Clasa a II-a, 2009-2010 *6*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Da, Parcul Izvor din Bucuresti.
Sper sa fie vreme buna. O sa ne distram.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

Nici la Cristina nu se fac astfel de probleme la matematica.
A participat la "Micul matematician" si la "Smart", pt. ca a fost dorinta ei. D-na. inv. nu i-a certat daca nu au luat punctaj mare.
Anul trecut am lucrat si noi, mai mult suplimentar. Anul acesta, din sem. II, au inceput sa apara mai multe calificative de B, la mate si romana, dar nu din nestiinta ci, din neatentie. E cu gandul la joaca, desi, o las afara, cate 2-3 ore, chiar.
De citit, citeste, doar ca, nu atat cat as vrea eu. Ne-am apucat de "Dumbrava minunata", ca in curand va fi lectie din ea, la romana.
simali, bravo micului bucatar ! Arata delicios de faine, acele briose !
Succes, duminica viitoare, in finala !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Si la noi neatentia e problema nu nestiinta, asa zice invatatoarea. Temele le face singur, daca nu stie ne intreaba. De lucrat suplimentar nu mai avem cand...visez sa facem la vara (eu nu lucrez, asa ca timp am sa ma ocup de el).

Azi a trecut la Dumbrava minunata, tema a avut sa raspunda la cele 7 intrebari, iar la matematica 5 exercitii. Nu e mult.

Cam de 2 saptamani scrie pe caiete dictando si parca scrie mai frumos, ceva, ceva.

A repetat mai mult de o oara la pian iar acum a plecat cu tati sa joace tenis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Dana dar nu a scris pe dictando pana acum?
Pe ce a scris la romana?

Alice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simali

Dana dar nu a scris pe dictando pana acum?
Pe ce a scris la romana?

Alice

pe caiete ca si in clasa I, nu stiu cum se numesc, arata www.anidescoala.ro/Semiovalul-mic-cu-deschizatura-spre-dreapta.html" target="_blank">asa .
Acum scrie pe www.cimec.ro/p/Clasate/DOC_6924500_384-10.jpg" target="_blank">acesta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La Cristina se scrie pe caiete tip II. Sunt caietele ca in cl. I, doar ca fara acele linii ajutatoare verticale.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Nina, multumesc de ajutor Marcus a inceput in septembrie pe cele tip I si doar de putin tip scrie pe cele de tip II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

La noi a inceput scrisul pe caiet tip dictando de prin noiembrie cred. Scrie ata de urat ... arata literele alea de parca au o viata a lor si se contorsioneaza intre cele doua linii. Ma consolez ca macar e lizibil...

La voi se fac ortograme? La noi nu, dar textele sunt pline de ele si deja orice tema la romana contine cateva.

Corina

Mergi la inceput

Cricor, la noi inva ne-a spus la sedinta in septembrie ca va face cate o ortograma saptamanal, tema primea sa alcatuiasca cate 5 propozitii de ex cu "sau" scris impreuna si 5 scris separat.

Eu am cumparat in vara 2 carti cu ortograme, le vezi www.cartedesucces.ro/titlu.php?id=17440" target="_blank">aici sunt f.bune, din ele mai faceam acasa cu Marcus, dar dupa asa ceva lucra si inv (am vazut la sedinta). Multe i le explic cand citim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Dana, tip II sunt acelea fara liniile verticale ajutatoare, dar cu liniile orizontale ajutatoare intrerupte. La Cristina se scrie pe acestea de la inceputul cl. a II-a.
In cl. I, scria pe caietele tip I, cu linii ajutatoare atat verticale, cat si orizontale.
Ai aratat bine, acolo, caietul dictando, fara nici un fel de linii ajutatoare orziontale sau verticale.
Pe acela va scrie din cl. a III-a, la Cristina.
Corina, la Cristina se fac ortograme. Au facut grupurile "ia, i-a", "sa, s-a", "sau, s-au", "la, l-a", "m-a", "intr-o, intr-un", "dintr-o, dintr-un", plus ca au ca materie optionala, ortografie, anul acesta, in loc de lb. engleza.

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Multumesc de raspunsuri..vad ca mai peste totse explica si la scoala cate ceva.

Eu am ajuns sa ma intreb de ce m-am zbatut atat sa dau copilul la scoala asta ... sunt cam dezamagita.

Corina

Mergi la inceput