Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 13
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flavours nu, fara spray, totul e din pensula... la spray-uri si chestii toxice nu ma bag oricum. la margelit eu una nu as rezista... e de migala nu gluma. 37 sapt ![]() ![]() |
ft ft frumos
..no comment..eu la de astea mari nu ma bag..nu am deloc spirit artistic, mai bine ma pui sa migalesc pe 2 cm decat pe 20..
Laura,
37+
Mara TeodoraAMR 3 saptamani !!
poze
DianeAli spune:
Andrecluj, am inteles ca el ar fi si la stanca la spital.. imi spunea o prietena care o nascut acolo,dar nu cu el.. din pacate ea a fost total dezamagita de stanca,plus ca doctorul ei a plecat in concediu si nu a plasat-o la nimeni, a trebuit sa umble in ultimele 2 saptamani inainte sa nasca sa-si caute doctor. rusine doctorului.. dar se pare ca se mai intampla.
32+ 
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianeAliAndrecluj, am inteles ca el ar fi si la stanca la spital.. imi spunea o prietena care o nascut acolo,dar nu cu el.. din pacate ea a fost total dezamagita de stanca,plus ca doctorul ei a plecat in concediu si nu a plasat-o la nimeni, a trebuit sa umble in ultimele 2 saptamani inainte sa nasca sa-si caute doctor. rusine doctorului.. dar se pare ca se mai intampla. |
33+
Chiara Ada
Flavours spune:
danke. daca exersezi, ti se da mana si la mai mari... nici eu nu sunt prea iscusita, dar ma mai joc din cand in cand... cu desene sau culori si am vazut ca perseverand parca iese mai bine... acum problema mea e cu ce dau peste ca daca ma duc si spal fainta s-a dus si "opera"
stiu ca exista ceva lacuri, dar nu ma bag la asa ceva ca ii dauneaza lui bebe dupa aia.
37 sapt 

many_bani spune:
Iar au inceput emotiile la odiseea noastra.
Lavinia bafta multa.
Laurairina la pag. 11 am scris cateva amanunte despre produsele bubchen, dar cred ca am postat in acelasi timp si nu ai vazut
Eu sunt tot la pat, cred ca ieri am pierdut un pic din dopul gelatinos, spun cred ptr. ca era cat un bob de fasole, starveziu spre galbui si "tremura " pe hartia igenica. Dr. mea a zis sa stau la pat ca dupa ce se pierde dopul in intregime si pana la declansarea nasterii poate sa mai dureze. Am avut si contractii pe care le-am rezolvat cu no-spa.
Acum daca o sa se intample, noi suntem pregatiti, este in grafic cu greutatea, nu mai este nici prematur si lucru la care eu tineam foarte mult, o sa fie scorpion( ca mine
)
Va pup si va urez w-e placut
37 +
Vlad
laurairina13 spune:
Am citit, Many, merci de sfaturi! din pacate eu aici in oras nu am decat Plus, si aici au gama ft ft mica de la Bubchen, nu am vazut lapte de corp ci doar ulei, nu am vazut sampon pt bb, ci numai sampon pt kinder mai mari..Vroiam sa imi iau de aici pt ca stiu ca imi e la indemana in caz ca raman fara...dar se pare ca tot la Constanta la Real/Selgros tre sa ajung...
Flavours, eu foloseam un lac stai sa vad cum se cheama..Vernice Finale Acrilica de la Maimeri, il comandasem de pe net..da ramane si asta putin lipicios dupa..si nu cred ca merge sa poti spala faianta chiar si asa..
Ei..asta e, nu speli decat cand te plictisesti de pictura, si faci alta dupa
, schimbi imaginea
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
Salutare,
am revenit si eu, ca am dormit mai mult decat Denisa se pare. Azi noapte de emotii si caldura+ vise ciudate, nu am prea dormit.
Am sunat-o pe Lavi, desi vad ca intre timp a vb si Camy cu ea si aveati vesti. Deci e mai bine acum, mai are ceva contractii dar nedureroase, e tot in spital, maine poate o lasa acasa ca sa nu stea tot weekendul acolo si eu cred ca va fi totul bine pana la urma si va ajunge marti la Tg Mures la dr ei sa fie mai linistita. E constienta si ea ca daca e sa vrea bebe sa iasa nu are cum sa il opreasca si e mult mai linistita acuma. Ah....si e boss, ca sta in rezerva de un pat
, nu ca mine in salon de 6
..
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Se pare ca mi-a mesterit sotul laptopul, asa ca ma dus si eu la recuperat, ca is la pag 15 din capitolul trecut. sa vad cu ce va mai laudati si voi. 
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
simonette spune:
Ma bag sa vad pictura lui Flavour
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
32+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
simonette spune:
Wau ce talentata esti fata mea!!! Ce-as papa o ma"z"linutza de aia dar mi-s la munca!!!!! Super!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
32+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!