Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 9
monis5 spune:
Cum nu am nici o veste de la Rony pe mobil, inteleg ca nu a luat numarul meu cu ea la spital ... so trebuie s-o asteptam in persoana sa ne zica ce si cum...
Nici de Betty nu stim nimic nou?
Am vazut si eu ca a nascut Danangie dar nu m-am gandit s-o trecem in listutza, atat vreme cat ea nu scrie la noi...
Asa si sa zic si eu (ca ieri am absentat)
Flavours - eu am facut analizele de trim III - le-am si scris pe undeva - si le faceam si daca nu mi le dadea dr, ca vroiam sa stiu daca nu sunt anemica sau ceva. Asa am vazut rezultatele si m-am simtit bine ca erau in parametri.
Ancutza si RamonaC - si altele - si pe mine ma intreaba lumea cand? cand? dar pe mine ma distreaza ca le raspund invariabil "anytime" si sper sa-i plictisesc repede
DianaR - multa, multa sanatate. Si rabdare. Trebuie sa treaca ... inteleg cat de groaznic poate fi, eu fara raceala si nu pot sta nicicum...
Roxy - nu stiu daca are treaba cu pozitia neaparat, dar de vreo saptamana si la mine e o presiune pe vezica, ceva ingrozitor. Stau jumate de timp in buda sau in drum spre buda. Uneori ies si pana sa ma asez ma mai duc 1 data . Not funny... but funny somehow
Shtephy - te asteptam diseara, in forma, cum ne-ai obisnuit.
ali762000 - ma bucur ca te-ai linistit, sunt convinsa ca nu ai dormit cu toate gandurile bune de aici de pe forum... asa suntem noi mai stresate
Evy - eu zic sa lasi stresul la o parte si sa-ti cumperi o lama buna si cand ajungi la spital dai 10 lei la o tanti si te face... "brici" (daca pot sa spun asa), fara sa te mai agiti tu. Normal ca nu vrea nimeni sa puna mana pe tine - ceara calda ca si durerea ascutita pot provoca travaliul in orice moment si nu vrem asta
Tinem pumnii pentru Lavi sa stea linistita pana vine vremea
Floricik - bafta cu analizele alea
Si vreau si eu povesti de la fetele care au nascut... nu ne ziceti si noua cate nopti nu dormiti, cat de greu si frumos trebuie sa fie totul?!?!?! pls pls pls
Si pe toata lumea
monis cu poze
sapt 38
simonette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Simonette, am zis sa ma abtin; dar daca rosesti, iti spun si eu: am vazut pozele si esti o FRUMOASA si in curand de 3 ori mamica! Felicitari! Magda 31+ cu AMR 9- si IARINA 31.01.2006 |
Doamne!!!!!!!! Dar.....sa nu uitam!!! Fiecare femeie e frumoasa in felul ei...mai ales daca e mama!!!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
raluci_b spune:
majorete pt fete, se naste finutza lui ralia
35+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI
rebebebe spune:
Pupici , Lacra, deci suntem colege de "suferinta"... Hai ca nu mai e mult si o sa ne tinem bebeii in brate.
Ca sa continui povestea:
In 21 Aprilie mi-a iesit test de sarcina pozitiv, desi mai facuzem cate in saptamanile precedente si iesisera negative.
Bucurie mare!! Isa durerile devenisera insuportabile si zilnice. Nu mai putea manca nimic. Aici in uk ii tot dateau ca am ulcer si tot asteptam o ecografie de 3 luni de zile.Dupa o criza insuportabila am cautat pe net care ar fi cel mai bun gastro-enterelog din Romania si am obtinut o programare la el. Mi-am luat bilet de avion de urgenta si am venit in Romania.Bineinteles ca nu aveam nimic la stomac...Mi-au gasit o piatre de 1.5cm la fiere,perede ingrosat 5 mm si canalele ingrosate rau.Eram la un pas de pancreatita.Mi-au zis ca ma baga in operatie peste 2 zile la sp. Militar.Eram terminata de frica, dar trebuia sa o fac ca eram la un pas de moarte.
Ma duc cu bagajelul pregatita si cand sa intru in anestezie imi explica anestezistul ca o sa ma chiureteze dupa operatie ca bebelusul va fi compromis, caci fierea nu se opereaza cu epidurala.
A fost un soc total! Eu intelesesem ca imi face epidurala si bebe va fi ok...
monis5 spune:
citat din mesajul lui raluci_b majorete pt fete, se naste finutza lui ralia 35+ Remus Andrei www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat AMR 5 SAPTAMANI |
ce cum care cand?
detalii pls
monis cu poze
sapt 38
simonette spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Unele dintre noi vad ca ne rugam sa nastem mai repede sa scapam de burtan, altele nu.....Cum o vrea Dumnezeu! PROASPATA PROPRIETAREASAAA |
Eu una va spun sincer ca daca am incheeat saptamana 37 sunt cea mai fericita si nu-mi doresc decat sa intru cu o zi in 38 dupa care vreau sa nasc ca nu mai poci! Deci eu vreau sa ajung pana in sapt 38 cu cateva ore...........dar sa nasc cat mai rpd ca deja imi e f greu! Si apoi eu chiar consider ca bb e la termen dupa sapt 37 AA si mai vreau sa aiba bb macar 3 kile!
32+ cu Nicholas Ellan
AMR 8+!!!!!
DianeAli spune:
burtici!
tare rau am dormit azi-noapte..si a inceput sa ma doara si burtica.. nici cum nu reusesc sa imi gasesc pozitie buna de somn.. m-am saturat
Andrecluj,unde o sa nasti si cu cine?daca nu is prea indiscreta.. si daca esti mutumita de dr?..
Camy_pus as fi asa de emotionata daca mi-as stii data intalnirii cu bebeul ca si tine..ca tot m-as face praf orice faci numai nu te obosi!
32+
simonette spune:
citat din mesajul lui floricik Simonette ti-am scris acu' ceva timp despre pozele cu baietii tai. 33+ http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Hihihi......m-am hlizit pana si eu dupa ce-am depasit momentul Nici nu stiu cum am insfacat camera si am facut poze! Eram cu ea mufata la calculator ca tocmai descarcam niste poze......Asta da amintire lui Iannis cand s-o insura
32+ cu Nicholas Ellan
AMR 8+!!!!!
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
ce cum care cand? detalii pls monis cu poze sapt 38 |
FINA ei s-a inteles da, nu naste ralia, iar fina ei se naste la filantropia, acum e acolo tocmai ce i s-au rupt membranele
35+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui simonette Eu una va spun sincer ca daca am incheeat saptamana 37 sunt cea mai fericita si nu-mi doresc decat sa intru cu o zi in 38 dupa care vreau sa nasc ca nu mai poci! Deci eu vreau sa ajung pana in sapt 38 cu cateva ore...........dar sa nasc cat mai rpd ca deja imi e f greu! Si apoi eu chiar consider ca bb e la termen dupa sapt 37 AA si mai vreau sa aiba bb macar 3 kile! |
Auzi bre, da matale multe dorinti mai ai!!!!Sa ti se indeplineasca toateee, Doamne ajuta! io mai am inca 2 zile ca si Ancutza si fac 38 sapt, bb avea 2.5kg acu o sapt jumate, deci pe la 38 sapt sper sa faca si ea 3kilute, si atunci sa ma rog sa treaca cateva ore dupa ce fac 38 sapt si sa nasc, ca sa iti indeplinesc dorintele, nu???aa..si sa nasc repede..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze