Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 17
magdaz_ina spune:
Poate vi se pare super-aiurea dar noi pe Iarina am botezat-o la 6 luni ca sa fie cald, sa nu o bage in apa iarna sau primavara si o fi sau nu pacat nici pe BB2 nu am de gand sa il botez pana nu e macar primavara.
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
laurairina13 spune:
Diane, acu io baitza nu am facut-o cu intentie
...ca inca parca nu as vrea sa nasc, doctorul meu doar ce a plecat azi si revine abia pe 29
. Dar daca e sa nasc, nu imi pare rau prea tare![]()
![]()
. Nu stiu daca e chiar adevarata faza ca provoaca nasterea..eu nu stiu nici un caz concret, dar..pana acu m-am ferit , ca deh, daca provoaca macar sa nu fie prematura
Magda, si pe mine ma bate un gand..da parca nu as lasa fata asa mult timp nebotezata..ca din noiem pan in aprilie /mai cand se mai incalzeste cat de cat..e juma de an..
O sa ii facem botezul undeva de Craciun sau prin ianuarie, poate chiar de ziua lu tasu' sau a lu masa'![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Io o tai la culcare, ca vad ca monopolizez acilea cu postarile mele..
Somnic usor, si spor la treaba schimbului 3
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
monis5 spune:
Offf si eu ma gandesc ca ar fi fain sa fie mai cald la botez, dar pare asa de mult timp pana atunci.... parca nu l-as tine asa mult nebotezat... tare nu stiu cum o sa fac, dar hotararea datei cred ca va intra pe lista de to do de dupa nastere ![]()
Dankutza - iti schimbam doctorul si spitalul din prima pagina pana la urma?
![]()
monis
cu poze
sapt 38 
Flavours spune:
am mai auzit o bazaconie la noi la ortodocsi... cica mamele nu-s lasate in biserica fara molifta... ce e aia molifta nu stiu... dar cine e popa sa imi zica mie sa nu fiu langa bebe dupa ce l-am avut in burtica 9 luni si dupa ce eu il cresc... eeeeeeee!
37 sapt 

strumfy_12 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Si sa ma laud ce isprava am facut ca pe 'zambilica' si am facut o baie in cada , dupa ce de aproape 9 luni jindesc sa lancezesc in cada plina cu apa calda, in seara asta am comis-o ..Da era asa frig in casa, si mi=am bagat corpul de sirena-a se citi [balena]![]() Laura, 37+ Mara TeodoraAMR 3 saptamani !! poze |
Eu pana acum numai in cada am facut baie... cam o data la 5 zile(cu faceam si inainte) in rest dus. Desi se spune ca nu e bine(n-am apucat sa intreb medicul) nu am putut renunta la relaxarea unei baii(nu ies mai repede de 40 min) Singurul lucru care l-am modificat a fost temperatura apei pe care am redus-o(a nu se intelege ca fac baie cu apa mai rece decat temperatura corpului)de la apa oparita la calda.
32
strumfy_12 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flavours am mai auzit o bazaconie la noi la ortodocsi... cica mamele nu-s lasate in biserica fara molifta... ce e aia molifta nu stiu... dar cine e popa sa imi zica mie sa nu fiu langa bebe dupa ce l-am avut in burtica 9 luni si dupa ce eu il cresc... eeeeeeee! 37 sapt ![]() ![]() |
Eu stiam ca mamele nu au voie in biserica 40 de zile...si asta din cauza timp de 6 sapt inca se elimina lohii. Dak faci botezul dupa 40 zile NO PROBLEM.
32
simonette spune:
Mooooaaaaaaamaaaaa, ce as face si eu o baie

Dar eu nu am inca dezlegare si nici cada nu posed
Noi l-am botezat pe Luca la 40 de zile si era martie...se caleste bb
.-are nimic daca e frig afara! Si pe Iannis l-am botezat la 2 luni! Mi-a placut mie sa-i crestinez sau increstinez (nu stiu exact cum e corect) cat mai repede, sa fie in grija Domnului![]()
Fiecare face cum crede si cum vrea......;pfuaaaai ce inteleapta sunt![]()
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
32+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
strumfy_12 spune:
Gata fug si eu la culcare. Va
pe toate...sa aveti parte de o noapte linistita..sa va odihniti.. si un weekend fain!
32 
ali762000 spune:
Fetelor eu va zic noapte buna si linistita fara agitatie, ca mi-e somn ca azi noapte am facut noapte alba.
App mie dr mi-a zis ca numai dus am voie si ala sa fie caldut nu fierbinte, desi tanjesc si eu dupa o baie mai calda si cu multa spuma.
Va 

Acum ma duc la 
ALI

ca pe 'zambilica' si am facut o baie in cada