Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 12
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianeAliAndrecluj,unde o sa nasti si cu cine?daca nu is prea indiscreta.. si daca esti mutumita de dr?.. |
laurairina13 spune:
aasa..m-am uitat pe picasa si am vazut poze noi:
Flavours, super tare desenul pe faianta din bucatarie!!! Esti super talentata, cu ce ai pictat???ce vopseluri?pe baza de ulei/acril???
Roxyaly, si matale ai un matzoi negru ca taciunele da frumoos rauuu Am vazut si patutu, e de la Bertoni? sau mi se pare mie...Cat a costat?
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
Flavours spune:
sarumana laurairina :), ma bucur mult. cu acrilice. uleiurile le-am incercat o singura data pe panza si timpul de uscare nu mi-a convenit deloc.
37 sapt
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui Flavours sarumana laurairina :), ma bucur mult. cu acrilice. uleiurile le-am incercat o singura data pe panza si timpul de uscare nu mi-a convenit deloc. 37 sapt |
Am vazut ca ai facut si o alta culoare pt fundal, ai folosit spray...?sau ?...eu nu prea le am cu astea, am avut o tentativa sa margelesc/cercelesc/si mi-am luat acrilice ca sa pictez pe cercei.Dar nu prea le am cu tehnici, nu sstiu mai nimic..de asta admiram cu ochii cat cepele acolo
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
rebebebe spune:
Mai am putin si termin programul! De-abia astept sa merg acasa sa ma intind un pic. Nikki imi da niste picioare in coaste de zici ca iese pe-acolo!
monis5 spune:
citat din mesajul lui rebebebe Mai am putin si termin programul! De-abia astept sa merg acasa sa ma intind un pic. Nikki imi da niste picioare in coaste de zici ca iese pe-acolo! |
Odihna placuta si bun venit la noi ... cu acte - ca ai scapat si de moderare
monis cu poze
sapt 38
roxyaly spune:
Roxyaly, si matale ai un matzoi negru ca taciunele da frumoos rauuu Am vazut si patutu, e de la Bertoni? sau mi se pare mie...Cat a costat?
Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
[/quote]
hehe ma bucur ca iti place matu meu, si da, patutul e de la Bertoni si a fost 320 lei.
34+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI
DianeAli spune:
da,pai nu stiam nici un doctor, is in cluj de vreo 7 ani si in afara de ginecoloaga mea..nu stiam pe nimeni in domeniu. plus ca nu prea am stat prin tara..m-am dus la nimereala. am ajuns la dr Istvan Zsigmond la gynia,si am ramas sa nasc acolo. deocamdata ii ok,si pare ok. sper sa nu am probleme.. miercuri merg la control si am mai multe intrebari, deja incep sa ma satur, pana acuma nu ma pot plange ca nu mi-a fost greu..da acuma..tot mai greu. da am observat ca mai toate au aceleasi probleme in ultima 100 de m.. mai ramane sa ma hotarasc la ce clinica sa depun celulele stem si asta destul de repede,sa nu ma trezesc prea tarziu. sarcina usoara in continuare Andrecluj si multumesc.
sa fie bine pentru toate burticile si sa aiba parte numai de doctori buni.
32+
Flavours spune:
nu, fara spray, totul e din pensula... la spray-uri si chestii toxice nu ma bag oricum.
la margelit eu una nu as rezista... e de migala nu gluma.
37 sapt
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui DianeAli da,pai nu stiam nici un doctor, is in cluj de vreo 7 ani si in afara de ginecoloaga mea..nu stiam pe nimeni in domeniu. plus ca nu prea am stat prin tara..m-am dus la nimereala. am ajuns la dr Istvan Zsigmond la gynia,si am ramas sa nasc acolo. deocamdata ii ok,si pare ok. sper sa nu am probleme.. miercuri merg la control si am mai multe intrebari, deja incep sa ma satur, pana acuma nu ma pot plange ca nu mi-a fost greu..da acuma..tot mai greu. da am observat ca mai toate au aceleasi probleme in ultima 100 de m.. mai ramane sa ma hotarasc la ce clinica sa depun celulele stem si asta destul de repede,sa nu ma trezesc prea tarziu. sarcina usoara in continuare Andrecluj si multumesc. sa fie bine pentru toate burticile si sa aiba parte numai de doctori buni. |