***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(109)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Andrada, total de acord cu tine.

Al_ma, daca ar fi sa ne ghidam dupa zvonuri si din auzite de la x si y, nu cred ca am fi prea bine... Nu stiu ce ai auzit tu, dar mortalitatea e de 0.03%... Mai putin decat in cazul altor gripe... Si iar nu stiu cum face gripa asta de te omoara. Andrada? E vreo explicatie? Eu stiu ca in conditii de imunodepresie se pot adauga complicatii precum bronho-pneumonii etc, meningita... Si imi amintesc de o prietena din G care a facut o gripa anul trecut de era sa moara... Meningita, nasol de tot. Si n-au putut depista de unde a plecat problema.

Noapte buna, ma culc ca nu mai pot de somn.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Oana, tot ce am scris este citit in presa sau vazut la televizor, iti dai seama ca nu ma apuc sa fac eu statistici. Iar ce am scris mai devreme nu a fost ca sa panichez pe cineva. Oricum, am sa ma feresc sa mai scriu ceva aici. Noapte buna.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Sunt plina de nervi... Am fost la cdt victor babes, clinica privata !!! Unde mi s-a spus la 7 dimineata, stiti ce inseamna intre paranteze??? Adica eu ceream o analiza de 2 ori si aia era indignata ca de ce vreau eu sa fac o analiza de 2 ori... Si s-a purtat ca la noi... Si-am incalecat pe-o sa si-am plecat la alta clinica ... dupa ce m-am jelit juma de ora ca e nesimiti unii .

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Alina, nu trebuie sa te feresti, ci doar sa filtrezi ce zici. Adica nu se poate sa scrii ca gripa AH1N1 omoara de sine statatoare... Pt ca nu e adevarat. Gripa AH1N1 are o rata de mortalitate mai MICA decat gripa comuna, de tip A. E ca si cu drobul de sare, sfarsitul lumii, etc.

Sunt la a 2-a clinica, sa imi faca nenorocita aia de analiza odata ...

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Inca o data, ce-am scris mai sus sunt opinii ale unor persoane specializate, citite in presa si urmarite la TV. Inter alia http://www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/health/article6701505.ece
http://www.news-medical.net/news/20090910/Swine-flu-more-lethal-than-seasonal-flu.aspx
http://wiki.answers.com/Q/Is_influenza_worse_than_swine_flu
si mai sunt.
Asta ca sa vezi ca eu am grija ce scriu. Am spus ca nu o sa mai scriu, pentru ca nu cred ca am ceva de demonstrat.
In alta ordine de idei, am intrat sa vad daca e Bob mai bine. Clem?
Edit: am urmarit un interviu privind conspiratia gripei porcine, daca va intereseaza http://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Helau pipal!Ce faceti?

Vreau sa va multumesc pt urarile de somn linistit, atat de bine e sa dormi...Sunt alt om, pensata, epilata, cu unghiile facute, odihnita si plimbata prin tot orasul.Mai am sa ma tund(am decis sa il scurtez si sa imi fac breton, da' peste vreo 2 sapt) si ma declar multumita.Am constatat ca viata cu un copil e floare la ureche.Andrei mananca singur, dc am treaba fie ma ajuta si el, fie se joaca pe langa mine, asa ca am smotruit aproape toata casa.Asa ca ma rog la DD sa ii dea sanatate mamei ca a luat-o pe asta mica la ea sapt asta, ca de mare ajutor mi-a fost.

Adina, cum e la gradi?S-a acomodat Mariucu?Ii place?

Mica, nu stiu nimic de Ckristina, probabil ca e f ocupata cu serviciul, apoi BIa...o sa vb cu prietena mea si a ei, si va dau de stire.

Didi, imi pare tare rau de prob asta cu piciorul.Insanatosire grabnica, ce greu tre sa-ti fie singura cu cei 2 zmei...O flocricica pt tine, esti asa de optimista tot timpul, te invidiez sincer...Io mai am mult pana acolo.

Andrada, inainte sa anunti sexul lui BB, tot roz am zis ca e.Si eu am facut eco tot la Adela Dinu, cu Andrei a nimerit-o din prima, la Teodora mi-a zis ca e baiat la eco de 12s.Drept sa zic io nu vedeam nici un cuc, dar ea a insistat.Asa ca cine stie, poate schimbi culoarea, si se face Maria :)

Ella, cum mai e Bob?I-am facut prog matzei mele luni la dr Simu, sunt curioasa ce imi va da...

Nu mai stiu ce treb sa scriu...da revin putin mai tarziu, ma pregatesc sa il iau pe Andrei de la gradi....

Ba mi-am adus aminte...In primul rand:ELTEKAAAAAAAAA, te rog sa revii, mie imi e tare dor de postarile tale, nu te supara asa tare pe noi.Io fac parte din categoria celor care iti soarbe mesajele.Mai zi-ne de bebelina, nu-i asa ca e roz???

In al doilea rand, haideti sa fim mai pacifiste, uite si Alina s-a suparat acum, Didi face front comun cu Elteka si pe buna dreptate...Info se filtreaza si de cei care scriu, si de cei care citesc, nu treb sa sarim asa, la gatul nimanui, pt nici un subiect.Nu se merita, nu e constructiv deloc...Al_ma, am vazut pozele de la munte, f frumoase..si sa stii ca undeva in Crangasi ai o 'clona', cand mergeam la serviciu o intalneam in metrou;multe zile m-am intrebat dc nu cumva esti tu :)

Revin dupa masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Of of...
Din ce in ce mai putine postari la subiectul nostru. Imi pare rau ca s-a ajuns la neintalegeri.
S-au retras fete de la care am avut mereu cate ceva de invatat, care mereu aveau o vorba buna pentru fiecare, ale caror mesaje erau sursa de buna-dispozitie pentru toata ziua.
E greu dupa o zi de alergaturi si stres sa iti gasesti timp pentru a scrie cateva cuvinte pe forum. Si e neplacut cand "efortul" e "rasplatit" cu nemultumire. Dar toate suntem obosite, anumite raspunsuri le percepem in functie de starea de moment si reactionam violent tot ca o consecinta a starii respective. Dar cred ca faptul ca putem spune deschis cand ne deranjeaza un mesaj este semn ca aici ne simtim in familie si ne exprimam starile reale.
Una din regulile forumului zice sa combatem ideea si nu persoana, cred ca aici e cheia pentru a ne continua discutiile civilizat.
Mie imi pare tare rau cand o mamica renunta sa mai scrie. De la toate am avut cate ceva de invatat de-a lungul timpului.
Haideti sa trecem peste neintelegerile personale si sa ramana aici locul unde sa ne putem imartasi bucurii, ganduri, sentimente, temeri legate de puiutii nostri si nu numai.
Am tot scris si sters, dar se vrea un mesaj care sa indemne la intelegere si la a reveni la sentimente mai bune fata de comunitatea noastra virtuala.

Ella Bob cum mai este?
Si noi suntem bolnaviori, Andrei a facut conjunctivita. Am fost dimineata la oftalmolog si am primit picaturi. Nu e deloc incantat cand trebuie sa le punem, la prima tura deschisese gurita sa le primeasca.
Eu sunt cam zombi, mi-am amintit cum e sa nu dormi noaptea. Si desi la mine e doar o noapte, le inteleg pe deplin pe mamicile care au probleme de somn cu puiutii.
Andrei m-a tinut vreo 2 ore treaza azi noapte, s-a trezit pe la 1 si mi-a povestit tot ce a facut el in cele doua zile la bunici fara mine. Si dupa ce a adormit m-am tot trezit la fiecare foiala a lui sa-l acopar si sa-l verific la ochisor si daca a facut sau nu febra.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Madaiulia, sanatate lui ANdrei, sa treaca ochisorul cat mai repede.Ai dreptate,e pacat ca se scrie asa rar si ca unele fete refuza sa mai scrie.Sper sa revenim la sentimente mai bune!

Am si io o intrebare, in special la mamele de baieti, dar orice raspuns e binevenit.Copilutii vostri au curiozitati 'intime'?Andrei m-a intrebat de 2 ori 'de ce e cucul asa mare?'->se trezise si avea erectie.Drept sa zic m-am blocat, i-am atras atentia catre altceva pt ca nu am stiut cum sa-i raspund.Nu cred ca sunt pregatita pt genu asta de intrebari.Voi v-ati confruntat cu chestii de genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

CEAU .
Eu continui sa scriu si vreau sa fiti si voi prin preajma. Nu va mai suparati asa repejor. Eu zic ca idee e sa dicutam nu sa dam inapoi, "de acum nu mai scriu", nu e o rezolvare. Poate nu sunteti obisnuite cu replici directe dar sa stiti ca multe in viata se invata din ceea ce ti se spune in fata nu pe la spate. Pān#259; acum dicutiile au avut efect constructiv cel putin pentru mine asa ca va rog sa nu plecati.
Printesa mea pleaca in seara asta la socrii, pai cine ma va intelege mai bine decat voi cand ma voi plange cat de greu e fara iubitii mei acasa.
va pup.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

lavini, ai doua variante :

ori ii spui ca-n scufita rosie, "ca sa te vada mai bine"!

ori ii spui ca trebuie si el sa se intinda dimineata, asa cum ne intindem noi ca sa ne dezmortim dupa un somn bun.

nu fac misto, m-a bufnit rasul cand mi-am dat seama ce i-as fi spus eu lui david, care totusi inca nu are curiozitati de-astea. se mai trage uneori de penis si ii spune pe nume, dar ii spun ca cu el face pipi, si basta. mi-e insa groaza de vremea intrebarilor, mai ales ca eu nu pot face nimic fara sa-l am spectator.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput