***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***
Raspunsuri - Pagina 6
kay spune:
liv, si voi? noi facem 4 ani azi sau maine
... adica si azi si maine
.
la multi ani !
si vrem si noi la munte in we, ca n-are alex spectacol si profitam. dar nu stiu unde mergem.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
lbelciug spune:
La Multi Ani, Oana! Sa ai parte de o casnicie la fel de fericita ca si pana acum.
Pai haideti la munte si voi, poate ne intanim pe acolo.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
vas spune:
ceau.
Multumim pentru aprecierile facute la adresa printesei mele.
Al_ma , sotul meu ii spune nemtoaica. Nici in visele mele cele mai indraznete nu o vedeam asa suvitata blond si cu ochii atat de albastri. Minunile lui Dumnezeu sunt extraordinare.
Ana #351;i Liviana, ca mi-am adus aminte. Eu de obicei nu ma inchin decat lui Dumnezeu dar cand ati povestit de Sf.Maria mi-a trecut prin minte ceva . Bunica mea fusese la manastirea Nicula si mi-a trimis un sirag de margele...pe care cand le-am primit le-am pus la gat sa vad cum arata iar in gand am zis "luna asta voi ramane insarcinata" si asa s-a si intamplat. Nu stiu cum de am uitat asa ceva....mi-am amintit exact ca in filme....asa o imagine brusca cu felul in care am pus margelele la gat...sunt inca socata. cum am putut uita.
Liviana, i-a placut Elizei la circ. Era atat de incantata.....striga, aplauda, vorbea cand toti taceau...a fost mare figura . Toata lumea se uita la ea cat e de fericita si cum se entuziasma..numai Uuuuuaaaaaauuuuu o auzeai cand erau pe sus la trapez.
Rochita aia a costat vreo 75 euro...la reduceri, nu stiu ce firma din Italia.
A primit-o cadou de la nasa ei ca eu nu cred ca as fi dat chiar atat pe ea.
De cateva zile a inceput sa se joace cu una din papusi pe care cica o cheama Ala, ii da sa pape, ii arata cum sa calce, o plimba cu caruciorul prin casa ...isi gaseste de joaca singurica. Mi-e tare draga.
chiqui, saptamana viitoare pleaca la socrii. Ma tot intreb cum o sa se descurce sotul cu ea pe masina atata drum .sper sa doarma si sa poata conduce linistit.
Ioana, asa e cu sofatul asta. experienta isi spune cuvantul . Si mie la inceput imi era teama, dar acum conduc asa bine de nici macar sotul nu mai are nimic de obiectat el care de obicei imi zicea "ai grija ca vine semafor...vezi ca te incadrezi rau....ai grija ca iese ala din stanga....si altele, acum imi zice eventual ca merg cam tare....."esti in oras mai fato, las-o mai usurel".
Cel mai tare a fost cand l-am luat de o petrecere, era tare "fericit" dupa cateva beri
si imi zicea "da-i tare.....hai mai ce viteza e asta....te stiu fata cu tupeu...da-i pedala". Radeam de nu mai eram in stare sa conduc deloc cand il vedeam ce se agita.
Kay, am vazut-o pe Sonia facand ordine.
Poate a vrut sa-i probeze pe toti odata.
am vazut poze de la munte.....ce frumos.....noi am fost pe defileul Jiului duminica , foarte frumos.....exact cum spui niste culori.....
va pup.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
DidiAlex spune:
Ella, am cauta,t dar cum ATem ( respiratie, sau cantitatea de aer respirata)e un cuvant atat de folosit aici, nu am reusit mare lucru. Care-i substanta activa? L-as fi trimis rapid daca staim ce sa caut.
Betty, stiu ca ai intrebat de mai multe ori cum e cu copii carnivori. Al meu, nr 1 a devenit ierbivor decand a intalnit pestii din acvariu de la gradi, sau am mai scris pe aci ca l-a apucat la un moment dat tremuratul cand a vazut cum despic un pui. Da friptura de vita din restaurant mananca..
Oana, frumoase poze, mi-au placut cismulitzele mov, frumoase si practice. Am abandonat cumparaturile din State, dar din motive colaterale.
Mihamora, ai gasit pozele pan la urma? ca nu le-am sters ![]()
An@, frumoase pozele cu soare. Nu imi vine sa cred ca-i asa de mica Ana ta. Cum a fost excaladarea muntelui pe tocuri?![]()
Ella, al meu, dar cel mare, nu cel mic, e pasionat de dinozauri. ii are pe cei din plastic, ca o ferma, are puzzle, carti, eniclopedii. Dar cel mai bine i-a invatat de la un joc de memorie. Acolo sunt 24 tipuri de donozauri si tre sa ii retii cate 2. Ce sa zic ca ne bate si pe mine si pe tata lui demult. Dar are 5+. Si, a primti de ziua lui, de la COSMOS un joc cu un T-rex in gips. si a stat vreo 3 zile cu ciocanul si dalta si pensula si a luces scheletul din ghips. Era fosforescent si dormea cu el in pat. Noi ii mai luam carti de la biblioteka cu diverse plase, si lupe si descopera singur cum si cum se hranesc, cu ce, evolutie..
Si, io nu il las sa imi zica: Mami nu stie. Chiar ma enervez la faza asta. mi s-a intaplnat doar 1 data si asta era legata de accent. Cum adika, ce eu rad de el cand nu stie ceva. Sunt anumite lucruri care nu le fac: nu le spun nicioadata copiilor daca ma doare ceva, nu bolesc cu ei in pat, indiferent cat de rau mi-ar fi, asta era un cosmar de el meu din copilarie ca imi moare mama. nu ii santajez..dar nici ei pe mine.
Al-ma, de acord cu tine, cu mancarea. Dar de obicei mai usor educi copilul tau, decat 10001 alte variabile. Nu le dau mancare in parc, dar nici nu ma intereseaza ce fac altii. Mi se pare situatia in genu fabulei: sa urci nucile cu furca in pod.
daca stau toata ziua, si atunci ii asez la masa. Nici nu fug repede sa le cumpar ceva, pe principul ca nu e sanatos. A fost greu primele dati. De ex la mine sunt niste masini cu inghetata suna un clopotel cand apar prin park. Sa fie sanatosi ca nu dau 0,5E pe o cupa de inghetata. Consider ca copilului nu tre sa ii ofer tot pe tava, trebuie sa isi doreasca ceva..
Mi-a adus o pretena Singulair din bucuresti. si vad ca 28 pliculetze a costat 149,22ron. Doamne ce scump e si imi trebuiesc vreo 8 cutii. Am inebunit de cap, ca nu dau atatia bani pe medicamente. 
Woow Liviana, La multi ani sanatosi si fericiti

doxinu spune:
AlinaNu sunt deacord nici cu fructele in parc,cu nici un fel de mancare exact din motivul pe care l-ai spus si tu:nu este greu sa ii iau fructe cu mine insa nu nimeresc ce au mamicile "darnice in caserola" si atunci prefer sa-mi iau copilul pe banca si sa ii dau gustarea,departe de copii.Locul unde se joaca copii nu l-am numit io loc de joaca ci asa se numeste.Daca se numea sala de mese atunci nu aveam nici cea mai mica problema.
DAca copilul nu vrea sa mamance decat la locul de joaca nu este ca asa a cerut el ci pentru ca parintele l-a invatat asa.Acolo il poate indopa fara ca el sa refuze la fel cum fac unii parinti in fata televizorului.Tu o poti numi cum vrei io o numesc nesimtire.
Acum in legatura cu STEFAN,tu nu ai de unde sa stii ce probleme am avut noi cu mancarea,deci nu ai cum sa vorbesti ca si cum l-ai cunoaste.Cu rabdare si perseverenta am depasit momentul si oricum nu m-am gandit nici o clipa sa-mi mut "bucataria" la locul de joaca.Pana la urma face parte din educatia pe care o primeste copilul si de pretentiile pe care noi le avem de la noi.Sunt multe "prostii" (chipsuri/pufuleti/biscuitii cu tot felul de arome-pizza,boia,acadele pe bat) pe care io nu le-am inclus in alimentatia copilului si care sunt tare savurate la locul de joaca.Sunt sigura ca daca ai vedea zilnic asa ceva si copilul tau s-ar uita cu jind ai avea alta parere.
Acum sincera sa fiu stiam ca tu vei fi pro
,insa asa cum ai spus si tu sunt libera sa-mi exprim parerea fiind un forum.
mica0307 spune:
liv de aventura parc am auzit numai de bine, am inteles ca vara e super ok, poti sta toata ziua acolo, au restaurante, piscina, loc de joaca in padure etc. La Multi Ani fericiti alaturi de sotul tau.
oana multi ani si tie
.
De cele mai multe ori cele care aduc mancare in parc si indoapa copii catarati pe tobogane sunt bonele sau bunicile...
, foarte putina mame am vazut facand lucrul asta...nu ma deranjeaza atat timp cat nici pe Maya nu o deranjeaza si nu cere....dar daca cere apare o situatie destul de delicata...intre a refuza copilul care a poftit si a-i permite sa i se dea diverse chestii cum ar fi napolitane, chipsuri etc. Da acum fiecare cu ce are si ce a crescut.
Ma uitam intr-o zi la mama unui copil de la Maya de la gradi, ii mai luam si pe ei acasa cu masina ca stau langa noi....eu o astept pe Maya cu fructe in masina, mama respectiva cu napolitane cu cioco
...asta e.
Al_Ma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lbelciug Gravi, stii cumva daca la Busteni functiona telecabina? La Sinaia cat era biletul cu telegondola pana la cota 2000? Dac v-ati cazat acolo, imi poti recomanda si mie ceva? Vrem sa dam si noi o fuga in w-e. |
La telegondola am dat 18 ron de persoana dus-intors, iar la telecabina pana la 2000 a fost 260/pers dus-intors. Nu stiu daca functiona cea din Busteni, ca nu am trecut pe la Silva, ne-am gandit ca e foarte mare coada, ca asa e de regula pe acolo. Noi ne-am cazat in Predeal, la Hotel Roua, unde ne cazam de obicei de 4 ani incoace. Dar cred ca o sa mai schimbam, ca serviciile au cam inceput sa lase de dorit.
In legatura cu postarea ta, Ioana, sincer nu ma intereseaza daca este cineva de acord cu mine sau nu, dar nu mi se pare normal sa folosesti cuvintele pe care le-ai folosit gen "idioata" etc, in primul rand pentru ca aici nu e albie de porci sa-ti arunci laturile, iar in al doilea rand pentru ca este foarte posibil ca vreuna din mamicile de aici sa faca lucrul pe care-l blamezi tu atat de acid. Mi se pare mai simplu sa-ti iei copilul din calea tentatiei, decat sa balacaresti o mamica disperata.
De asemenea, nu sunt "pro", dupa cum am si scris, citeste mesajul meu anterior. Daca nu se intelege acolo, atunci sper sa scriu clar aici, nici eu nu fug cu mancarea dupa Mara, mananca atat cat vrea, dar la masa in bucatarie, in mediu organizat si civilizat. Nu mi s-a parut deplasat faptul ca ti-ai spus parerea, feel free, ci modul in care ti-ai spus-o.
Didi, perfect de acord, eu mai uit de asta, ca trebuie sa ajunga si copilul sa-si doreasca ceva, nu sa-i anticipez eu dorintele sau sa i le inoculez/inspir.
A, am uitat esentialul: Liv si Oana, la multe aniversari! Sa fiti fericiti si sa va bucurati unul de altul si de pui! Oana, Sonia e de coma cu alea dupa gat.
Alina si
Mara (27 iunie 2007) used to be "Graviduta" on DC
lbelciug spune:
Multumim pt urari!
Gravi, multumesc mult pt info.
Intrebam de Busteni pt ca data trecuta cand am fost acolo nu functiona telecabina din motive de vant, iar Matei isi dorea tare mult sa vada Babele. Din pacate vad ca si la Sinaia e scumpa rau telecabina... In rest... ai punctat f bine.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
chiquitita spune:
Salutare!
Am vazut si noi pozele cu doua blondine frumoase: Ana si Eliza! Acuma tre sa astept sa ajung acasa sa o pot vedea si pe Sonia. Imi scriu pe biletel cine a pus poze si pagina daca de aici nu pot vedea webshots. 
Referitor la mancatul in parc; eu nu ii dau Liviei pt ca ea in general mananca acasa insa sunt convinsa ca exista copii care nu mananca acasa si cat te-ai chinui nu reusesti. Aveam si noi prieteni cu asa un copil si dupa ce am vazut, i-am inteles. Au incercat si ei diverse metode insa nu au reusit si sunt multumiti ca mananca oriunde numai sa manance ceva.
Cu prajiturele/ciocolatele e alta poveste, astia sunt peste tot cu pungile intinse spre copilul tau. Ghinion e ca acuma fata chiar ar lua si cand intinde mana e mai greu sa intervin si sa zic ca nu vrea/nu ii dau.
Oana, La multi ani fericiti! Am facut si noi 7 de la casatorie si 9 de relatie. 
Ellaimi pare rau pentru problema voastra. Bunicul meu a avut astm si mi-l amintesc cu un spray pulverizator mereu dupa el. Insa la varsta asa mica poate se rezolva in timp.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
doxinu spune:
Alina inteleg ca vrei sa te remarci prin "bunatate" si vrei te transformi in aparatorul mamelor "jignite" de mine doar pentru a fi contra mea,altceva nu inteleg din moment ce spui ca nu faci parte din mamele ce-si hranesc copii la locul de joaca.
Cuantul "idiot" este in DEX.Nu am injurat pe nimeni deci nu vad de unde ai vazut tu ca pentru mine forumul este "albie de porci" unde imi arunc laturile.Consider ca nu te-am jignit si nu stiu tu de ce o faci?
Daca nu-ti convin postarile mele sari peste ele sau poti sa-ti faci un forum unde sa scrii cu prietenii tai retete pentru "mame disperate" si modul prin care sa-si hraneasca copii la locul de joaca.
Imi voi exprima mereu parerea caci asta este ideea de forum asa cum tu ti-o exprimi pe a ta. Nu-ti permit sa-mi dai sfaturi din acelasi motiv : nu ne cunoastem personal,ceea ce este foarte bine.
Nu iti voi mai raspunde la nici o postare oricat de acida ar fi ea deoarece tu ai transformat totul in ceva personal datorita unor nepotriviri de idei din trecut(pentru mine asa au ramas)care insa pentru tine sunt prezent.Este ultima mea postare ce ti se adreseaza si din acest moment consider ca nici nu am avut aceste divergente de opinie cu tine.