Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Stephytza Nu stiu de Miany, nici nu-mi place s-o stresez, nu stiu cand doarme, cand alapteaza. Astept poate ne da de veste pana deseara, daca nu, o sun. Deci nu naste Lavi, bun. Asteptam lunea si scoatem agitate duble pentru ea si Camy. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Citat:

Rebebebe"Buna fetelor. Ma numesc Rebeca, am 28 de ani si tocmai intru in saptamana 32.UM 27.02.09, DPN 25.12.2009.
Ma primiti si pe mine in club??"

Mmmm, am bagat in lista dar ceva nu e bun la calcul... Um 27.02 --> DNP 04.12 si nu 25.12.
Cum e corect, Rebebebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Pai serios, Ancuta, zi-le si tu la curiosii aia care te tot suna, ca a ta printesa se laasa asteptat cu onoruri, si daca insista in comentarii, le spui, ca numai bine au si ei, curiosii, timp sa cumpere fetii cadourile de rigoare, daca tot ii intereseaza asa mult bebelina ta!!!!Eventual ,le faci si o listuta cu necesar ce iti mai trebuie!
Si eu sunt tare nerabdatoare sa nasc,sa nu ma mai doara burta, sa nu mai fiu balena, dar cand ma gandesc la ce ma asteapta dupa,cand tot balena o sa fiu, ca doar nu ma transform in miss imediat dupa ce nasc!Apoi vine alaptat,tatze umflate, ore nedormite, urlete, scutece, bani cheltuiti cu nemiluita...si care ne lipsesc acu cu desavarsire..imi tot zic ..''las, mai bine sa vina peste o saptamana doua..''

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebebebe spune:

Multumesc pentru primire fetelor.
Acum am inteles cum e cu cele 12 mesaje.
Eu am fost la pauza de pranz si cans am venit erati deja la pagina 7.
O sa va spun pe scurt povestea sarcinii, care nu a fost deloc usoara pana in luna a7-a.

ps. Acum am vazut intrebarea. De vina e ciclul meu de 45 zile(in medie) si ovulatie tarzie.Am impresia ca dpn-ul l-au calculat dupa marimea fatului la prima eco. Eu as vrea sa nasc pe 4 decembrie, ca nu mai am rabdare deloc. Eu facusem un calcul si imi datea cam 14 decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec2009

Citat:

Rebebebe"Buna fetelor. Ma numesc Rebeca, am 28 de ani si tocmai intru in saptamana 32.UM 27.02.09, DPN 25.12.2009.
Ma primiti si pe mine in club??"

Mmmm, am bagat in lista dar ceva nu e bun la calcul... Um 27.02 --> DNP 04.12 si nu 25.12.
Cum e corect, Rebebebe?

Ma bag si eu in seama si cred ca dpn e 04.12, ca m-am uitat si la alte fete in listuta si la fel e dpn..Da acu poate Rebebebe o fi avut ciclu neregulat si ovulatie muult mai tarzie..asteapta pana iti raspunde ea, desi fiind moderata, o sa apara mai tarzior mesajul!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rebebebe spune:

...Dupa ce am pierdut sarcina anul trecut, am avut o perioada fosrte grea, am intrat in depresie dar si cu repercursiuni fizice. Nu puteam sa ma concentrez, nici nu pteam sa imi tin echilibrul pe strada si am avut cateva lesinuri urate.Aveam senzatia ca ma sufoc si nu putem sa respir.Cu ajutorul lui Dumnezeu si al familiei am reusit sa ma pun pe picioare si ne-am apucat din nou de treba...
Prin ianuarie am inceput sa am dureri mari de stomac, dar nu foarte dese, poate lunar sau la 2 saptamani. M-au diagnosticat cu ulcer si tinut tratament, am incercat si toate remediile naturiste posibile, dar nu s-a vazut mare diferenta. Din aprile a inceput sa imi fie din ce in ce mai rau si aveam crize la cateva zile.Am slabit mai mult de 10kg in 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...si gata...am papat ..acum ma simt si eu alt om....am mai multa pofta de viata

...daca e sa fiu cu Lavi in salon..facem poze...de fapt, sper sa fim cu totii bine si sigur o sa facem poze....si eu sunt atat de nerabdatoare ...desi casa nu-i gata...dar termina el Pustache...eu nu am fortez deloc.

A ajuns si mami...diseara ajunge la Arges..sa vad acum cand vine la mine...poate ne vedem pana sa nasc..eu asa as vrea

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 5 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Pai serios, Ancuta, zi-le si tu la curiosii aia care te tot suna, ca a ta printesa se laasa asteptat cu onoruri, si daca insista in comentarii, le spui, ca numai bine au si ei, curiosii, timp sa cumpere fetii cadourile de rigoare, daca tot ii intereseaza asa mult bebelina ta!!!!Eventual ,le faci si o listuta cu necesar ce iti mai trebuie!
Si eu sunt tare nerabdatoare sa nasc,sa nu ma mai doara burta, sa nu mai fiu balena, dar cand ma gandesc la ce ma asteapta dupa,cand tot balena o sa fiu, ca doar nu ma transform in miss imediat dupa ce nasc!Apoi vine alaptat,tatze umflate, ore nedormite, urlete, scutece, bani cheltuiti cu nemiluita...si care ne lipsesc acu cu desavarsire..imi tot zic ..''las, mai bine sa vina peste o saptamana doua..''

interesanta ideea ta, dar nu as putea sa le spun asa ceva

nici noi nu stam bine cu banii dar tot aia e de-acu', ii scoatem noi de undeva ori acum ori peste 2 saptamani... cat despre urlete,scutece,alaptat...abia astept

Anca 37+ Sabina Ioana

POZE

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Magda, multumesc de sfat!

Stephy, Simonette, . Stephy, pruncii au si ei ceva viroza, la Timi cu muci si un picut de febra, dar in general e f bine dispusa si fiu-miu cu tuse chinuitoare (el tot asa face virozele, ma dispera, seamana cu mine cand eram copil). Dar pe mine clar m-a lovit cel mai rau... Iti tin pumnii la medic!

Ma bucur ca Lavi e bine pana la urma...

Multumesc fetelor de sustinere. Acum ca am luat un Paracetamol sunt mai bine. O fi jale iara cand ii trece efectul la nici 4 ore dupa ce l-am luat ...

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(36+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rebebebe

Buna fetele!
Am scris ieri prima data, in capitolul vechi, cred...
Sper ca ma primiti si pe mine...
Sunt atat de nerabdatoare sa nasc!!!
Azi intru in saptamana 32. Teoretic ar trebui sa nasc in ziua de Craciun. Am vazut ca mai sunt cateva fete cu dpn de Craciun. Practic, vom vedea cand se va intampla minunea.
Eu mai am o fetita de 3 ani, Jessica.
Aceasta e a treia sarcina-am pierdut una anul trecut (cam in 10 saptamani eram).
Acum asteptam un baietel!
Voi mai mergeti la munca?

Bine ai venit. Eu am DPN de Craciun

Saptamana 31+

Mergi la inceput