***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, multumesc mult pentru vorbele frumoase.
Pentru listuta de la inceput, nu stiu cine se ocupa, dar datele noastre sunt: Sabina, nascuta in 07/07/07 la ora 04:04, nastere naturala fara epidurala, fix la dpn (40s), 2.85 kg si 48.5 cm, Apgar 9/10.
Vas, ce ai vazut in poza este o chestie care se prinde in piept la participantii la botez/nunta, cred ca se numeste "marturie".

Azi ne-am vazut cu Ella si Bobo, fetele mele s-au simtit foarte bine, Ella este o gazda desavarsita, Bob e minunat si are niste parinti perfecti. Larisa a adormit la Ella in brate, le statea foarte bine .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

poze cu si Saby, foarte tandri unul cu altul :)
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David3?authkey=Gv1sRgCKH6qtW9-NmCjwE#5401800764433612642

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Clem am impresia ca te-ai ales cu o frumusete de nora.Sunt superi copii impreuna.Asa tandru este BOB deobicei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

am vazut pozele....cu cei doi frumosi. Eu chiar cred ca Bob este un copil foarte sensibil in sensul bun al cuvantului.Nuami daca te uiti la privirea lui in poza astahttp://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David3?authkey=Gv1sRgCKH6qtW9-NmCjwE#5401800815951713314 iti dai seama. Ma bucur ca aveti posibilitatea ca macar cativa capsunei sa se intalneasca si sa fie prieteni pentru o perioada mai mare.....ce frumos.
Carla, multumesc de raspuns, Saby seamana tare bine cu tine.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Oana te asteptam sa ne spui interpretarea analizelor de catre dr.!De cand ai zis de anlizele tale nu au iesit bine ma tot gandesc la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Frumosi foc Bobo si Saby! Acelasi lucru mi-au inspirat si mie pozele: cat de tandru e Bobo !

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, nu am confectionat felicitari pt rude pt ca de obicei nu trimitem. Folosim viu grai, telefon sau SMS. Arunca niste linkuri aici cu templateuri pt "scrisorile" catre Mos, precum si cele de raspuns. Mi se pare f interesanta ideea. Scumpa tare Ana cu "ne ielti".
BettyR, s-a lamurit misterul greturilor? Sa stii ca eu nu judec pe nimeni, am dat linkurile alea caci m-au miscat f mult cele scrise de parintele Arsenie Boca. Fiecare le percepe prin propriile filtre.
Doxinu, multumim pt idei, le-am retinut si eu. Sa faci poze la creatii sa le vedem si noi pls.
LillyLove, imi pare tare rau pt experienta neplacuta cu imbolnavirile. Sper sa va faceti totusi bine repede amandoi. Sanatate maxima! Multumesc pt aprecieri si te invitam sa ne scrii mai des. Stati la curte de zici ca aveti meri? Daca da, sa stii ca pe mine ma intereseaza subiectu'.
Kay, ce analize ti-ai iesit rele? Hai ca poate nu e grav, tinem pumnii!
alyna24, ce mai face David? Hai mai scrie-ne despre voi.
Mica, La Multi Ani pt ieri! Cum ati petrecut? Apropo, gata site-ul?
Hehe, Ella, ce mi-au placut pozele cu Saby si commenturile inspirate. Chiar ca reflecta ceea ce redau imaginile. Frumosi copii! Da' vad ca Bob a trecut serios la cuceriri, fetita din parc cine e? Aseara Bogdanel al meu s-a lipsit de cina la Ikea ca sa stea in compania unei fetite de la locul de joaca. Matei a declarat ca pe el nu-l intereseaza fetitele mici, doar cele mari! Na, ca trebuie sa ma pregatesc serios si la acest capitol.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou 110

Mergi la inceput