Renunt la zahar!
Raspunsuri - Pagina 6
carolinah spune:
Eu nu arunc cu rosii, doar iti spun ca iti deschizi portite... Practic ai folosit copilul ca sa iti scuzi tie "exceptia"=pofta. Poate ca suna crud, dar eu asa cred, nu cred ca vreun copil ramane cu sechele pt ca mama sa n-a gustat din tortul de ziua lui!!! De la asta pana la exceptia viitoare, (fireste cu alt motiv excelent) nu e decat un pas. Ai grija.
Si fireste ca nimeni n-a comentat nimic. Probabil ca au zambit in sinea lor si si-au spus ceva de genul: stiam eu ca n-o va tine mult prostia asta cu nemancatul de zahar...
Cum as fi gestionat eu treaba asta: moama, ce bine arata tortul tau! Abia astept sa gust si eu mai tarziu, acum ma doare un pic burtica si stii ca n-avem voie sa mancam tort cand ne doare burta!
aiamoni spune:
Mai bine aruncai cu rosii!
Multumesc, Caro, ca esti aici si-mi spui ce trebuie, nu ce vreau eu sa aud!
mikka spune:
Moni eu nu-mi spun parerea ca mi-as lua eu rosiile pe care Carolina nu ti le-a aruncat tie ... Oricum, esti in progres, si asta conteaza cel mai mult. Data viitoare cand vei mai fi tentata, 'otrava'!
Oricum, multi ani piticei tale!
Cat despre a scadea in greutate, va veni si asta. Important pentru tine acum este sa iti iei gandul de la zahar, in primul rand pentru sanatate, si apoi o sa vina si silueta la rand. Oricum, ca sa compensezi, poti incerca niste miscari usoare de abdomen, de talie, de fese, de spate, ca sa intaresti putin carnitza si sa se vada frumos dupa ce o sa slabesti. E si un inlocuitor bun pentru dulce, mai ales daca aplici si un fresh de portocale!
A-propos, cate kg ai acum la ce inaltime, si la cat ai vrea sa ajungi? Nu te intreb cand, ca nu e important acum .
Kay, aolio, la cola te-ai bagat si tu... dupa parerea mea e cea mai nenoricita bautura, din toate punctele de vedere! Ca sa-mi treaca orice gand de cola, pepsi si alte aciduleli, io imi imaginez cum face spuma aia si acidul in stomacul meu, si imi trece instant . Bine ca ai scapat de ea, iti doresc sa te tina!
aiamoni spune:
Am 1.57 m si in ultima vreme 59-60 kg (multa vreme am avut 55, dar am mai pus in anul asta...). Deci la inaltimea mea va dati seama ca fiecare kg in plus se vede, din pacate. Nu am pretentii absurde, dar cred ca 50 kg pe care sa le pot si mentine pe termen lung ar fi foarte bine pentru mine. Deci vorbim de 10 kg.
carolinah spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aiamoni Mai bine aruncai cu rosii! Multumesc, , ca esti aici si-mi spui ce trebuie, nu ce vreau eu sa aud! |
Pai asta-i rolul unui mentor, nu sa te mangaie pe capsor
Cum iti mai merge? Azi ar trebui sa implinesti o saptamana! Wow, partea cea mai grea a trecut...
aiamoni spune:
Corect, de asta ti-am si multumit, Caro!
Nu m-am lasat pe tanjeala, doar ca nu aveam nimic nou de spus...
Da, maine e o saptamana, probabil ca a trecut destul de bine, mai putin exceptia de care am zis. Ce ma deranjeaza e ca mananc prea mult din altele, si azi am ciugulit toata ziua la serviciu pufuleti si covrigei. Va trebui sa nu mai cumpar nimic, desi e tentant. Poate devin dependenta de pufuleti!
Allure spune:
hahaha...ai pus-o! sta Carolina cu ochii pe tine ca pe butelie
are dreptate dar avind in vedere ca esti la inceput, se mai scuza caderile astea...sint de asteptat dar nu te culca pe urechea aia!
eu imi gasesc ca scuza pms-ul ma rog, inca nu m-am jurat ca nu mai pun gura deloc, dar nici nu ma simt mindra cind dau iama la platou fie si numai o data pe saptamina...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">soon, this will be me