***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***
Raspunsuri - Pagina 22
lilly love spune:
Suna ca nuca-n perete mesajele mele, nescriind de atata timp, parca incerc sa ma refamiliarizez cu voi; dar am niste repere aici care intotdeauna [cel putin mie] mi-au redat dorinta de a scrie; si ele sunt: Elteka, Liviana, Ella. Elteka, pentru sensibilitatea ei [am inteles atat de bine ce ai incercat sa transmiti cu bataia de perne pe bancheta din spate..si altele], Liviana pentru mamosenia ei [intotdeauna precauta si plina de sfaturi si idei] iar Ella pentru rigurozitatea ei [iti da informatii pe bune, in timp real, nu bate campii].
Sunt multe fete la capsunele pe care le adimr si care-mi plac; oricum, ce e cu adevarat important e ca toti capsuneii nascuti si certificati in plantatia asta sunt vii, sanatosi si intregi! [pitici sau nepitici, genii sau nu, vioi sau moi, mancaciosi sau lingavi etc...cum or mai fi]; Nu vi se pare asta cu adevarat minunat?!
Dar cred ca am mai scris asta undeva acum un an...
va pup
a, voiam sa va mai scriu cum a scapat Cristian de scutece: l-am lasat fara, asta vara! riscul si greul a fost al meu [parca Andrada, spuneai tu ca uda florile? al meu uda pomii! - au facut si mere :)); cu KK a fost mai greu
madaiulia spune:
Fetelor foarte dragute ideile cu ormanentele de Craciun. O sa ne apucam si noi sa facem cand ma mai eliberez eu.
Carla foarte frumoase pozele de la botez. Imi pare rau ca au fost fetele bolnave, e bine ca acum sunt ok.
Lavini ce bine e cand reusesti sa te odihnesti si sa ai timp mai mult pentru tine.
Doxinu felicitari pentru povestea citita cap-coada. Andrei inca nu are rabdare sa-i citesc, vrea sa vada el pozele repede. Dar daca stau sa ma gandesc si eu eram la fel cand eram mai mica, de fapt chiar si cand citeam singura imi alegeam carti de actiune si citeam repede-repede, ba chiar mai saream pasaje descriptive sa vad ce se mai intampla mai departe.
Andrei a vazut la gradinita desene animate cu Cartea junglei si a venit acasa si ne-a povestit. De atunci tot cere sa-i punem dvd-ul sau sa-i povestim, dar nu are rabdare, vede un pic si apoi incepe : da la maimute, spune-mi de elefanti... si trecem repede prin poveste.
Betty tin pumnii sa fie cum iti doresti tu. Asteptam un semn de la tine.
Kay multa sanatate, o sa vezi ca o sa fie totul bine. Peste multi ani, cand vei fi bunica, vei rade de temerile de azi.
Ella sanatate lui Bob.
Andrei e ceva mai bine cu ochisorul, dar e chin pana ii pune mama picaturile. Si negociaza ceva de speriat. Azi am sunat exact cand se chinuia sa i le puna si am auzit un concert de urlete de toata frumusetea. Pana s-a gandit el ca vrea ciocolata si l-am auzit zicand "pomit ca stau sa-mi pui picatuie daca imi dai ciociata". Si evident bunicii au percutat imediat si s-au dus sa se execute cu ciocolata. Sper macar sa fi reusit apoi sa-i puna picaturile.
Am luat si eu de la el conjunctivita, am ochiul rosu si ma ustura, si deja vad in ceata cu el. Abia mai vad sa citesc. Si parca ma doare si gatul, si urechea de pe partea respectiva. Acum incepe si capul, sper sa fie doar autosugestie de frica.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
kay spune:
Eu rad si acum
. dar la cat de proaste sunt analizele e mare mirare daca e ceva simplu de reparat... Bine ca mi-a trecut prin cap sa imi fac analize, altfel crapam si nu stiau astia de ce... De ex la o limita de 38 eu aveam 0,8 ... Asa ca m-astept la ce e mai rau... Ma duc sa culc copilul si plec la party
!!! E weird sa stai 2 zile cu frica de tumori si cancere... Mai ales ca e frica mea cea mai mare cancerul asta... Poate au gresit la laborator, cine stie...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
alynta27 spune:
Salutare!
Lily ...................ce bine ca nu mai purtati scutece! Noi nu am facut mari progrese! Si toata vara a pisat la covoare si parchet- stam la bloc!![]()
Kay..........multa sanatate!
Mada........un
sa treaca conjunctivita!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Ioana13 spune:
Kay, sint sigura ca sunt gresite analizele! Mai bine ai fi avut vreo porcina
MAdaiulia, ma intrebai cit m-a costat trasportul de pe situ ala cu Thomas. Ziceam ca 4,5 lire, dar azi am primit mail ca mai trebe sa platesc 9,5 lire
... ca au recalculat si posta costa mai mult... am platit, ca inca e sub pretul din Ro. Daca nu primesc pachetul ,,, rid bine cind vad ca m-au prostit de 2 ori
Betty, sa vina de la tine la mine bb! Daca ar fi atit de simplu!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
oana bafta dar nu interpreta tu rezultatele mai ai pitina rabdare
lilly lovebine ai revenit
bettyR spune:
doxinu, te-am visat pe tine si Stefan
.
Cu bebe, am eu un stres ca o sa raman gravida iar si nu o sa stiu cum nu am ciclu si burta mare si o sa aflu doar cand misca 
ca in visul meu. Dar maine imi iau un test de sarcina.
Oana, sanatate multa! Poate nu e chiar asa rau. Ai grija de tine!
Liviana, sa stii ca am citit linkul dat de tine si mi-am dat seama ca al doilea copil parca a venit el singur, in sensul ca nu m-am gandit tare mult, pur si simplu mi s-a pus pata ca trebuie sa mai fac unul. Dar sa stii ca mie nu imi place sa merg la biserica, mai ales in zile de sarbatoare cand e multa lume, nu stiu ce mi-a venit sa iti spun
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bettyR doxinu, te-am visat pe tine si Stefan Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009) |
Si era de bine
asa greturi si ametele,"mirosuri" pe care nu le suportan mi s-a intamplat si mie cand STEFAN avea vreo 5-6 luni si eram disperata(desi mie mi-a venit ciclul imdeiat,nici o luna nu am avut pauza) ca atunci nu-mi mai doram latul prin chinul prin care trecusem cu sarcina si apoi cu nasterea.Dr. mi-a spus ca oboseala este devina,mi-a dat vitamine(daca alaptezi nu poti lua orice tip de vitamne)si a fost bine pana la urma.
Ma gandesc ca tu avand 2 printese esti extrem deobosita si poate ca aceasta oboseala isi spune cuvantul.Fa-ti putin timp si mwergi la dr.

vas spune:
ceau.
Nu ma pricep sa fac un nou capitol asa ca scriu tot aici. De trei zile sunt singurica, ai mei ai pleact la tara. ELiza nu are nici cea mai mica problema ca e fara mine. Nu-mi vine sa cred cat de bine se adapteaza in orice loc ar fi. Nici macar la telefon nu vrea sa vorbeasca cu mine. Singura grija pe care o am e ca din prima zi cum a ajuns i-au aparut bubitele pe care le face ori de cate ori mergem acolo. Nu pot sa-mi dau seama de la ce, dar tind sa cred ca e de la aer. I-am trimis lapte, apa de acasa sa nu-i dea de acolo. Cum a dormit putin deja i-au aparut.
Carla , frumoase poze. Are tati trei fete una si una. zi-mi ce e asta.http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=2575. Nu am mai vazut.
Mi-ati dat idei sa ma apuc si eu de ornamente cand se intoarce printesa mea. Eu de trei zile fac curatenie non stop, as fi vrut si azi sa pot mesteri dar e duminica.
Eu o sa-i iau jucarii de Craciun. Incepe sa se joace atat de frumos cu ele, e tare incantata. Si carti cu povesti ii mai cumpar ca ma zapaceste sa- i citesc. "Mai zice-ma mami cu doi bani". o tot corectez ca e mai "Zi-mi" dar nu vrea sa spuna corect.
Ella, imi pare tare rau de probleme pe care le are BOb.
va pup .
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007