Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
ali762000 spune:
Simlonette se zice ca daca ai incheiat 37 de sapt. nu mai e nici o problema pentru bebelus. Si eu vreau sa vina cat mai repede ca m-am saturat de pat din februarie cred ca e destul cu mici exceptii de plimbat usor, sper sa stea si la mine inca o sapt adica 38 si apoi ma asteapta cezariana.
ALI
Ancutza_Bro spune:
laurairina, simonette
ca tare bine le mai ziceti ... oare vreau prea multe daca vin si eu cu aceeasi dorinta? poate daca-i la puterea a3-a avem sanse mai multe sa se implineasca
ps: cine mai doreste, cine mai pofteste?!
Anca 37+ Sabina Ioana
POZE
AMR 3 SAPTAMANI !!!
laurairina13 spune:
Asa..si acu ca mi-am adus aminte, se discuta despre produsele Bubchen, pe unde se mai gasesc inafara de Selgros. Chiar azi am dat de ele la supermarketul Plus, si au acolo doar vreo 4 produse: ulei de corp, ceva Baby Bad-ulei de baie-asta se foloseste in loc de sampon pt corp si par???? Pe urma mai aveau sampon pt copii mai mari, si o crema cu extract de musetel si oxid de zinc, toate erau pana in 10-11 ron. Deci mi se par super convenabile, problema e urmatoarea, ca eu ce folosesc la spalat copilu la baita?? Sa iau Baby Bad-cica e solutie pt baie, si e bun in loc de sampon corp+par? Ca pe urma inteleg ca il dau cu uleiul de corp din gama lor, si mai cumpar si cremuta cu zinc, pt iritatii. Si o sa mai cumpar Bephanten, pt iginena zilnica.
Cine isi da cu parerea?
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
rebebebe spune:
A fost un moment oribil si medicul ii tot spune lu mama(care venise cu mine) ca sunt tanara si mai fac eu alti copii, dar daca nu ma opereaza atunci poate sa imi crape fierea in mine in orice moment si sa mor. Mama plangea ca un copil.Eu incercam sa ma tin tare. Merg inapoi la gastro-enterolog il intreb daca e vre-o speranta. Zice ca e risc mare de tot pentru mine, dar daca ma incapatanez sa nu ma operez imi da un regim alimentar foarte strict si sa ne rugam la D-zeu sa rezist.Doctorul un om f credincios mi-a inteles decizia.
M-am intors in Uk si cu tot cu regim viata mea a fost un cosmar timp de 4 luni. Am ajuns de multe ori la urgenta si ficare criza credeam ca e ultima si voi muri si eu si il voi lua si pe bebe cu mine.
In august am facut eco 4d lui bebe. Atunci am aflat ca va fi baietel si l-am induplecat pe doctor sa se uite la fiere, astfel am mai aflat ca piatra se sparsese in cateva bucati dintre care cea mai mare era 0.7cm.Nu stiam sigur daca sa ma bucur sau nu...
Cert e ca in septembrie s-a pe trecut o minune.Pe 12 aveam iar eco 4d. Cu o saptamana inainte s-au oprit durerile, dar asteptam sa se intoarca in orice moment. La eco imi spune ca bebe e bine si ca nu poate detecta nici o piatra cu ecograful.
Am avut o luna de fericire maxima fara nici o criza.Am mai avut cateva zile cu dureri suportabile prin octombrie, dar in mare sunt bine si ii multumesc lui Dumnezeu din toata inima.Mai avem doar putin pana la termen si sper sa fie o poveste cu final fericit.
simonette spune:
De fapt.....ca sa fiu sincera, eu tin mortis sa nasc pe 6 decembrie,ca sa fie puiu Nicholas cu acte-n regula, dar nu-i bai nici daca nasc pe 5
Ali, Laurairina, Doamne Ajuta sa nastem cu bine toate si de ce nu...cand vrem noi! Dar eu nu vreau sa inchei neaparat 38.......fie ce-o fi, numai sanatos sa fie Niko
Nastere usoara finei Raliei
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Ancutza si RamonaC - si altele - si pe mine ma intreaba lumea cand? cand? dar pe mine ma distreaza ca le raspund invariabil "anytime" si sper sa-i plictisesc repede |
monis imi place ca ai nervi de otel, ai mei s-au scufundat ca si Titanicul
Anca 37+ Sabina Ioana
POZE
AMR 3 SAPTAMANI !!!
simonette spune:
Ancutzo se zice ca daca iti doresti ceva cu toata fiinta ta, atunci tot universul conspira la implinirea dorintei tale!!! La mine se poate verificaz.......mi-am dorit copii si dupa chinuri multe ii am
Stephy ce face fata??? Este adevarat ca la Iannis am nascut greu...f greu! Vaginu mi-a facut bucata Sper ca de data asta sa fie baiat de comitet (vaginu) ca altfel il casapesc
32+ cu Nicholas Ellan
AMR 8+!!!!!
monis5 spune:
Raluci - am inteles. Pai nastere usoara si bebelus sanatos!
Laurairina - am pus poza (desi cam proasta) - facuta la ideea RamoneiC - de azi dar dupa ce m-am uitat nu mi se mai pare asa coborata burta pe cat mi se parea acum cateva zile . Sau m-am invatat eu cu ea
monis cu poze
sapt 38
rebebebe spune:
Si pe puiul nostru o sa il cheme Nicholas. Mi-ar placea si mie sa nasc pe 6 Dec, si nu ar fi exclus, daca luam in calcul UM.
Pe puiut o sa il cheme Nicholas Samuel. Ce ziceti va place?
simonette spune:
Uitasem sa-mi schimb AMR-ul...........ha!!!!
32+ cu Nicholas Ellan
AMR 7+!!!!!