Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
Flavours spune:
hehe cu buddha cica e mai simplu... nu trebuie nimic special facut pt a te considera buddhist...
37 sapt 

Monica9 spune:
Flavours eu cred ca se poate boteza la catolici dar probabil depinde de preot si biserica unde te duci. Eu sunt catolica, sotul si nasii ortodocsi si am facut botezul la catolici la Rebecca. Nu a fost nici o problema, ma gandesc ca trebuie sa fie la fel si in Romania.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
34+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
laurairina13 spune:
Flavours ,eu din ce stiu cu botezul, ca ma preocupa si pe mine la un mom.dat...poti sa il botezi la catolici fara nici o grija, chiar daca parintii sunt ortodoxi, in schimb tre sa aiba musai un nas catolic..ca se presupune ca e parintele spiritual, si tre sa il indrume in viata in conformitate cu religia si dogmele catolice...Asa mi-a zis mie preotul, caci si la noi, eu catolica, sotul ortodox, nasi ortodoxi..
Deci nu pot boteza la noi pt ca nasii sunt ortodoxi..Si asa mi-as fi dorit la noi, ca la noi nu il baga in galeata aia -cristelnita parca ii zice- cu totul, ii toarna doar putina apa pe frunte, nu il dezbraci complet pe frigu asta in biserica..Si am mai vazut la stiri si un caz cu un bb care chiar a murit dupa ce popa l-a varat virtuos in apa cu totu

O fi asta motivu, sau nu o fi, eu si asa aveam un cui cu botezu si balacitu in ditamai cazanu cu apa./..darmite acu cand am mai vazut la stiri

Asa ca..cel mai bine e totusi sa mergi tu sa intrebi de pe acum la un preot catolic cum sta treaba..Teoretic o sa iti spuna ca trebuie si parintii sa fie catolici, sau macar sa isi dea interesul dupa sa il educe in religia catolica, plus nasii..Desi bucuros cred ca ti-l boteaza , ca doar mai acapara un crestin in biserica lor![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
clau_dia spune:
eu tocmai am citit o reteta de lasagna cu poze super
...acu imi lasa gura apa. Abia astept sa vina maine sa o pregatesc. ionelamaria nu mai crede tot ce se scrie pe net chiar daca sunt si poze. ptr publicitate oamenii fac orice O noapte buna sa ai fara vise urate ![]()
laurairina13 spune:
Si sa ma laud ce isprava am facut
: m-a mancat in
ca pe 'zambilica' si am facut o baie in cada
, dupa ce de aproape 9 luni jindesc sa lancezesc in cada plina cu apa calda, in seara asta am comis-o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..Stiu ca nu e prea bine , ca e posibil ca nenea colu sa se relaxeze prea tare , si de atata relaxat sa dam in altele...
..Da era asa frig in casa, si mi=am bagat corpul de sirena-a se citi [balena]
in cada plina cu apa calda si spumant..mamaaaaaaaaaa ce bine a fooooooooooooooost![]()
![]()

Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
Flavours spune:
si mie mi se pare ritualul catolic mai scurt si mai frumos, biserica la fel, mai frumoasa. noi nu suntem foarte religiosi... prietenul meu zicea sa nu il botezam deloc, sa isi aleaga bebe religia mai tarziu daca vrea... dar ne-au sarit toate rudele in cap. acum nasi nu am gasit chiar exact... se oferise o amica destul de ortodoxa in convingeri... poate o cuplam intre timp cu un catolic ![]()
37 sapt 

Flavours spune:
eu am facut si fac frecvent baie in cada... si nu am avut probleme... nici nu stiam ca nu ar fi bine... nu pun apa fierbinte.
37 sapt 

monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura B Monis, dupa descrierea ta as zice ca totusi bebe a coborat si la tine. Si cum esti déjà in saptamana 38, nu cred ca e nimic de rau in asta. |
Definitely nu e nimic rau in asta, doar povesteam cu voi pe aici. Si Laurairina tot se arata nelamurita cum e cu coboratul asta al burtii

| citat din mesajul lui edelyia in rest asteptam sa mergem la tg.mures la un eco saptamana viitore.si venim cu detalii. |
Asteptam vesti si nu mai trage chiulul de la scris ca nu-i frumos
. 
| citat din mesajul lui shtephy M-am intors si eu de la medic. Eu si bebe suntem foarte bine,are avans de aprope doua saptamani ,cantareste 2679g+_ 391g, in rest toate bune si IR-uri ,si col(a zis doar inchis) si lichid,placenta . |
Super
. Te-ai intors de la plimbarica? 
| citat din mesajul lui tinonino81 Fetele,eu azi impreuna cu sotul am facut curat in toata casa,mai avem putin si maine,ca doar il asteptam pe bebe,nu? Dar am avut un entuziasm ca si pe mine m-a mirat,ca pana acum nu aveam chef de nimic ![]() ![]() |
Cuibareala! cuibareala!

monis
cu poze sapt 38
laurairina13 spune:
Dap, eu eram aia care vroiam sa vad burtici cazute![]()
, am si io o curioziteee..
oricum, vorba ta Monis, un final avem toate, ca ne 'cade' burta sau nu![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
DianeAli spune:
![]()
![]()
deci e adevarata treaba cu apa fierbinte si colul.
mie imi povestea coafeza mea care are 3 copii deja,ca asa facea cand simtea ca ar trebui sa vina bebeul,facea o baie fierbinte si cica se relaxeaza colul sau ceva de genul asta si nastea fara probleme si repede. nu prea am crezut-o pt ca si eu stiam ca nu prea ii bine sa faci bai
fierbinti in ultimele luni. dar..uite ca s-ar putea sa fie totusi ok.
si Laurairina13,in stadiul asta..toate suntem sirene!![]()

32+