Renunt la zahar!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui aiamoni

azi am ciugulit toata ziua la serviciu pufuleti si covrigei. Va trebui sa nu mai cumpar nimic, desi e tentant. Poate devin dependenta de pufuleti!

ntz! ntz! ...snackurile astea indiferent ca sint dulci sau sarate INGRASA, soro! cum vrei sa slabesti daca tu ciugulesti covrigi toata ziua??
cind iti vine pofta de ciugulit, bea un pahar cu apa in loc sau un ceai, ca de multe ori starea de deshidratare te face sa ciugulesti
sau cel putin maninca un mar mic, tot esti mai cistigata pt sanatatea ta decit fainoasele alea.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Moni , pufuleii si covrigeii au o gramada de calorii .
Decat de aia , mai bine devii dependenta de mere sau ce fructe iti plac tie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

ma inscriu si eu in lupta impotriva zaharului
imi propun 3 saptamani fara zahar si abia apoi ma voi gandi la o dieta.

moni felicitari si multumesc pentru subiect, mi se potriveste foarte bine. eu nu as fi gasit nici curajul si nici cuvintele potrivite sa deschid un asfel de subiect. acum sunt destul de entuziasmata

Carolina mesajele tale mi-au dat mult curaj

intamplarea fericita a facut ca azi pana la pranz (cand am dat peste subiect) sa nu mananc nimic dulce, in schimb am gustat un varf de lingurita de dulceata (fara sa imi dau seama) mai pe seara cand am avut pe cineva in vizita. daca n-ar fi fost accidentul asta as fi declarat prima zi fara zahar.

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:

Corect, de asta ti-am si multumit, !

Nu m-am lasat pe tanjeala, doar ca nu aveam nimic nou de spus...
Da, maine e o saptamana, probabil ca a trecut destul de bine, mai putin exceptia de care am zis. Ce ma deranjeaza e ca mananc prea mult din altele, si azi am ciugulit toata ziua la serviciu pufuleti si covrigei. Va trebui sa nu mai cumpar nimic, desi e tentant. Poate devin dependenta de pufuleti!

Bravo, se pare ca ai supravietuit cu bine primei si celei mai grele saptamani fara zahar!

E timpul sa treci la faza 2. Se pare ca te cam plictisesti la birou daca rontai in continuu! Asa ca eu iti propun sa incepi sa faci ce ammani de mult (nu stiu cu ce te ocupi tu, al mine de ex ar fi ordine in dosare, pe birou etc etc). Mancatul ti-l programezi asa:

-ora 7 -mic dejun acasa
-ora 10 - gustare la birou (de ex un iaurt sau 2 mere sau 1 covrig daca chiar mori de pofta sau 6 caise uscate sau 50 g stafide cantarite de acasa sau 50 g covrigei din faina integrala sau 20 midgale/alune de padure uscate si neprajite etc - cam de 100 calorii hranitoare)
- ora 13 - pranz
- ora 16 snack (cam ca mai sus)
- ora 19 - cina
Adio mancat pe ziua respectiva si ABSOLUT NIMIC INTRE MESELE DE MAI SUS!!!

Aaaa, si nu mai cumpera tampenii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Gabriela, iti doresc multa bafta, sper sa ne sustinem reciproc!

Pai asa si vreau de la Caro, sa stea cu ochii pe mine, si inca odata ii multumesc ca nu ma lasa balta!

Stiu ca tampeniile astea ingrasa, cred ca am incercat sa-mi "indulcesc" fustrarea, sa nu am timp sa simt ca nu mai mananc dulce...
Sunt gata de faza 2, Caro, si ma voi conforma programului stabilit de tine. Nu zic ca va fi usoar sa stau seara la film fara sa ciugulesc macar seminte, dar ma voi stradui sa n-o fac.
De lucrat lucrez in general la calculator si la nevoie pot sa bat la tastatura cu o mana fara probleme, ca s-o pot folosi pe cealalta pentru mancat!
Cred ca ar fi bine sa stau cu portmoneul gol pentru o vreme...

Mergi la inceput

Moni, lasa uitatul la televizor seara (ca oricum lucrezi la calculator toata ziua) si fa sport in loc de asta! Nu poti sa mananci si sa faci sport in acelasi timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Vai de mine, Caro, tu vrei sa faci femeia perfecta din mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Citat:

Corect, de asta ti-am si multumit, Caro!

Nu m-am lasat pe tanjeala, doar ca nu aveam nimic nou de spus...
Da, maine e o saptamana, probabil ca a trecut destul de bine, mai putin exceptia de care am zis. Ce ma deranjeaza e ca mananc prea mult din altele, si azi am ciugulit toata ziua la serviciu pufuleti si covrigei. Va trebui sa nu mai cumpar nimic, desi e tentant. Poate devin dependenta de pufuleti!

Bravo, se pare ca ai supravietuit cu bine primei si celei mai grele saptamani fara zahar!

E timpul sa treci la faza 2. Se pare ca te cam plictisesti la birou daca rontai in continuu! Asa ca eu iti propun sa incepi sa faci ce ammani de mult (nu stiu cu ce te ocupi tu, al mine de ex ar fi ordine in dosare, pe birou etc etc). Mancatul ti-l programezi asa:

-ora 7 -mic dejun acasa
-ora 10 - gustare la birou (de ex un iaurt sau 2 mere sau 1 covrig daca chiar mori de pofta sau 6 caise uscate sau 50 g stafide cantarite de acasa sau 50 g covrigei din faina integrala sau 20 midgale/alune de padure uscate si neprajite etc - cam de 100 calorii hranitoare)
- ora 13 - pranz
- ora 16 snack (cam ca mai sus)
- ora 19 - cina
Adio mancat pe ziua respectiva si ABSOLUT NIMIC INTRE MESELE DE MAI SUS!!!

Aaaa, si nu mai cumpera tampenii!

Caro

Caro, cam ce mananci tu la mic dejun, pranz, cina?

Mergi la inceput

Eu mananc prea multi carbohidrati si prea putine proteine, ca sa ne intelegem, insa mie mi se potriveste asa. Nu inseamna insa ca se va potrivi si la tine. De asemenea, eu am un metabolism bun, intretinut de sport facut seara dupa ce culc copiii. Nu ai voie sa mananci seara cartofi/orez/paine daca nu faci sport dupa aia!

mic dejun una din variantele astea
-fulgi de ovaz natur+lapte de soia+stafide+miere+scortisoara - 1 minut la microunde
-o bucata de paine de secara facuta de mine cu mix de la Ikea+1 pahar mare de suc de grapefruit si/sau portocale
- cereale Fitness cu fructe (nu-s indicate ca au zahar, eu le mananc numai cand n-am fulgi de ovaz) cu lapte de soia
- fructe prospete

pranz de la cantina una din variantele astea, adica nu 2 feluri:
-ceva carne (pui, vita) cat palma (fara degete) sau peste (cat palma cu degete), o farfurie cu legume sau salata, putin orez/cartof/paine.
-ciorba cu carne (de ex de vacuta), smantana si o chifla.
-mamaliga cu branza si o farfurie de salata
-ardei umpluti
-sandwich cu muschi file si ardei, daca sunt in mare viteza

cina:
-salata de vinete/avocado (fara maioneza) cu ardei mult si rosie si eventual o farama de paine, de obicei fara
-salata orientala (evident ca tot fara maioneza)
-cartofi copti cu ceapa si cu ulei
-ficatei la cuptor cu orez
-sufleu de conopida
-orez/paste chinezesti cu legume

In momentul in care, la oricare dintre mese fiind, simt ca m-am saturat nu mai mananc oricat de buna ar fi mancarea! Nici vorba sa ma scol greoaie de atata mancare de la masa! Nici de ziua mea, nici de Craciun si nici joia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Caro, esti atat de disciplinata si ambitioasa, jos palaria

Mergi la inceput