Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
krelia spune:
simo'....deci da, imi plac
..oricum le-ai spune, sunt 3 frumosi!
rebebebe, bun venit printre
...
si numai ganduri bune pt bebe pe care il astepti!
stephy, si eu am mai experimentat o masa d-asta, acu' 4 zile.....da' era "meeeekeeeraaa"....ca scaunul de dentist...cu clapeta care sa-l ridice
...asa ca n-au fost probleme..si nici tavi de daramat..pe langa ![]()
eh...hai ca a mai trecut 1 zi.....amereu...7
...pan' la vizita la spital....
krelia
37+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
dankutza spune:
Lidia74 nu imi dau seama cum de nu merge sa te inregistreazi la Chicco. MAi incearca o data. AM urmarit linkul si m-a dus catre inregistrare. Nu stiu ce sa spun. 
rebebebe eu mai merg inca la servici. Duminica termin saptamana 32 si intru in 33. Vreau sa ma duc cat mai mult. Sunt profa de meserie, asa ca lucrez mult cu capul. Pot sta la catedra cand predau. Imi plac copii si nu a sa putea spune ca ma supara ei asa de tare ca sa ma faca sa stau acasa. Mai repede ma enerveaza adultii sefi din capul meu, care nu fac nici cea mai mica diferenta intre mine si ceilalti profesori.
EU ar trebui sa nasc pe 23 decembrie, deci cam tot de Craciun.
31+ moi si
Cezara Maria
AMR 9 saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
DianeAli spune:
nu, nu ali762000, stai linistita! normal ca sunt doctori si doctori. eu am nimerit la unul bun se pare ca..
imi pare doar rau cand se intampla sa nimeresti unul care..nu da 2 bani pe job-ul lui, pe obligatiile lui ca doctor. probabil sunt cazuri si mai rele,clar. dar ..na, am ramas cu un gust amar, putea sa fie om, daca doctor nu a fost in stare.
de-aia am si zis ca le doresc tuturor burticilor numai doctori buni..
32+ 
RamonaCopot spune:
Gata...am recuperat lectura si am retinut fix nimic
. Ce e mai important e ca nu sunt vesti rele.
O inceput Dansez pentru tine, asa ca in lispa de altceva, ma benoclez si eu pe aici, desi nu imi prea place maimutareala asta cu M Jackson deloc.
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
Evy30 spune:
[quote]citat din mesajul lui floricik
Fetelor ce harnicutze ati fost. Iar am avut de recuperat...
Evy30 ma bucur ca v-a placut link-ul. A facut sotul si testele de la sfarsitul fiecarui capitol?
e ...el inca este " socat " . habar nu are de nici unele . noi nici nu am avut contact cu bebelusi pana acum . o sa fie o distractie maxima ![]()
Evy 36+
Flavours spune:
are cineva idee daca un bebelus poate fi botezat la catolici in cazul in care parintii si nasii sunt ortodocsi?
37 sapt 

strumfy_12 spune:
Bine ai venit Rebebebe! Te admir pt curajul si puterea de a merge mai departe!
Ma bucur sa citesc numai de bine.. sa o tinem tot asa.. numai vesti bune!
32 
clau_dia spune:
Buna fetelor! Ce mult imi place sa citesc forumul - e plin de entuziasm si ma binedispune. Ma si incurajeaza sa vad ca toate va confruntati cu probleme de care ma lovesc si eu. Va pup pe toate si burticile frumoase :)
ionelamaria spune:
mai bine sterg mesajul asta... poate nu ati apucat sa cititi... era o porcarie care m-a ingrozit pe mine.... despre lucruri care se petrec departe de noi
noapte buna
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
DianeAli spune:
draga Flavours is mai mult decat convinsa ca se poate sa botezi bebeu-l in ce religie vrei.
daca reusesti sa aduci calugari tibetani..mai bine! il poti boteza buddhist, taoist..si ce mai vrei tu
! daca cumva intampinati probleme, eu zic ca preotul e de vina..
32+