Burtici fericite de septembrie-octombrie (229)
Raspunsuri - Pagina 11
selen80 spune:
mai, eu apropos de ce zic Elle si Luci....eu una sincer va zic ca nu ma vad in alta odisee fara voi, la al doilea bebe.... cred ca tot voua o sa va scriu si atunci 
si dupa scutece noi ce facem?? unde ne putem muta? ca sa gandim in perspectiva, nu alta...
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
a, sa stii Danangie ca si eu tot comprese reci mi-am pus cand am simtit ca vine furia....asta dupa pompat...
Raluk, Monique multumesc frumos
Bruculica este botezat azi...ca si Atomix ![]()
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Ralucule, eu nu te pot ajuta, ca avem aceeasi problema si nu i-am gasit inca rezolvare....dar parca parca in ultima vreme nu mai adoarme la mine pe umar si ragaie mai des...inainte cred ca ragaia o data din 5....
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
avem si doua www.youtube.com/my_videos" target="_blank">FILMULETE
POZE URSULICA
nunta
4mykids spune:
Raluk ,
nu cred ca trebuie , au si ei nevoie de aer pana la urma si daca te gandesti Isabella a fost din prima zi pe afara mai mult de o ora..cand am venit de la spital (45 min ?am oprita la Morisson sa facem cumparaturi)aici de obicei mamicile ies din prima zi cu orele afara si nu cred ca au nimic.Pupici frumuselului Alex.
Si acum pentru Nela si Mary, am doua prietene una are ca metoda contraceptiva injectia iar cealalta are implantul in mana.Prima se face odata la 3 luni si prietena mea a ramas gravida si are un baietel de 3 ani deja , a doua prietena deja a scos primul implant care dureaza 3 ani si si-a bagat altul, nu o intereseaza copii deocamdata are 22 ani dar nici nu mai are mentruatie de 3 ani de zile(eu nu cred ca e normal dar in fine!)
Acum am sa va scriu ce am primit si eu despre ficare metoda in parte.
Conttraceptive injection,
How is work: Releas the hormone progestogen wich stops ovulation, thickens cervical mucus to prevent sperm reaching an egg, and thins the lining of the uterus to prevent a fertilised egg implanting.
Advantages:Last for 12 weeks .May protect against cancer of the uterus and offer some protection from pelic inflammatory disease.
Disasvantages:Periods may stops, be irregular or longer.Periods and fertility may take longer to return after stopping the injection.Some women gain weight.Some women report having headaches, acne , mood changes and breast tenderness.
The injectin can not be remove from the body .
IMPLANT.
??How it works:small flexible rod put under the skin of the upper arm.Releas the hormone progestogen wich stops ovulation, thickens cervical mucus to prevent sperm reaching an egg, and thins the lining of the uterus to prevent a fertilised egg implanting.
Advantages:Work for 3 years but can be taken out sooner.When the implant is removed your fertility return to normal.
Disadvantages:Periods are often irregular,much longer or stopsAcnee may occur.Some women report having mood changes and brest tenderness.It requires a small procedure to fit and remove it.
Se foloseste anestezic cand este pus, te poate deranja pt o perioada,anumite medicamente pot face implantul sa nu mai lucreze.
Sper sa va lamuriti, eu cum nu mai sunt interesata de bebici am hotarat sa pun implantul,daca vreodata imi schimb parerea il voi scoate dar cel putin 3 qni de zile nu ma mai voi gandi la contraceptie
.
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
selen80 spune:
Monique ce printese ai si tu acolo
si sa stii ca vroiam demult sa-ti zic ca te admir cum ai reusit sa te organizezi, cu programul fetelor...eu nu stiu daca as avea rabdarea...
POZE URSULICA
nunta
carinablanca spune:
Vad ca ati mai scris de la amiaza dar nu se mai scrie in acelasi ritm ca pe vremea cand nu eram nascute.
Acum am erminat de papat si de data asta a durat doar o ora. Pentru mine e ok daca ne incadram asa. Ce ma supara este ca incepe sa refuze sanul si caut metode sa o fentez. NelaM sa stii ca nu papam doar san ci si supliment din biberon pentru ca nu am suficient laptic. probabil acesta a fost motivul pentru care micuta mea s-a obisnuit sa manance atat. La inceput cand nu am stiut ca nu ajunge laptele eu o lasam sa tot suga si nu se satura si tot sugea chiar si ore in sir. Asta chiar in primele zile. Insa nu am rezistat asa si am inceput cu supliment. Insa acum se pare ca incepe sa se intarce singura. Desi atat de mult efort am depus si pentru acest laptic si tare as fi vrut sa pape tzitzi (chiar si asa partial) pana pe la 4 luni.
Dana , daca gasesc ceva te anunt. Referitor la carusel, noi il avem pe cel de la primii pasi si e foarte ok. Acum deja se uita la el si reusesc o data, poate chiar de doua ori pe zi, cate 15-30 de mine sa ii distrag atentia cu el. Si cat ii vorbeste (nu gangureste inca ci doar mimeaza si zimbeste la el).... Asa cca speram si fie un succes si centrul acela de activitati. Dar as vrea sa aiba cat mai multe njucarii.
de scumpete de fetita (31.08.2009)
diana_n spune:
Buna fetelor!
Noi suntem bine, Nicholas creste frumos, Peter e pe el, literalmente. Se urca pe el tot vrand sa-i dea atentie, pupicuri.
Pentru fetele cu copilas mai mare: e foarte important sa le repetati zilnic ca baby mananca doar lapte, si acela real. Al meu e mare si intelege, dar tot ii strecor informatia asta zilnic. Am fost la un Halloween party si un baietel de 2 ani a prins momentul si i-a bagat in gura un biberon de jucarie. 10 la a cata microbi o fi inghitit saracul?! Altii vor sa-i dea ceva bun de mancare, asa ca aveti atentie.
Raluk16 felicitari din toata inima ! Sa va traiasca Alex si sa fie mandria familiei !
Luto ce frumusel e Gogo al vostru, sa nu te sperii, poti sa-l plimbi in carier pana te doare spatele ![]()
Eu am o relaxare in mine.... de neimaginat acum 4 ani
. Stau si citesc ce scrieti voi, ingrijorarile voastre si bifez mental: normal,normal, asa a fost si Peter, da, stiu de ce vorbiti, normal, normal, nimic nou, etc.
Mada84 Nicholas da dintr-un picior de parca apasa repede accelaratia si asa ma convinge sa scot sanul mai repede
. I-am aratat pediatrului ca misca mai mult din dreptul si l-a verificat ca raspunde cand il gadila la ambele talpi. A zis ca prefera dreptul si atat.
M-a distrat mesajul Nelei cu "operatiunea oul" si faza cu "ochi care imi sunt asa de dragi ziua, dar noaptea nu vad decat ca-s maaari
". Plus ce mai scria o mamica "se trezeste cand il pun in patul indiferent cat de tare sforaia inainte". EXACT prin asta trec zi de zi, interesant e ca uitasem, desi Peter a facut la fel.
Chestia cu trezitul cand se sperie de propriile maini e NORMALA pentru ca n-au habar ca au maini, ceva le trece prin fata ochilor sau le mai da si una in cap, deci se infasa copilul si se lasa putin spatiu de miscat mainile. Stiti si voi cum tresariti cand sunteti pe punctul de a adormi, cica ar fi impulsuri nervoase restante din timpul activitatii diurne, trec prin sinapse in creier, apoi se transmit la muschi in maini si picioare si gata, adormiti. Mainile noastre sunt prea lungi si grele sa sara in aer, la ei e mai simplu.
Eu astept sa mai treaca 1 luna si sa tina jucariile in mana, Peter era asa simpatic cum isi tragea cate una in cap cu ele
Erau jucarii romanesti foarte usoare, nu de astea americanesti care-s o tona. Vara asta cand am fost in tara am cumparat cateva zornaitoare foarte usoare si usor de apucat.
Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)
Emy10 spune:
Selen LA MULTI ANI!!! Multa fericire alaturi de frumoasa ta!!!
Nu stiu cum reusiti sa fiti asa de active
Am sa incerc si eu. Am pus cateva poze noi AICI cu mandra caci acum a mai pus ceva carnita pe ea. Ne laudam ca am luat 1,3 kg.
Va pup pe toate!
Eva
Emy10 spune:
Apropo de marsupiu, mie medicul pediatru mi-a spus sa nu il folosesc pana la 3 luni caci nu isi poate sustine inca gatul.
Eva