Clasa a II-a, 2009-2010 *6*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

La Vlad se scrie pe dictando de la inceputul clase a II-a. N-am stiut ca se poate scrie si pe caietele tip I si II in clasa a-II-a. Cred ca e mai bine la voi ca invatatoarea a mentinut caietele ajutatoare inca un an. Vladu scrie tare uratel pe dictando (nu ca pe caietele ajutatoare scria mai frumos).

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

La voi se fac ortograme? La noi nu, dar textele sunt pline de ele si deja orice tema la romana contine cateva.

Corina

Am discutat cu invatatorea referitor la ortograme si mi-a spus CA SUNT IN PROGRAMA DAR NU SUNT IN MANUALE. De aceea dansa a organizat niste ore suplimentare (cateva saptamani au ramas lunea de la 12 la 13) special pentru a face ortogramele dupa niste fise.

Cu alte cuvinte daca nu s-au predat la clasa si doamnele nu vor sa faca suplimentar e de dorit sa le predea parintele.

Eu am decis sa fac cu copilul tabla inmultirii in vacanta de vara, ca sa inceapa clasa a III-a cu ea macar semi-stiuta.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Poftiti la cap. 7 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput