Renunt la zahar!
Raspunsuri - Pagina 8
aiamoni spune:
Caro, combinatia aia cu fulgi suna super, mie mi-era groaza ca trebuie sa renunt de tot la cereale fiindca era micul meu dejun de baza, dar uite ca se poate adapta sa fie gustos cu doar putina miere! Sigur o sa incerc!Merci!
Suna mai mult decat rezonabil, zic eu, chiar idealul. Pentru ca sincer nu-mi imaginez consumand o viata intreaga doar carne la gratar cu salata si iaurt. Asa cum spui tu mai merge, desi desigur trebuie mare atentie la cantitati. Si in mod sigur e si sanatos, nu-ti da metabolismul peste cap si nu simti ca esti vreo ciudatenie care mananca vesnic altceva decat ceilalti.
Am avut odata un coleg, avea vreo 50 de ani si arata f bine desi il vedeam mancand de toate, inclusiv prajituri. L-am intrebat cum se mentine fara regim si-a zis ca el mananca de toate dar in toata viata lui nu s-a ridicat niciodata de la masa satul. Si manca foarte, foarte incet!
De maine iau programul in primire si sper sa va raportez curand ca am scapat de primul kg. Putina ambitie si trebuie sa mearga. Si rabdare, ca n-o sa mearga chiar asa repede cum mi-as dori, stiu asta.
Inca odata merci de idei, Caro!
Gabriela82 spune:
buna ziua!
ieri am rezistat destul de usor, am simtit dupa pranz nevoia sa mananc ceva dulce dar am pacalit pofta cu o guma de mestecat.
in schimb azi si maine va fi ceva mai greu, maine avem si o nunta.
sa auzim de bine!
de printesa
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Caro, esti atat de disciplinata si ambitioasa, jos palaria |
pai daca vrea sa aiba abdomen extraplat!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me
aiamoni spune:
N-am prea reusit sa tin dieta weekendul asta, nu ca as fi rontait prostii dar am mancat prostii la masa de pranz (cartofi prajiti cu carnati) ca am fost in vizita si asta am primit. In orice caz se pare ca am revenit la greutatea dinanite de a renunta la zahar, deci de aici ar trebui sa merg doar in jos.
Bravo Gabriela, rezista!
Caro, am mancat micul dejun cu fulgi recomandat de tine, super bun, merci de reteta!!
De azi incerc sa nu mai rontai prostii si sa mananc mai putin la toate mesele. Sa speram ca vor incepe sa se vada efectele.
Multumesc pentru suport!!!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
pai daca vrea sa aiba abdomen extraplat! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me |
Vrea sa arate bine in Tenerife
aiamoni, trebuia sa mananci si cartofii? Mai bine mai luai un carnat
aiamoni spune:
Nu prea, Danamiha, hai ca un gratar mai merge gol, dar carnat? Prea gretos sa-l mananci gol sau doar cu un castravete murat.
Chiar ma gandeam la tine, te simti mai bine acum?
danamiha spune:
aiamoni, multumesc ca te-ai gandit la mine, ma simmt mai bine.
Eu pot sa mananc si un metru de carnat doar cu muraturi, m-am obisnuit de la Monti
aiamoni spune:
Eu nu pot, de asta n-am tinut niciodata o dieta asociata, de fapt am incercat de doua ori si spre seara imi era asa de rau de la carne goala ca-mi venea sa bat pe toata lumea, asa ca am renuntat.
Azi iar au scos colegele borcanele cu dulceata, m-am facut discret nevazuta din bucatarie...
Nevoia de dulce cu care ma confrunt acum nu e fizica, ci psihica, mai ales ca trec printr-o perioada plina de stres...dar imi spun ca daca mananc voi regreta si ma voi simti si mai rau dupa aceea, asa ca mai rezist. Oare o fi adevarat ca tot ce e bun ori e indecent, ori ingrasa?? (nu veniti sa-mi explicati ca fructele sunt bune si nu ingrasa, ca nu tine, sunt bune ele dar as schimba un mar pe o ciocolata in 95% din cazuri )
Ceea ce ma face sa ma simt bine e gandul ca imi fac o mare favoare in ceea ce priveste sanatatea mea. Corpul meu chiar avea nevoie de o pauza de "otrava" !
aiamoni spune:
"asocialta"???? Fetelor, renuntatul la zahar are efecte nocive asupra creierului si incepi sa debitezi numai prostii!!