***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, fetelor, azi si maine NU se spala. Azi e Sf Dimitrie Izvoratorul de Mir si maine Sf Dimitrie cel nou de la Bucuresti.

Of, Ella, ce frustrant trebuie sa fie sa nu poti face tot consultul la dr... imi pare si mai rau de problemele lui Bob. Nu ma pricep deloc la aceasta boala insa e bine ca tu recunosti anumite manifestari si poti interveni repede si adecvat. Sa dea Domnul sa fie Bob bine intr-un viitor f apropiat. Oare daca il duci la Salina nu l-ar ajuta?
AlMa, cum a fost plimbarea in week-end?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

ola,

Liviana, ce frumos ai povestit tu de gradina si gradinari...asteptam poze cu productia, cand o rasari .

Ella, vazut poze cu cititorul . Te inteleg ca e frustrant sa mergi la consultatie si sa nu poata fi consultat de urlat...si Ana la fel face: urlaaaaaa, pana transpira .

Noi in we am fost la Moeciu, la Cheile Gradistei pana la urma. A fost din scurt, am plecat fara nici o rezervare si cand am vazut parcarea plina am avut emotii ca nu gasim camera. Dar s-a gasit una si pt noi.
Vremea a fost excelenta, soare si cald (peste 20 grade)si niste culor de tomna!! de mult n-am mai prins zile asa frumoase de toamna la munte...Ana s-a simtit f bine, erau multi copii pe-acolo. Mancare ff buna, dar si ff scumpa mi s-a parut.

Cateva poze aici.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Mda, la Cheile Gradistei e cam scumputa mancarea, am mai scris si eu despre asta, dar nu stiu daca aici.
Pai noi am fost la Slanic Prahova cu gandul sa mergem la salina, care era inchisa din pacate, dar am stat totusi vreo 40 de min intr-o locatie amenajata de ei in interiorul muntelui de sare. Am simtit din plin aerul ala sarat, pe mine m-a cam durut un plaman si a inceput sa ma usture in gat, semn ca amigdalele mele sunt pe pozitii . Le tratez si eu ca si Oana, iarna - cu inghetata si bauturi de la frigider. Facusem rezervari la un hotel in Slanic, dar ne-am razgandit si am luat-o spre Predeal. Duminica am fost la cota 1400 in Sinaia cu telegondola, apoi am luat telecabina pana la 2000. Mara a fost extaziata, ca ne batea la cap de ceva timp ca vrea cu telegondola roz si telecabina verde , asa ca am impuscat doi iepuri dintr-un foc. Sus la 2000 foarte bine, cald, soare, liniste de-ti tiuiau urechile, super, ne-am relaxat. Nu mai zic de aer. Si noi am admirat culorile toamnei, a fost un we foarte placut.

Acum ne tenteaza o excursie la Ocnele Mari si una la Praid.

Alina si Mara (27 iunie 2007)
used to be "Graviduta" on DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

An@ superbe pozele,superba ANASe vede ca v-ati simtit foarte bine.Noi avem "iesire" tot la MOECIU insa numai noi 2Apoi la sfarsitul lui noiembrie cu gasca

fetelor asa nervoasa sunt..........Am fost in parc LA LOCUL DE JOACA,unde o mamica scoses casoleta cu mancare si-si hranea copilul peste tot:topogan/tub,groapa cu nisip..........ceilalti copii se uitau si salivau.........iar ea il urmarea peste tot.Mi se pare cea mai mare nesimtire.PArcul este asa de mare si totusi nu a putut hranii copilul decat la locul de joaca?Orice as avea in geanta nu pot ghici ce au alte mamici sa aduc si io.Cica explicatie "daca nu ii dau aici nu mamanca.Asa il pacalesc si mananca".CAt de idioata sa fii sa gandesti si sa actionezi asa?VAi sunt plina de nervi.
Nu va zic ce fata a facut STEFAN ca el stie ca la locul de joaca avem voie doar cu jucarii si apa si apoi vrioa sa cumparam si noi ceva" sa mancam in pac ca baietelul ata mancatios"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Chiquitita din pacate nu stau prea bine cu invatatul. Nu reusesc sa ma mobilizez deloc. Ba serviciu, ba alergat dupa Andrei, nici nu stiu cum sa mai procedez. Saptamana viitoare cred ca-l duc la ai mei si imi iau concediu sa pot invata.
Ella ce greu este sa vezi puiutul bolnav. Si chiar daca din punct de vedere medical stii cum sa reactionezi in anumite situatii, tot ti se rupe sufletul sa-l vezi cum sufera. sa fie Bob bine cat mai repede. De ce ati renuntat la gradinita? Din cauza virozelor sau nu s-a adaptat Bob inca? Bona nu stiu sa-ti recomand.
An@ superbe pozele de la Moeciu. Asa as vrea si eu o iesire in zona cand e inca frumos. Dar pana pot eu ajunge sigur va fi iarna in toata regula. Si mie mi se pare cam scumpa mancarea la Cheile Gradistei, avantajul este ca e mereu proaspata si buna.
Doxinu nici eu nu sunt de acord cu venitul cu mancarea la locul de joaca. Andrei cum vede pe cineva mancand saliveaza de zici ca nu a mancat de o saptamana. Si orice as avea eu in geanta nu e la fel de bun ca mancarea din castronelul altui copil. Incerc sa-i distrag atentia inca de cand vad ca apare la orizont o caserola cu mancare, dar le miroase si el ceva de speriat si abia nu prea reusesc sa-l conving sa plece de acolo.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ana, frumoase poze!

Ioana, Andreea mea vrea sa faca pipi pe jos ca asa fac copiii in parc , a adus o pietricica si a zis ca vrea sa faca pipi la ea, i-am pus-o in olita. Si eu mai vad mamici/bunici care fac asa, noroc ca a mea nu e prea mancacioasa, dar au fost si dati cand a zis 'papa si Andreea' si i-au dat si ei. O data era o mamica care manca corn si i-a cerut, m-a enervat si pe mine ca si=a gasit si aia sa manance in parc la copii. Evident ca nu-mi place nici sa manance asa de la altii, dar nu pot nici sa refuz daca ea cere si ii dau.

Dialog:
Andreea: tati nu mai lucra
Tati: lasa-ma sa lucrez ca sa cumparam brad
Andreea: Nu vrei sa cumparam brad
Tati: Dar ce vrei?
ANdreea: vrei sa cumparam Mos Craciun

Cand arucam kk la wc: Pa kk, sa te duci sa cumpeli iaurtul loz.
Cand e nervoasa: Nu se uita ghemul (alexandra) la tine! Nu te vede oglinda , Nu-s molicici iepulasii (de pe aparatorile de patut). etc.

Ella, imi pare rau ca Bob e suspect de astm. Si noi avem pe bunica mea, pe mama, eu din fericire is doar alergica, am facut intr-un an un episod care m-a tinut o luna ( respirat rau, tusit), au vrut sa ma treaca pe medicamentatie de astm, dar am mers doar cu un antialergic si mi-a trecut. Mi-era mai rau inainte sa nasc, tot o data la 2 ani luam un tratament si ma mai 'reparam'. Acum is bine. In schimb Alexandra banuiesc ca are alergii alimentare ca ii apar bubite mici pe fata, acum i=au aparut si pe corp, regurgiteaza mult si e agitata in perioada respectiva. Banuiesc ca de la alune, cacao(am mancat o prajitura in weekend si i-au aparut), dar poate fi de la multe ca eu mananc de toate. Mi frica de diversificare. Totusi in ziua de azi e mai usor de controlat astmul. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

buna seara !

Ella, imi pare rau ca s-a confirmat intr-un fel... Si s are wheezing. Sa inteleg ca ai luat inhalatorul portabil? in situatia asta cred ca e cel mai indicat...

Mami de Ana, super pozele de la munte ! am decis sa plecam si noi we asta daca nu toarna, acum pana la plecat pe bune mai e cale lunga...

Alina, eu n-am mancat pizza, ca am umblat de descreierata prin oras azi... ba la notar, ba la administratie... noroc cu o fata, n-o stiti voi, mica ii zice, care m-a insotit prin diverse locatii, care mai de care mai obscure si obscene in calatoria mea de azi .

Oana, imi pare rau ca te-ai enervat . la noi in parc se mananca, vin mamicile cu caserole cu fructe in general, dar n-a poftit nimeni, pt ca ii iau pe copii si merg pe o banca, le dau fructele si se intorc la joaca. e nasol cu alergatul dupa copil prin tot parcul. ...

Betty, tare Andreea cu piatra .

Sa va povestesc. in timpul asta se incarca poze ca sa intelegeti mai bine. Dimineata, spal storcatorul ca facusem 1,5 l de suc de porto si kiwi (vitaminaC) si cand termin mi se pare ff ciudat ca nu se aude nimic... liniste. mai, geamurile erau inchise, deci n-a sarit. in baie era inchis, deci nu s-a inecat... si cand intru in dormitor sa lesin... Sonia , fiica mea cea draga si iubita, scosese TOTI chilotii tanga, netanga, boxerii lui taica-su, sutienele mele si chilotii ei si si-i pusese pe toate pe cap, dupa gat... dupa soc a urmat rasul.. bai deci am ras de am crezut ca vomit de la atata ras... avea o moaca... si ajunge ta-su acasa, deschid si radeam in hohote, cu lacrimi, de a inlemnit saracul, credea ca plang... si tot ce puteam sa zic, printre suspine si hohote : in dormitorm, in dormitor... s-a calmat saracul om, se speriase rau de tot, dar chiar nu puteam sa zic altceva, radeam singura ca nebuna, zici ca plangeam asa lacrimi aveam... ah, nu mai zic ca a gasit sutienul negru, pe care il dadusem disparut demuuult, ala de alaptat . si toti chilotii pe care nu ii mai port de ani de zile, da nici nu-i arunc, ca daca ii transform in carpe ? ...

POZA Sonia

nu mia stiu ce vroiam sa zic, m-am zapacit de tot ...

, merg sa dorm ca ma simt mai bine si nu vreau sa imi bat joc de progresele pe care le-am facut cu pultaceea .

multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hai ca eu va culc, eu va trezesc.

sa aveti o zi buna !!!

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Ioana, esti prea vehementa. Nu am avut niciodata probleme cu Mara, dar fina mea are cu fetita ei (care e de-o seama cu ai nostri). Chiar asa trebuie sa faca, sa o urmareasca peste tot cu mancarea, ca sa poata manca si ea ceva. Daca tu nu ai avut niciodata probleme de genul asta cu Stefan, nu stii ce e aia. Nici eu nu am fost de acord la inceput, dar copilul numai asa mananca. Si, daca i s-a facut foame in parc, mananca in parc. Asta e, e o greseala de educatie, intr-adevar.
In plus, ce reactie ai daca o mamica scoate in parc un fruct pe care tu nu-l ai la tine? Nu e tot aia? Nu-l pofteste Stefan? Pe Mara, de ex, cu greu o conving sa manance banane, dar cand vede in parc ar vrea si ea. Asta e, ma duc sa-i iau banana sau ii iau altceva.

Alina si Mara (27 iunie 2007)
used to be "Graviduta" on DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, superbe pozele de la munte, se vede ca v-ati smtitit bine si ca v-ati relaxat. Noi azi implinim 8 ani de casnicie si l-am rugat pe sot sa ne duca si pe noi la munte. Eu una sunt indragostita de culorile toamnei, mai ales in zile insorite. Pt pozele cu productia de fructe cred ca trebuie sa mai astepti vreo 2-3 ani, insa iti voi arata pe cele cu gradina in primavara.
Gravi, stii cumva daca la Busteni functiona telecabina? La Sinaia cat era biletul cu telegondola pana la cota 2000? Dac v-ati cazat acolo, imi poti recomanda si mie ceva? Vrem sa dam si noi o fuga in w-e.
Kay, super draguta Sonia cu chilotii dupa gat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput