc travaliul..cum se curata ochisorul? de la coltul intern spre cel extern, nu-i asa? ca intalnesc tot felul de controverse..mie mi se pare mai logic sa procedez asa..ca sa nu imping impuritatile in canalul lacrimal..dar accept si alte variante justificate

2. avem niste bubite pe coapse..astazi am obs..nu sunt la fundulet; cum arata? o pata rosie mai extinsa (nu f mare..de ordinul a 0,5 cm), slab conturata, iar la palpare se simte central, o zona mai ridicata..oare ce-a fi??!!!
pana acum nu am dat-o decat cu crema de la Weleda, speciala pentru schimbat scutecel..si am spalat-o cu ceai de musetel..ufff, probabil ca nu este nimic grav (sper!!!), dar ne panicam si noi ca nestiutorii

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Dana15 ia relateaza cum merge treaba ? papa bine papusica ?
Tu cum te simti ?

Selenico tii in brate un cadou minunat de ziua ta, sosit toamna, un anotimp atat de frumos.
Sa fii fericita, iubita si apreciata iar Ebru sa iti umple sufletul de sentimentul de a fi mamica.
Un buchet mare de flori si ca sa nu uitam chefanele de pe vremuri....eu as baga la ghiozdanel o pizza, o cola, o inghetata si ceva ciocolatele

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor,

Vreau sa le felicit pe mamicile care au nascut de cand eu nu am mai reusit sa intru. Crestere mare la toti bebeii!

nu vreau sa ma lungesc ca mi se pare ca imi aud deja bebelina. Doarme deja de o ora . Am reusit sa o fentam. Era obisnuita ca la ora asta ne plimbam si ea doarme asa ca a adormit instatnt dupa ce a papat de dimineata.
sper sa mai doarma ca trebuie sa fac si ceva de papa pentru mine si tati (desi cred ca eu nu ar trebui sa mai mananc ca am inca 8 kg in plus si cantarindu-ma am observat o tendinta de ingrasare).

Nu am prea reusit sa va citesc din urma si sper ca sunteti toate si cu toti bebeii bine. Sper sa reusesc sa intru mai mult, dar cine stie.
Noi inca papam foarte mult timp. la noi o masa dureaza cca 1 ora - o ora jumate asa ca la 5 mese pe zi 1/3 din zi noi papam. dar asta este, bine ca papam si crestem.
am reusit cu mari eforturi sa reduc la o ora masa dar o apucat-o de miercuri pana vineri sa refuze sanul. asa ca azi ma bucur ca papam iar o ora jumate dar acceptam iar tzitzi.

Sper sa mai accepte sanul si sa reusesc sa alaptez asa partial (ca dam si supliment) macar pana la 4 luni.

Noi luni mergem la primele vaccine si ne e tare teama. Sper sa scapam fara temperatura.

si sper sa mai reusesc sa scriu si eu mai des.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

dana deci mi-ai raspuns....ai intrat in paine
Ochisorul se curata de cateva ori pe zi si nu te stresa ca trece, si la David a trecut si uite si Mary a scris in aceasta dimineata ca a trecut la Razvi.
Cred ca faci bine cu serul fiziologic,...eu am curatat cu apa calduta, curata.....
Mi se rupea sufletelul ca daca dormea mai mult i se intarea si i se lipea ochisorul...dar a trecut.

Si am mai observat ca tot cauti un scris frumos la semnatura pt Elisa
De bubite nu stie fata ce sa zica, asteptam alte pareri
Mananca bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

A, si luto sa stii ca si fetita mea tresare foarte mult in somnic. De mult ori se trezeste astfel pentru ca isi da cate o palmica si nu stie ce s-a intamplat.
SI apropo, am remarcat si o tresarire (asa ca un tremor)ba la un picior , ba la celalat, mai ales atunci cand se intinde si m-am impaceintat. Asa ca am mers la medic si dupa un consult a spus ca toate aceste tremore sireactii sunt normale la un bebe asa mic si ar trebui sa dispara pana pe la 2-3 luni.

La multi Ani Selen si implinirea tuturor dorintelor.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Neata, neata dragelor!! pup pe fiecare in parte!

Ana papa bine..cred ca am suficient laptic..cand o pun la san, vad la coltul guritei laptic, ca si cum ar vrea sa dea pe langa..dar asta mica e ca aspiratorul..trage tot imediat!!
astazi ne-am cantarit si noi cu ea in brate..de fapt eu...se pare ca a castigat aprox 460 g (am iesit din spital cu 3040, iar astazi avea-nemancata, fara scutecel pe ea- 3500)..acum , eu stiu ca metoda nu este f fiabila, dar ma gandesc ca ceva ceva a luat in greutate..incercam sa nu ne stresam prea tare..atat timp cat mananca, uda scutecele in nr suficient;

Luci am vazut si eu pe David cuceritorul in marsupiu..iar ultima poza cu tati...off, doamne, ce ochisori..si nici ai lui tati nu's de ignorat

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

carinablanca da ce de activitati ai si tu ....stii ca scriam si eu mai demult ca stau cu copilul la san, cu ochii pe pereti si ma gandesc la nemurirea sufletului, prieteni, rude...datorii, filosofii....cred ca trebuie sa incep sa citesc sau sa gasesc ceva de facut....
Si eu nu stau o ora jumate la alaptat
Succese si te mai asteptam pe la noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

dana deci mi-ai raspuns....ai intrat in paine
Ochisorul se curata de cateva ori pe zi si nu te stresa ca trece, si la David a trecut si uite si Mary a scris in aceasta dimineata ca a trecut la Razvi.
Cred ca faci bine cu serul fiziologic,...eu am curatat cu apa calduta, curata.....
Mi se rupea sufletelul ca daca dormea mai mult i se intarea si i se lipea ochisorul...dar a trecut.
Si am mai observat ca tot cauti un scris frumos la semnatura pt Elisa
De bubite nu stie fata ce sa zica, asteptam alte pareri
Mananca bine ?

asa, asa!! se lipeste ochisorul cand doarme mai mult..si ne frecam amandoi mainile si ne muscam buzele ca "vai mititica..pupa mama..pupa tata"

tot caut un anume tip de caracter pentru numele micutei..m-ai prins..nici de asta nu sunt pe deplin multumita..am vazut la fetele din italia, cand au intrat sa o felicite pe Danangie, ceva ce mi-a placut tare..dar eu nu reusesc sa dau de el..nici nu am mare rabdare sa caut

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Dana dar nu ne-ai spus de tati cat e de topit dupa fetita lui ? Cred ca e tare mandru cum doarme ea in lenjeriile facute cu maestrie, arta si precizie de el ....sunteti tare frumosi toti 3

Mergi la inceput