Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
ali762000 spune:
DIANEALI sunt cazuri si cazuri cu medicii, nu ii baga pe toti in oala, indiferent de clinica. Sper sa nu te superi m-am bagt si eu ca musca ....![]()
ALI
Laura B spune:
Ufff, cu diferenta de fus orar abia apuc sa fac fata la citit, dar cel putin acum nu mai merg la serviciu si am timp si de raspunsuri ![]()
Camy, mai ai putin de tot! Sper sa o vezi pe mami tau inainte sa pleci la spital!
Simonette, Ramonika, daca stiu eu corect, bebe se poate intoarce pana prin saptamana 37-38 (din ce mi-a spus doctorul meu, si daca nu e intors cu capul in jos, exista un masaj pe care de exemplu el ar putea sa-l intoarca- si banuiesc ca nu e singurul medic care stie cum).
Alexandra, multumesc. Ce mai face Andrei?
Mihamora, ti-am admirat si eu pozele. Dominic e pregatit pentru fratior?
Shtephy, nu indraznesc sa te contrazic cu burtica, desi dimensiunea astea e probabil relativa. Doua colege de la serviciu mi-au spus la momente diferite ca in cazul lor, la a doua sarcina, amandoua au avut burticile vizibil mai mari decat la bebe 1. Nu o fi o regula, dar la mine se potriveste ![]()
Te-ai intors de la doctor? Sper ca ai vesti bune…
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
simonette spune:
Merci LauraB
Eu am incredere in bb Niko si ii dau timpul necesar s-o faca cand vrea el![]()
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
32+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
Laura B spune:
Laurairina, eu la prima sarcina habar nu aveam despre “coboratul burticii”, asa ca nici nu am sesizat cand s-a intamplat
Insa, daca stii care sunt semnele (presiune mai mare in pelvis, mers si mai des la baie, discomfort marit cand mergi, poti sa respiri putin mai bine, si poti manca fara sa te simti plina dupa primele inghitituri), si daca le urmaresti, poti sa-ti dai seama de diferenta. Din cate am mai citit, desi se pare ca nu e o regula generala, se zice ca la prima sarcina e mai posibil ca bebe sa coboare cu cateva saptamani inainte sa se declanseze nasterea, iar la urmatoarele sarcini poate cobori chiar imediat inainte de nastere…
Monis, dupa descrierea ta as zice ca totusi bebe a coborat si la tine. Si cum esti déjà in saptamana 38, nu cred ca e nimic de rau in asta.
Diana, multa sanatate si tie, si copiilor. Daca poti, “ataca” raceala si cu vitamine si ceaiuiri- sper sa-ti treaca repede. Stiu cat este de inconfortabil… Eu tocmai ma “laud” ca dupa 2 luni mi-a trecut ce a fost mai rau din raceala. Am ramas numai cu nas infundat (in special cand ma pun la culcare pe partea stanga), si cu ceva tuse (cand ma intorc pe dreapta).
Evy, am vazut ca ai mai primit raspunsuri, dar hai sa te “incurajez” si eu- daca mai intai se rupe apa, ar trebui sa ai timp suficient de cosmetizat. Eu am avut alta experienta decat Shtephy la primul meu copil: mi s-a rupt apa pe la 1 jumatate noaptea sambata sper duminica, pe doctor l-am sunat abia dimineata pentru ca nu am avut contractii intre timp, m-a vazut, nu eram deloc dilatata, asa ca a inceput sa-mi dea antibiotic preventiv si ne-am intalnit regulat la fiecare 6 ore; abia luni pe la 4 dupa-amiaza au hotarat ca sa-mi aplice un gel pentru declansare, am plecat din spital cu promisiunea ca revin cand am contractii cat de cat, ceea ce s-a intamplat doua ore mai tarziu. Sper ca la a doua nastere sa fie totul mai rapid, insa tot nu ma astept la ceva atat de rapid incat sa nu mai apuc sa fac un dus luung inainte de a merge la spital… (Simonette, ce bine ar fi sa fie totul mai rapid- Doamne-Ajuta!)
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
edelyia spune:
Buna seara burtici!facem cinste cu ce vreti voi.azi am
schimbat semnatura
.mai avem un pic.suntem mai linistiti
ca ne-a venit tati de sandor acasa si nu mai suntem singurei.
in rest asteptam sa mergem la tg.mures la un eco saptamana viitore.
si venim cu detalii.
va pupam dulce pe toate

io`s cam lenesa la scris,dar va citesc zilnic.
no sa aveti o noapte buna.aveti grija de voi si de burtici.
delia
35+
Sandor-Cristian
AMR 5 SAPTAMANI

shtephy spune:
M-am intors si eu de la medic.
Eu si bebe suntem foarte bine,are avans de aprope doua saptamani ,cantareste 2679g+_ 391g, in rest toate bune si IR-uri ,si col(a zis doar inchis) si lichid,placenta .
A fost si o parte urata si anume recoltarea culturilor din col,chiar uitasem ce dureroase sunt valvele
...sau poate combinatia cu scoaterea temporara din uz a "dansei" si valve e extrem de dureroasa.
Mai repetam niste analize si ne revedem in doua saptamani.
Aaaaaaaaaa pozitia e craniana.
Cand m-am urcat pe masa m-am uitat daca e ceva prin zona bun de daramat si nu era din fericire.Asa ca draga mea Kreliutza m-am gandit in momentele alea la tine cu zambetul pe buze
Acum fug un pic la o mica plimbare si ne revedem mai tarziu.
fetele
Poate apare intre timp si Suzyca sa ne povesteasca despre ele si sa ne puna poze
(daca nu a scris intre timp ca nu am verificat)
Va pup pe toate toate.

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
tinonino81 spune:
Fetele,eu azi impreuna cu sotul am facut curat in toata casa,mai avem putin si maine,ca doar il asteptam pe bebe,nu? Dar am avut un entuziasm ca si pe mine m-a mirat,ca pana acum nu aveam chef de nimic![]()
Sa fie asta un semn?

![]()
![]()
: 38+
Radu Stefan
poze
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy M-am intors si eu de la medic.Eu si bebe suntem foarte bine,are avans de aprope doua saptamani ,cantareste 2679g+_ 391g, in rest toate bune si IR-uri ,si col(a zis doar inchis) si lichid,placenta .A fost si o parte urata si anume recoltarea culturilor din col,chiar uitasem ce dureroase sunt valvele ...sau poate combinatia cu scoaterea temporara din uz a "dansei" si valve e extrem de dureroasa.Mai repetam niste analize si ne revedem in doua saptamani.Aaaaaaaaaa pozitia e craniana. |

33+
Chiara Ada