Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
Ancutza_Bro spune:
rebebebe doamne, da' ce povestesti tu acolo !? , ca ma trec fiori
sa dea Dumnezeu sa te bucuri pe deplin de bebele ce-o sa vina
Anca 37+ Sabina Ioana
POZE
AMR 3 SAPTAMANI !!!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Asa..si acu ca mi-am adus aminte, se discuta despre produsele Bubchen, pe unde se mai gasesc inafara de Selgros. Chiar azi am dat de ele la supermarketul Plus, si au acolo doar vreo 4 produse: ulei de corp, ceva Baby Bad-ulei de baie-asta se foloseste in loc de sampon pt corp si par???? Pe urma mai aveau sampon pt copii mai mari, si o crema cu extract de musetel si oxid de zinc, toate erau pana in 10-11 ron. Deci mi se par super convenabile, problema e urmatoarea, ca eu ce folosesc la spalat copilu la baita?? Sa iau Baby Bad-cica e solutie pt baie, si e bun in loc de sampon corp+par? Ca pe urma inteleg ca il dau cu uleiul de corp din gama lor, si mai cumpar si cremuta cu zinc, pt iritatii. Si o sa mai cumpar Bephanten, pt iginena zilnica. Cine isi da cu parerea? PROASPATA PROPRIETAREASAAA Laura, 37+ Mara Teodora AMR 3 saptamani !! poze |
Produsele bubchen se comercializeaza in Selgros, Cora, Real si in magazinele DM care sunt pe galeria Real si bineinteles on-line, dar trebuie sa cumperi de minim 100 ron.
Eu ptr. baie am luat gel de dus ptr. baby, sampon, am luat si lapte de corp(nu ulei) si alte multe prostioare de la ei, insa le-am luat de la baby expo.
37 + Vlad
laurairina13 spune:
Monis, am bagat ochiu..nu vad asa mare diferenta intre burtica de acu si cea din pozele de acu 2-3 sapt, da poate nu ma pricep io, sa nu dai cu
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
rebebebe spune:
Apropos de Bubchen, eu numai asta am folosit la Jessica. Toata gama de produse si am fost extrem de multumita. Uleiul e excelent. Nu s-a iritat niciodata si ii facea o pielicica asa fina.Samponul pentru cap si corp era cu ceva musetel si germeni de grau (parca) a trecut mult de-atunci...
Aici in UK nu prea se comercializa Bubchen si nu stiu ce o sa folosesc pentru Nikki. Aici cea mai raspandita marca este Jhonson's, dar am auzit multi plangandu-se ca nu e prea buna si multi bebei iritati de la el.Sincer nici mie nu mi se pare cine stie ce...As incerca Mustela...ma mai gandesc.Dar pt funduletz Benpanthene rules!
laurairina13 spune:
Noroc cu Ancutza, ca am dat in urma si citesc si eu mesajele de la Rebebebe, hai mai scrie, ca ma tii cu sufletu la gura, cum a decurs cu operatia pan la urma..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
simonette spune:
Monis acum m-am uitat si eu.....mie nu mi se pare ca ti-a coborat burtik!!! Serios! E asa dragutza si e la locul ei!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
simonette spune:
am facut vreo gafa??? Tu vroiai sa fie coborata? Daca e asa imi pare rau dar asta e parerea mea.....
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
32+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Monis, am bagat ochiu..nu vad asa mare diferenta intre burtica de acu si cea din pozele de acu 2-3 sapt, da poate nu ma pricep io, sa nu dai cu PROASPATA PROPRIETAREASAAA Laura, 37+ Mara Teodora AMR 3 saptamani !! poze |
Nu, nu, nici vorba de pari in cap ca asta zic si eu... inafara de o oarecare crestere nu mi se pare altfel. Doar o simt altfel, adica mai jos.
Simonette nu vreau sa fie niciunde , doar ca le spuneam fetelor zilele trecute ca a coborat ca merg tot mai ciudat si ma apasa pe picioare cand stau jos. Si - dupa cum tocmai ziceam - pe vezica
monis cu poze
sapt 38
rebebebe spune:
Al meu e cu capul in jos de la 24 de saptamani si ma apasa cu capatana pe vezica de mor. Ma duc la wc de o mie de ori pe zi si pe noapte.