Burtici fericite de septembrie-octombrie (229)
Raspunsuri - Pagina 12
diana_n spune:
Madatremuratul din barbie e normal si asa de dragalas. Dispare curand.
Raluk il tii pe umar sa ragaie 1-2-3 min., apoi il pui la san. Tot plange? iar tinut sus cateva min. Si batut usor pe spate.
Luto calcatul hainutelor lui baby se face cand e detergentul prost, ineficient (ca acum 30 ani) sau il duci in lume sa-l prezinti sau ii faci poze la studio. Lui Peter i-am calcat prima oara o camasa la 2 ani, i-am cumparat numai haine care nu se calca. Viata e frumoasa, un baby e o binecuvantare, sa stau sa calc??
Danangie aici se recomanda sa pui cub de gheata intr-o punguta, se inveleste intr-un servetel de hartie si se aplica pe zona dureroasa. Apoi masezi usor zona dureroasa dinstre ext. spre mamelon, ca sa dirijezi laptele afara.
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)
Dana15 spune:
Uite ca m-am smecherit si eu..stau cu pitica la piept, in asteptarea unui raga si scriu mesaj pe forum cu aratatorul stang
..tati a plecat dupa aprovizionare (am o pofta nebuna de napolitane si pufuleti
)
Selen mami!!! ce mult imi place cum iti sta tunsulici!!
nu ca ai fi batrana, dar freza asta iti da un aer asa, de 19-20 ani!!
iar Ebru este minunata!!!
ce sprancene bine conturate are!! imediat ne uitam si la filmulete;
Monique ce dragute sunt si fetitele tale!
imi place poza cu ele in pat, acoperie pana la nasuc!
Ralu si zici ca Alexutzul plange deja cu lacrimi? f bine! v-ati scapat de-o grija!
si exista Pampers care absoarbe si caca?!! tiii...nu am stiut!
sunt ceva pozici cu mandra noastra pe mailul comun;
sa stii ca nu am avut asa mare nevoie de pompa..merge si manual; in principiu, cred ca oferta de lapte este cat cererea
, dar se mai intampla (cum a fost ieri) sa doarma legat mai multe ore si atunci bag putin pompa sa mai detensionez sanul;
oare ce mai vroiam sa spun?
ufff..noi ne decojim destul de tare! ne pica pielicica de zici ca am stat la soare..s-a intamplat si la copilasii vostri?
si am o controversa cu barbatu'..ca eu zic sa o frecam usor ca sa mearga stratul acela de piele, el nu..ca sa nu fortam nimic;
desi ne-a cazut buricutul din ziua 5, inca nu avem curaj sa-i facem baita
..o spalam asa, partial, cu carpita inmuiata in ceai de musetel
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n . Viata e frumoasa, un baby e o binecuvantare, sa stau sa calc?? Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005) |
ca bine zici Diana!

Emy sa va traiasca fetita scumpa!

voi aveti carusel de la fisher price! din acela care imi place mie, cu fluturasi!
multumita de el? are si o lampa de veghe nu? lumineaza suficient cat sa vezi copilul sau este numai asa, o schita de lumina?Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Emy10 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Emy sa va traiasca fetita scumpa! ![]() voi aveti carusel de la fisher price! din acela care imi place mie, cu fluturasi! multumita de el? are si o lampa de veghe nu? lumineaza suficient cat sa vezi copilul sau este numai asa, o schita de lumina?Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Multumesc! Si voua sa va traiasca!
Nu prea folosesc caruselul pentru ca ei nu prea ii place in patut si mai mult doarme cu noi in pat. Cat despre lumina de veghe, am si la aparatul de supraveghere, dar tot nu vad nimic. Ca sa vad fetita dorm cu o veioza mica.
Eva
NelaM spune:
Madalina, si Anei ii tremura barbita un pic, uneori cand plange, si tot ca si calutul da din picioare, exact ca in burtica! Din cate stiu eu, e normal!
Lullaby, am crezut ca numai la noi se merge eu/ta-su cu Ana in brate si carutul gol. Azi, la cumparaturi (ca noi imbinam utilul cu placutul, facem si cumparaturile cand iesim la plimbarica) inca a mai trebuit sa impinga ta-su doua carucioare (cel de produse si cel al Anei), ca eu eram cu mandra in brate, sa o linistesc... se uita care cum trecea pe langa noi... dar asta e, ce sa fac daca ii place mai mult in brate. Ce mi-a placut termenul de "suzeta gigantica" ![]()
.
Luto, eu nu mai calc hainele Anei, am vazut ca ii intra si necalcate! Chiar imi venea sa rad zilele trecute la cat de ordonata am fost inainte de Ana cu hainutele, ca le-am calcat la linie, ca mai noi toate mamicutele… Nu m-as pune acuma sa calc hainutele iar nici sa ma pici cu ceara!
M-ai dat gata la faza "cu pieptul inainte (in sange sau nu)"!
Selen, ce mare e Ebru deja… Inca ma mai uit la poze, la noapte cred ca reusesc si eu sa le vad pe toate, merge ingrozitor de incet webshot-ul, pana imi deschide una bucata poza imi mai apare un fir de par alb…
Raluk,
tot la program intensiv suntetim dupa cate am citit (2 ore in 24). De ce nu incerci sa il lasi pe Alexutu cu Relu sau cu mama vreo 3 ore, si tu sa mergi intr-un loc linistit in casa si sa te odihnesti, chiar daca nu dormi. E foarte important sa fii odihnita, stii si tu. Acuma inca puteti, rezistati, dar in ritmul asta nu o sa rezistati prea mult. Daca faceti cu schimbul este mai usor un pic, zic eu. Eu asa am ajuns sa dorm de la 7pm la 12-1 si uite ca Ana doarme de rupe in acelasi interval, sotul o pazeste si o leagana, cand e nevoie. Chiar radem ca isi dace somnul cu el, cel mai dulce si mai lung si pe mine ma judeca in timpul zilei ![]()
Ce tare ai fost cu "spalatul pe comonente"… 
Am vazut si pozele Monicai, este una tare frumoasa cu fetele, cea mica pare ca se uita de jos, la cea mare. Si ce frumoasa este si cea mare, cu bretonel, are niste ochi!
Caludia, multumim mult de info legate de implant si injectie ca metode contraceptive. 
N-am putut vedea filmuletele lui Selen ca am uitat accountul si parola de utube si vad ca mi le cere, imi fac maine altele si ma delectez si eu cu filmuletele!
Carina, si eu sunt interesata de un centru din acela de activitati, o sa ma documentez si eu sa vedem ce si cum. Daca o faci tu mai repede si iti cumperi, sa ne zici impresii. 
Diana, ma bucur sa te vad postand. Ca vorbeai de ai mici, cu mancatul, sa le repeti ca bebe mananca numai lapte de mami… eu am o frica ceva teribil si cand iesim la plimbare sau la magazin! Mi se par mult mai "periculosi" copilasii din jur, pur si simplu sunt atrasi ca un magnet de bebei. Sunt geana pe ei peste tot, sum intra unul in perimetru, cum ma uit la el urat.. speriu copii! ![]()
![]()
Emy, ma uit si la pozele tale, tot la noapte, ca mere webshotul ca…
Dana, si la pozicile cu frumoasa Ana o sa ma uit la tura doi de alaptat, in noaptea asta.
Cu cojitul pielii: Ana parca era sarpe in primele zile de viata, imi era si frica sa ii fac baie, i se decojea pielea mult... Acum o dau cu ceva crema "organica" dupa dus, a luat-o sotul de la farmacie. Dar cred ca la fel de bine trecea decojitul si daca nu o dadeam cu cremuta. Ca toate problemele de care zicem noi, putine sunt de fapt cele care sa deranjeze bebele sau care sa fie chiar probleme, restul ne deranjeaza mai mult pe noi, mamele.
Aaaa, v-am zis ca mi-am luat monitor de bebe? Trai pe vatrai cu el, ii aud din camera fiecare miscare, nu mai tre sa stau iepureste, ca inainte, sa imi tin respiratia sa aud daca misca, plange sau ce face…
Gata, ma duc si eu la tura doi de somnic, ca imediat se trezeste pentru snack-ul de noapte!
Iar am scris un pomelnic...
Seara placuta va dorim!
Nela, mamica Anei (19.09.09)
NelaM spune:
Yuhuuu, si-a mai dat drumul un pic webshotul si am reusit sa vad pozele Evei de Emy, foarte frumusica, ce trasaturi fine are! 
Are cu cine semana!
Selen, am ajuns si la cele in care tu ne aratai radioasa pe Ebru. Tin sa iti zic ca eu nu mi-am luat ochii de la freza ta! Iti sta super bine... si ai slabit tare mult, imi place cum arati tare mult! Bravo! Si Ebru e o frumoasa, are niste falcute... 
Nela, mamica Anei (19.09.09)
MangaGirl spune:
buna seara, buna seara,
incerc de 3 zile sa va prind din urma. inca nu am ajuns la zi si nici nu mi-am notat ce am vrut sa va spun.
au inceput colicile si ma doare sufletul cand il vad asa chircit...cam toata ziua a fost asa. si ieri si tot aman infacolul ala ca are ceva E-uri si nu-mi place. dar daca nu se va mai putea, o facem si pe asta.
Selen si Miha la multi ani din tot sufletul. Miha, pentru tine ceva intarziere, iertare. sa va dea D-zeu numai lucruri bune si momente fericite alaturi de copilasii vostri.
Luci si Aidan tresare la fel. o rpeitena imi spunea ca ei se sperie de atat libertate. in burtia erau inconjurati de pereti protectori, iar acum sunt liberi si tresar cu mainile ridicate cand se sperie.
a inceput sa planga. revin cu felictarile.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
anomis28 spune:
Draga Selen, 

La Multi Ani!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiuta voastra scumpa.
O sa intru si eu la noapte sa recuperez si sa vad o vad pe Ebru si cum iti sta cu noua freza.
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui Dana15 acum sar si eu cu niste problemute ..offf, ca era prea frumos ca totul sa fie ca la carte:1. un ochisor care curge..nu pare o secretie purulenta, nu este rosu (deci, ma gandesc ca nu este o conjunctivita..sper sa nu ma amagesc)..eu sper sa fie canalul lacrimal infundat (treaba asta este de 2 zile)...singurul tratament pe care il aplic: curatirea cu comprese imbibate in ser fiziologic..oare este suficient? ati mai patit si voi asa ceva? si..apropo..stiu ca s-a mai discutat, dar probabil pe atunci grija mea majora era cum sa-mi induc travaliul ..mie mi se pare mai logic sa procedez asa..ca sa nu imping impuritatile in canalul lacrimal..dar accept si alte variante justificate2. avem niste bubite pe coapse ..astazi am obs..nu sunt la fundulet; cum arata? o pata rosie mai extinsa (nu f mare..de ordinul a 0,5 cm), slab conturata, iar la palpare se simte central, o zona mai ridicata..oare ce-a fi??!!!![]() pana acum nu am dat-o decat cu crema de la Weleda, speciala pentru schimbat scutecel..si am spalat-o cu ceai de musetel..ufff, probabil ca nu este nimic grav (sper!!!), dar ne panicam si noi ca nestiutorii ![]() Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
draga mea, aian a avut asa de la nastere pe corp si coapse. unele aratau ca niste cosulete. se pare ca e o reactie comuna a bebelusilor la mediul extern. trec. mama imim spunea ca pot fi o biodermatita si trec repede daca dai cu un pik de spirt ca sa nu se inmulteasca.
cat despre buric. l-am spalat doar cu apa si am indepartat partea sangerie si purulenta.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
diamar78 spune:
Intru si eu repede sa-i urez la multi ani lui Selen mamica fericita.
Sa ai parte de tot ce-i frumos pe lumea asta.
Aseara am pierdut un mesaj lung si nu am mai avut timp sa scriu altul. Poate revin mai tarziu.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!

..offf, ca era prea frumos ca totul sa fie ca la carte: