Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (204)
Raspunsuri - Pagina 8
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Nausica, parerea mea este ca situatia persita pentru ca foarte multi romani sunt fraieri, iar ei speculeaza acest lucru. La noi este trendy sa mergi imbracat cu hainele de duminica in mall si sa umbli pe-acolo cu sacosele pline. Ce conteaza ca dai nejustificat o caruta de bani pe te miri ce lucruri? Uite, apropos de ce-a zis Anamona, eu, acum 2 ani mi-am luat din Barcelona,de la Zara, in perioada de solduri, o pereche de pantaloni, banali de altfel, cu 10 euro. Cand am intrat la Zara aici, mi-a picat fata zand am vazut ca aceeasi pereche de pantaloni era 320 lei, adica doar de vreo 9-10 ori pretul de acolo. Si exemple ar mai fi. De atunci, eu am jurat ca nu-mi mai cumpar nimic de-aici, decat daca arde. In rest, cumpar din afara tarii, unde raportul calitate-pret este altul, normal. In ceea ce va priveste, initiativa este laudabila ![]() Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria |
ce mi-a placut...si eu sunt "fan" indivizi imbracati in "haine de duminica" cum zici care fac fauna bogata in mall. Cum ziceau aia de la Guerilla in Atlas de Mitocanie Urbana?

Cand a venit cumnata-mea in ro s-a socat. Am fost la Mall sa isi ia pantofi si era cu gura cascata ca toate fetele erau la tol festiv, pantof cu toc, etc
Ea spune" eu toata saptamana sunt la job in pantofi cu toc si eleganta, abia astept we sa stau comoda in balerini si jeansi si la voi e pe dos...fain asa..." Dar era admirativa...nu pricepe ea rationamentul romanului si e mai bine asa...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
nikolici spune:
Baiii...eu nu v-am facut sotii extraterestrii da???Era o figura de stil!!!Asa ca sa nu lezez pe nimenea
.
Dar al meu cred ca e sigur din alta lume...o fii din viitor?Oare care ii e misiunea pe pamantul nostru???
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
p-aci, ne mai tineti minte ![]()

Sorina Gabriela pui de preety 

Radu pui de Gaia.nevia 

Luca Daniel pui de C.valy 

, numai bine si sanatate
CD si Crina mai dormea afara cand era mai racoare 
Babytza ma bucur ca s-a terminat cu bine, felicitari soricelului curajos
, sa stii ca totusi am tinut disco
, bine pt fi-mea nasol pt mine
, am salvat povestirile ![]()
Ada imi place cum povestesti
.
Nikolici multa sanatate Karinutzei
si putere pt tine
, nu fi suparata
, tati al nostru nici macar un telefon nu a dat sa vada ce facem …pot spune ca si al meu e vreun gen de extraterestru 
Tot vegeta pun si eu in mancare insa nu multa…cine mai vrea isi mai pune
Elly eu i-am dat miere doar pt ca a fost racita, personal nu as invata-o cu miere, las-o sa simta gustul natural al fructului
, multa sanatate
Andy.p se pare ca amandoua suntem mucuioase (eu si Crina
),
. De multe ori zic ca nu pai pot insa ma uit la pitica si o iau de la cap, hai ca mai e putin pana la 18ani
, nu ai voie in butoi sa stii 
Nocom vino si explica-i tu Crinei ca pe mine nu ma intelege
, uofff sper sa iasa mai repede maselutele
Paula-Laura multa sanatate puiului, cand mai are temperatura asa mare ii poti pune un supozitor Novocalmin si fara baita 
Nerantula i-am cumparat si eu Crinei periuta si pasta de dinti de la OralB, o spal pe dintisori si in acelasi timp ii mai dau inca o periuta 
Carla capul sus mami, totul va fi bine 
Claudinna ocazional i-am dat cioco, ultima oara a mancat ca si dulce cumparat Kinder Felie de Lapte si ii mai dau sa guste putina cioco (cam cat o boaba de mazare) la borcan Nuttela 
Piolica sper sa scapati de muci 
EvaF felicitari pentru bilant
,
ici frumosului Noah si tie. Am vazut albumul cu poze, foarte reusite
, imi place jucaria adusa de bunici
. Am aruncat un ochi si pe la Galeria Ta, sunt superbe fotografiile 
Dya e ceva mai bine, nu prea mai tuseste asa de des insa si cand o apuca…
si sper sa fiti bine, felicitari pentru achizitia lui tati, sper sa ii placa lui Andrei
Giulianna imi plac zorzonelele 
Sabinel cu rabdare vor trece si crizele lor, distrage-i atentia cu altceva, canta-i, orice chestie care o face sa nu mai planga sau sa se zbata 
CD multa sanatate puiului mic 
Mimihoo am vazut pozele din studio, superbe, fara cuvinte 
Anamona vreau sa vad si eu fotografii cu Thea 
Felicic
, las ca trece si criza asta
Anca ma bucur ca sunteti mai bine 
Lumi te inteleg cand spui de probl cu tati la noi in ultimul timp s-au acutizat problemele, speram sa treaca 
C.valy multam de cafea 
Alina multa sanatate, 

Alexa, mlta sanatate si fericire
Bitza eu il vad pe tati seara si o data la 2 zile sta acasa, sincer nu am ajutor deloc din partea lui decat daca ii spun eu…asa ca ma mai gandesc la proiectul bb2 
Piolica mult succes in proiectul bb2 
Cristina multa sanatate lui Raducu 
Suntem bolnave amandoua, mergem cu mucii dupa noi, una mai multi decat alta...de trei zile nu mai pot...ma doare nasul

, Crina inca mai tuseste, tot e pe tratament, i-a fata mea la mediacmente mai mult decat ar manca

de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Baiii...eu nu v-am facut sotii extraterestrii da???Era o figura de stil!!!Asa ca sa nu lezez pe nimenea Dar al meu cred ca e sigur din alta lume...o fii din viitor?Oare care ii e misiunea pe pamantul nostru??? Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
mea culpa, trebuia sa pun niste zimbarici ca sa nu se inteleaga aiurea.
Eu chiar m-am amuzat cind ai zis de extraterestri, la noi e pe invers, eu sint extraterestra , sotul mi-i pamintean! HA! ce mai faci? cum mai e Karinuta? prin telepatie am luat si eu faringita de la ea.
Mamica fericita de bebelina Elsa
Nocom spune:
Salutare,
andy, Daria a dormit azi noapte de la 22 la 9.45!! Apropape 12 ore!! Pe la 1 a apucat-o agitatia, am luat-o cu mine in pat, in 20 de minute s-a linistit, apoi s-a trezit la 7 jumate pt laptic si apoi sooomn, pana la 10 cum spuneam!!
Tati a vazut ca dormim tun si l-a dus el pe Matei la gradi, desi a trebuit sa-l duca pe el cu masina si apoi sa se intoarca acasa sa-si ia motocicleta, ca el numa cand ninge o lasa si merge cu masina la servici...
Evident ca azi o culc numai o data/zi, ca nu mai incap 2 somnicuri...![]()
Eva ai dreptate ca profita astia de noi la maxim cand e vorba de lucruri pt copiii nostri!! Stiti cat am dat eu pe prima pereche de bocanci termo pt iarna la Matei, acum 4 ani???? 7 milioane!!!! Serios!!! la fel, am incercat mai multe perechi, le-am pipait, le-am rumegat si cand m-am hotarat, le-am zis ca le iau si mi-a zis 7 milioane!!! WOW! Pe moment am zis, OK, macar sunt calumea nu o sa aiba Matei probleme la iarna, dar acasa mai mai ca imi venea sa le duc inapoi, noroc cu barbate-miu care a zis, lasa draga, un copil avem...
, bla, bla....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
tzitziri spune:
Lumi, eu inteleg ca nu vrei sa iti manifesti slabiciunile aici...dar uneori cred ca ajuta sa vorbesti cu cineva.
Uite o slabiciune:stiu ca e urat poate sa te bucuri ca mai e cineva in situatia ta, si tie efectiv nu iti rezolva problema, dar pe mine psihic m-au ajutat alte 'exemple'....poate nu era vorba chiar de discutia de aici, cu sotii si altele, dar...
Eva, lamureste-ma si pe mine cu ceva te rog...
Tie ti s-a parut mult 75 de euro ca ce?
Uite:eu venita din Romania si ajunsa la Paris am inceput sa transform.Concret:cat e baxul e Huggies?17 eur(Carrefour).Mda....17*4=64ron cam cat e si la noi.Dar la noi salariul minim e de vreo 600 ron iar in Franta e de vreo 1300 euro...adica de vreo 10 ori mai mult.Deci un bax de huggies e la noi cam 10% din salariul minim in timp ce in Franta e cam <2%.
Deci pe logica asta care recunosc ca nu infailibila e ca si cum raportat la salariul minim de la noi ai dat cam a 20-a parte din salariul minim, deci cum ar veni la noi 30 ron..care mie mi se pare putin.
Acum:tu transformi totul in ron si faci comparatiile din 'ochi' sau raportezi totul la procent din salariu?
Stiu ca suna ca te iau pe tine la bani marunti.Dar efectiv e o intrebare valabila pentru oricine ajunge in afara si face comparatii...pentru ca nici eu nu sunt lamurita cum trebuie comparate preturile din doua tari diferite.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
nikolici spune:
piolica ma stii ca eu sunt glumeatza...si mai stiu ca unii barbati sunt super "omi"
...ahh nu am ales bine din bolul cu barbatzei.
Noi suntem mai bine...K e cu muci dar cu tonus bun, chiar si eu, dc nu m-ar durea rau in gat ar fi minunat.
In rest as vrea o supa la pat...mi-am fc una aseara de la plic rapid, mai am o portie pt azi dar cine mi-o aduce la pat???Karina e calare pe mine, mai nou asa doarme pe burta mea, si agatzata de cui
...extraterestrul meu vine la 7, deci minunat
...dar v-am zis am tonus bun si K tonus cu muci buni si multi.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)