Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (204)
Raspunsuri - Pagina 9
fce spune:
Buna ziua de la Iasi!
Iar suntem in urma, iar suntem pe fuga
...Ia sa vedem ce/mi mai amintesc:
- first af all 

OADU, SORINA, LUCA 

cu intarziere, scuzati
;
ALEXA
, sora de Cipri 
- Eva am vazut pozele cu Noah, f frumoase, la fel si cele facute de tine. Iti doresc bafta cu vanzarea lor, e super cand poti sa castigi bani facnd ceva ce iti place
- Nikolici ma bucur ca sunteti un pic mai bine,
Karinutza-pisicutza; si eu sufar cu vegeta si cu cuburile, dar deocamdata mananca borcane, n/o trec pe mancare din oala![]()
- Babytza
soricelul curajos
- Sabinel si noi avem n fel de crize, dar inca nu se tavaleste pe jos, deocamdata pune buza si incepe sa urle, i trece doar daca o bag la aparat![]()
- despre soti, ce sa zic al nostru e cat de cat normal
, adik in timpul saptamanii servici-casa + stat cu fata, iar in week-end are si el voie la un tenis vreo 3 ore, in rest suntem toti 3 tot timpul
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu 
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici piolica ma stii ca eu sunt glumeatza...si mai stiu ca unii barbati sunt super "omi" ![]() Noi suntem mai bine...K e cu muci dar cu tonus bun, chiar si eu, dc nu m-ar durea rau in gat ar fi minunat. In rest as vrea o supa la pat...mi-am fc una aseara de la plic rapid, mai am o portie pt azi dar cine mi-o aduce la pat???Karina e calare pe mine, mai nou asa doarme pe burta mea, si agatzata de cui ...dar v-am zis am tonus bun si K tonus cu muci buni si multi.Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
ma bucur ca sinteti putin mai bine. eu zic sa nu-ti astepti extraterestrul cu supa, daca iti aduce una verde!
te pup. multa sanatate!

Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
nausica; tzitiri sora mea care traieste in Elvetia, care se pare ca este una dintre tarile cu nivel ridicat de trai, ramane blocata cand vede preturile din RO, unele efectiv cu mult mai mari decat ce gasesti in CH.
Si da, noi romanii cheltuim mult pe haine scumpe, fatza de occidentali , acolo marea batalie este la solduri de iti iei vrute si nevrute.
Explicatia surorii mele, este puterea monedei de cumparare.Dc aici lasi minim 10% din consumatie la resto, acolo dc vrei lasi 1 pana la 5 franci nu conteaza consumatia totala.
E vorba si de sistemul in care traiesti!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
fce spune:
anamona vazut poze cu thea
o dulceatza de fata
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicescu 
marinush spune:
Salutare!
Scuze ca intervin...Exista la Plafar, sau si pe la drogherii, un amestec de legume deshidratate, fara sare, fara conservanti...Chiar asa parca ii spune "amestec de legume", produs de Sano Vita...Si tot ceva de genu', produs de Solaris Plant, "belsug de mirodenii"...M-as duce sa ma uit pe pachetele, sa vad cum se numesc exact, dar de-abia a adormit puiul langa mine, si am un scaun care face zgomooooot...
angelynna82 spune:
Nocom ma bucur ca ati avut o noapte buna 
Piolica
si multa sanatate si voua
Oana 
Nikolici ma bucur ca aveti un tonus mai bun
am sa treaca mucii, trimitem virtual o supa calda la pat. Crina in ultimul timp cat a fost bolnava la fel a dormit
Marinush multumesc de info, cand se trezeste puiului poate ne spui si noua cum se numeste 
Crina mananca in ultimul timp numai borcanele (ma refer la legume), aseara a mancat jumate de para, dimineata un ou fiert si cascaval, pranz legume cu pui de la borcan…
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
dyanira spune:
Hai ca mi-a mai revenit si mie tonusu.Sa va spun reteta:papat o jumate spre 3 sferturi de cioco milka si gata e simplu tare mai greu e cu kg care se pun
Nikoliciule cu supa nu stiu ce sa zic poate daca o rogi frumos pe K iti aduce ea.Eu il mai rog pe fiumeu dar inca nu vrea zice :,,gaki mem dai bai" in traducere mai asteapta putin pana devin major.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ratonelu spune:
va pup
nikolici, cin' te supara , domle?
io-s intr-un butoias nitelus.....asa o data la 2ore...cum ca mi-e greu dupa 8ani juma de job...dar asta e....
io sa fiu sanatoasa!
noi toate sa fim!
si cu toti bebeii!
aaa....intrebare : sasha s-a trezit din juam in juma de ora....si a baut apa! cat mai multa....mort de sete!
soata ca sa mergem la doctor ca nu e normal...
ce parere aveti?
n=am citit nika din urma....
bitza...sa stii ca daca stau acas'/...o sa intru in fiecare zi
aaa...sunt vanata la ochi ca mio-a dat sasha cu telef
zbang!nu stiu ce sa-i mai fac sa-l dezvat ..sa nu ma mai bata!
maine facem o masa mica ...doar in familie si taiem mult ravnitul mot!
aaaaa///....si aseara soata si-a sunat paritnii sa vada ce fac...si tangential, printre altele, i-au spus ca ei nu pot ajunge!....e soata
suparata, ii strica ziua, o sa-mi strice si el mie ziua, implicit...deci super tare!
(oare de ce ne-au anuntata asa devreme..adik aseara...ce, daca ne anuntau maien dim ce avea?!)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Eva, lamureste-ma si pe mine cu ceva te rog... Tie ti s-a parut mult 75 de euro ca ce? Uite:eu venita din Romania si ajunsa la Paris am inceput sa transform.Concret:cat e baxul e Huggies?17 eur(Carrefour).Mda....17*4=64ron cam cat e si la noi.Dar la noi salariul minim e de vreo 600 ron iar in Franta e de vreo 1300 euro...adica de vreo 10 ori mai mult.Deci un bax de huggies e la noi cam 10% din salariul minim in timp ce in Franta e cam <2%. Deci pe logica asta care recunosc ca nu infailibila e ca si cum raportat la salariul minim de la noi ai dat cam a 20-a parte din salariul minim, deci cum ar veni la noi 30 ron..care mie mi se pare putin. Acum:tu transformi totul in ron si faci comparatiile din 'ochi' sau raportezi totul la procent din salariu? Stiu ca suna ca te iau pe tine la bani marunti.Dar efectiv e o intrebare valabila pentru oricine ajunge in afara si face comparatii...pentru ca nici eu nu sunt lamurita cum trebuie comparate preturile din doua tari diferite. |
Oana e adevarat ca aici salariile sunt f mari dar si cheltuielile pe masura. Adica aici metrul patrat e 6000 de euro, la chirie/ cumparare, si in cartierele ff bune cam 12 000, gandeste-te ca salariile de aici oricat ar fi de bune e complicat sa cumperi in Paris...
Sa revin, compar intre ele preturile firmelor. Cata vreme eu, adult, imi iau pantofi la 50 de euro fara probleme, indiferent ca le iau in perioada de Sales, consider ca 75 de euro pt incaltaminte copil e enorm. Mai exact, atunci cand pt mine iau incaltaminte de 75 de euro nu e ceva uzual, de de mers in parc cu fi-miu...
Compar cu cat costa o pereche de incaltari pt adulti, in general. Tocmai vorbeam de o firma de incaltaminte sport pt adulti...Geox ii bate la fundul gol si pe alocuri doar ii egaleaza. Doar ca ofera o bucatica fff mica de piele si cam atat.
Apoi compar cu ce e in lumea mare pt ca traim in globalizare si incerc sa profit de un scaun de masina mai ieftin pe bimbo market decat luat din Fr, frumusetea globalizarii...:(((
Si nu compar numai cu Ro, in SUA preturile sunt altele, mult mai mici, ca de, e paritatea euro-dolar.
Unii traverseaza oceanul si cu tot cu biletul de avion tot e rentabil sa faca shopping in States.
De asemenea, noi am platit comoditatea, ca tanti asta care are magazinul plateste o chirie f mare la noi in cartier, daca ne-am misca poponetele in alt arondisment ar fi alte preturi, ca proprietarul isi permite sa scada mai mult. Cam asa facem noi shoppping, comparand, si la hypermarket te gandesti o fi Franprix mai scump decat Carrefor, sau invers. Tu nu faci asa? Nu compari cosurile de cumparaturi din diverse centre comerciale si apoi raportezi totul la calitate?
Noi in Ro am remarcat clar ca e mai scump decat toate Carrefour, asa e si aici. Dar in Carrefour gasim ce nu gasim in alta parte si e gata facuta preferinta, prin comparatie.
Apoi compari preturile Geox intre ele, au pantofi de la 30 la 100 de euro. Daca intamplarea face sa nu iti placa cele la 30 ca nu e nici modelul pe masura-estetic vb-, nici talonete, etc, uite ca alegi o pereche care comparativ e muuult mai scumpa, cu banii astia luai 2. Cam asa cantaresc eu un pret...Si cand vezi la o firma concurenta calitate similara, iti pui intrebari. Sau te duci in alt cartier si platesti un picut mai putin, si tot asa...
Cam asta e rationamentul conform caruia orice individ de conditie medie considera ca o pereche de pantofi de bb la 75 de euro e scumpa...Poate daca as fi Paris Hilton sau mamica lui Suri Cruise ar sta altfel lucrurile...astia rezerva magazinul numai pt ei
Sper ca ti-am raspuns explicit..

Nocom, da, profita la maxim comerciantii astia ca parintele isi doreste: tot ce e mai bun pt copilul meu. Iti rupi de la gura pt el si ei stiu asta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui fce - Eva am vazut pozele cu Noah, f frumoase, la fel si cele facute de tine. Iti doresc bafta cu vanzarea lor, e super cand poti sa castigi bani facnd ceva ce iti place ![]() |
Multumesc frumos.
Angelynna, Laura si Andreutac, multumesc si voua

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

...dar v-am zis am tonus bun si K tonus cu muci buni si multi.