***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Chiqui, la multe aniversari si voua! Deci voi ati avut nunta de lana/cupru . Stii ca trebuie sa va cadorisiti cu ceva din respectivele materiale?
Scuze de dezinformare, dar ma incurc cu leii astia noi: telecabina 1400-2000 e 26 ron/pers dus-intors. De asemenea, copiii sub 5 ani nu platesc nici telegondola, nici telecabina.

Alina si Mara (27 iunie 2007)
used to be "Graviduta" on DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Al_Ma multumim! Aveam 22 de ani amandoi si eram studenti in ultimul an iar sotul a avut o restanta in ziua nuntii. Evident ca nu invatase prea mult si profa i-a zis: " 5 si casa de piatra!" Habar nu aveam ca tre' sa ne cadorisim! Ma si apuca rasul gandindu-ma la eventualele posibilitati de cadouri!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Al_Ma multumim! Aveam 22 de ani amandoi si eram studenti in ultimul an iar sotul a avut o restanta in ziua nuntii. Evident ca nu invatase prea mult si profa i-a zis: " 5 si casa de piatra!" Habar nu aveam ca tre' sa ne cadorisim! Ma si apuca rasul gandindu-ma la eventualele posibilitati de cadouri!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Cool! Pai tu poti sa-i faci un pulovar de lana, iar el sa-ti ia niste sosete de lana, de-alea tricotate, sa le pastrati pentru mai tarziu, sa nu raciti cand veti fi batranei si veti serba nunta de diamant.

Alina si Mara (27 iunie 2007)
used to be "Graviduta" on DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ioana, eu nu am nimic cu parintii care-si hranesc copii pe o banca. In schimb daca i flutura prin fata copilului meu diferite alimente, si S pofteste, ba sa-si mute ei mancarea si copilul, nu sa ma mut eu din fata mamelor disperate... Asta chiar m-a amuzat cand am citit-o . atata timp cat eu merg la locul de joaca si MA JOC (de copil vorbesc .), iar X isi flutura mancarea in fata copilului meu, atunci sa se mute el, nu eu. Dupa ce ca pofteste la ceva copilul meu, sa-l mai si iau de acolo de la jucarii??? Aberant ! In austria, la singurul loc de joaca unde am mers, existau 2 mese cu 4 banci unde se lua masa daca era cazul.

Revin, dar m-a deranjat ca s-a ajuns la emis aberatii numai de dragul de-a fi contra o opinie...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alina are dreptate.
Ioana are dreptate.
Cum asa?
Fiindca copiii sunt unici in felul lor, unul mananca bine mersi acasa tot ce-i dai si te astepti in parc sa nu vada cum altii mananca; altul nu mananca decat alergat prin parc si tu ca parinte esti fericit ca ai reusit sa-i bagi ceva in stomac si poate nu te mai gandesti ca alti copii sufera ca vad si vor si ei.
Eu care am copil care nu mananca nici acasa , nic in parc, n-as avea nici o problema sa-l expun in fata altora care mananca, ca el n-o sa ceara; n-a cerut vreodata ceva de mancare; cel mult cere apa.

Asa ca e dificil de spus care e calea; poate adevarul e undeva la mijloc.

Pot doar sa dezabrob modul in care s-au expus pareri; avem dreptul la o parere a noastra, dar as aprecia sa raspundem nu unei persoane ci la o problema anume.
E pacat de grupul nostru.
Mi-ar placea un dialog si pareri constructive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ma bag si eu, nu va mai enervati atata pentru niste nimicuri in fond.Pastrati-va pe cand vor creste, ca unii se vor droga, altii vor bea, fuma sau fura masini.

Semneaza o mama disperata ca nu-i dorm copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Bety,
spuneai ca ai pediatra homeopat; intreab-o de stramonium; lui parca ii dadeam 5 granule dizolvate in putina apa; 3 zile dureaza tratamentul ; somnul se regleaza cam intr-o luna jumate, asa ca grabeste-te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ella, eu am vazut figurine cu dinozauri de vanzare in parcul 23 august, unde mergem noi. banuiesc ca se gasesc si in angro-urile gen Doraly. la cora se gaseste o serie de dvd-uri despre dinozauri, 20 lei bucata, dar nu cred ca is facute pt copii.
sper sa nu fie chiar astm la bobita

ioana, chiar interesant articolul. ce baietel s-a facut stefan, fain in parc am vazut si ora de pictura, ce fain e sortuletul

vas chiar ca zici ca e suedeza Eliza eu 2 zile dupa ce s-a schimbat ora m-am trezit la 7 juma, ceea ce nu se intampla nici in visele mele cele mai indraznete ce haios a fost sotul tau cand era "vesel", si tati lui Calin mai are faze din astea tot in momente din astea

Liv, transpare fericirea din mesajul tau despre we petrecut in gradina Felicitari pentru aniversarea casatoriei cu ce va cadorisiti?

chiqui, felicitari pentru aniversarea casatoriei draguta profa

an@ vai ce domnisoara frumoasa s-a facut Ana...

oana de fiecare data cand o vad pe sonia mi se pare din ce in ce mai frumoasa sper ca esti mai bine cu amigdalita, bun tratamentul ti-as sugera si niste aspirina saracului dar mi-e sa nu arunci cu bocancii dupa mine felicitari pentru aniversarea relatiei

betty cat de haioasa ai fost cu semnatura

si pe mine m-a disperat calin, vrea ceva si urla juma de ora daca nu ii dau ce-i drept si eu is cam stresata sa tre sa lucrez si is singura cu el.. noroc ca dupa ce nasc o sa am vreo 2 luni pauza, abia astept sa ne jucam diverse, sa mai apuc sa fac si eu o mancare...acum a dat in pasiunea desenelor, s-ar uita in continuu..partea proasta e ca il las mai mult decat ar trebui pt ca altfel nu pot lucra

fetelor ma doare burta si intepaturi in col, cred ca si de la stres, sper sa nu se intample nimic ca chiar nu imi permit sa nasc acum..

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 35+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Alina are dreptate.
Ioana are dreptate.
Cum asa?
Fiindca copiii sunt unici in felul lor, unul mananca bine mersi acasa tot ce-i dai si te astepti in parc sa nu vada cum altii mananca; altul nu mananca decat alergat prin parc si tu ca parinte esti fericit ca ai reusit sa-i bagi ceva in stomac si poate nu te mai gandesti ca alti copii sufera ca vad si vor si ei.
Eu care am copil care nu mananca nici acasa , nic in parc, n-as avea nici o problema sa-l expun in fata altora care mananca, ca el n-o sa ceara; n-a cerut vreodata ceva de mancare; cel mult cere apa.

Asa ca e dificil de spus care e calea; poate adevarul e undeva la mijloc.

Pot doar sa dezabrob modul in care s-au expus pareri; avem dreptul la o parere a noastra, dar as aprecia sa raspundem nu unei persoane ci la o problema anume.
E pacat de grupul nostru.
Mi-ar placea un dialog si pareri constructive.

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Ella Subscriu.

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 35+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput

Am uitat sa schimb semnatura

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 36+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput