Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (204)
Raspunsuri - Pagina 10
dyanira spune:
Carla ai butoias numai pt tine ha???
Sa petreceti minunat maine.Dar socrii de ce nu pot veni?Stau asa departe.Pana la urma da-i incolo ca va distrati si fara e i poate chiar mai bine![]()
Cu bautul apei nu stiu ce sa zic si mie mi se pare ca Andrei bea multa dar nu depaseste 300ml pe zi.Eu stiu ca apa multa inseamna o glicemie mare eu demult vreau sa ii fac lui Andrei.Sa vedem ce zice si Babymom daca e asa sau nu?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
marinush spune:
"Belsug de mirodenii" - Solaris Plant. Exista sub doua forme, cel putin asa am gasit eu...dulce si picant...Contin telina, morcov, pastarnac, rosii, ceapa, ardei rosu, ardei verde, cartofi, patrunjel etc, iar cel picant are in plus ardei iute, cimbru si usturoi...Din celalalt, produs de Sano Vita, vad ca nu mai am, dar cred ca asa se numea "amestec de legume"...
luminita2008 spune:
nikolici, din cand in cand papa si hunii ce mancam noi, dar nu pun decat sare in mancare si verdeata la plic, gen: cimbru, busuioc, oregano... de-astea. pe principiul (si) eu sa mananc sanatos, sa traiesc mult si sa am grija de huni 1000 de ani
.
piolica, sanatate multa! si sa-ti dea DD bebelul nr 2 mult visat!
ange
, sanatate multa si voua!
baby_boy,
Raducu sa treaca febra si sa nu fie ceva grav!
oana
bitza, chiar asa, de ce nu va mutati si voi in Olanda, cu tati cu tot? n-ar fi mai simplu si mai bine asa pentru toata lumea?
, sper, orice decizie ai lua, sa treceti cu bine peste perioada asta.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
bitza2008 spune:
Salutare!
Am fost la plimbare...mmmm parca e primavara!![]()
![]()
Lumi,Laura,Diana 

Sotul meu e alta specie de extraterestru...el crede ca noua ne e bine ca familie doar daca avem bani.Ei,eu m-as lipsi de multe doar sa fim impreuna...weekendul viitor sa stiti ca am programat sedinta.
Nausica eu cred ca se speculeaza ca romanul e grandoman si da multi bani pe haine de marca...speculeaza cel ce inchiriaza spatii pe Calea Victoriei,speculeaza ala de are franciza,etc.
Tzitziri eu,la cumparaturi fie in tara fie in afara calculez asa....papucii astia fac 100 euro,bun.In cat timp fac eu suta asta de euro si cat timp ii folosesc.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Luminita pai asta ma intreb si eu!
Pe de o parte,a venit si criza ca ,la inceput,cand abia revenisem in tara ne descurcam tare bine.Se cere sedinta,neaparat!
Marinush eu am luat de la Sanovita msli cu fructe si au ff multe fructe deschidratate,sunt super.Dar legume n-am vazut la noi!
Carla cu apa nu stiu ce sa zic.Distractie placuta! Lasa ca e mai bine fara socri!![]()
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF ce mi-a placut...si eu sunt "fan" indivizi imbracati in "haine de duminica" cum zici care fac fauna bogata in mall. Cum ziceau aia de la Guerilla in Atlas de Mitocanie Urbana? ![]() Cand a venit cumnata-mea in ro s-a socat. Am fost la Mall sa isi ia pantofi si era cu gura cascata ca toate fetele erau la tol festiv, pantof cu toc, etc Ea spune" eu toata saptamana sunt la job in pantofi cu toc si eleganta, abia astept we sa stau comoda in balerini si jeansi si la voi e pe dos...fain asa..." Dar era admirativa...nu pricepe ea rationamentul romanului si e mai bine asa... **** **************** www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE Eva & Luca Noah (08.09.2008) To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson) |
Da, categoric la mall imbracamintea conteaza. Daca nu esti imbracat "regulamentar" nici vanzatoarele nu te baga in seama. M-am amuzat si nu prea cand mi-a povestit prietenul surorii mele, viitorul cumnat, cum a indraznit el sa mearga la mall imbracat in training (era in drum spre sala) si sa se uite la un magazin de bijuterii. Evident, vanzatoarele l-au ignorat. N-avea fata sa cumpere ceva
Marinush, multumim de idee

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
tzitziri spune:
Pai..Eva, eu ziceam de 'comparat' ca eu am meteahna aia a romanului:cand ajung afara si vad preturi transform imediat in minte....Asa cand tu ai zis 75 de euro am facut imediat conversia si am zis ca:mult.Dar daca fac proportinal la un salariu minim de acolo e evident ca puterea mai mare de cumparare e acolo....
Bitza, io aia zic
.Si cand zici 'in cat timp fac 100 de euro' la ce sistem te raportezi?Ca altfel compari mere cu pere....ca 100 de euro e una in Olanda si una aici...Acolo poate munceai cateva ore, aici....
Deja sunt off topic.Ignorati-ma
.O sa citesc si eu pe undeva cum e cu comparatiile intre nivelurile de trai a doua state diferite si care e 'numitorul comun'.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Pai..Eva, eu ziceam de 'comparat' ca eu am meteahna aia a romanului:cand ajung afara si vad preturi transform imediat in minte....Asa cand tu ai zis 75 de euro am facut imediat conversia si am zis ca:mult.Dar daca fac proportinal la un salariu minim de acolo e evident ca puterea mai mare de cumparare e acolo.... |
nu prea e a romanului, el o are de vreo 20 de ani maxim, meteahna comparatiei, dupa caderea Cortinei de fier. Inainte Ro cu ce sa se compare? Francezul o are de muuuult si e boala f grea
E f atent cu banul lui si nu il arunca pe fereastra. Respectul banului e un concept capitalist, aici faci multi dar stii ca muncesti de iti ies ochii din cap pt ei nu "leafa merge" ca in muuuulte joburi de la noi...
Inca discut cu Ro care zic pai acolo mama cat banet, luati-ne si pe noi, dar nu stiu daca realizeaza cat se munceste aici...
Si tot din comparate s-a nascut si UE, asta e meteahna veche veche umana...
Daca vii aici si faci multi bani dar nu stii sa-ti faci bugetul degeaba vii, ca nu te alegi cu nimic, cum ii iei asa se duc. Puterea de cumparare e mare...prin comparatie cu Ro...dar ce faci daca te compari cu alte tari?
Ma rog, long story short, ca e never ending discutia asta, francezul nu e niciodata multumit, e perpetuu in greva
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
bitza2008 spune:
Tzitziri pai mereu ma raportez la situatia actuala.Acum 100 euro n-as da pe papuci ca nu-mi permit.De ex,cand traiam in Olanda imi luam la greu din noile colectii,iar in vara cand am fost acolo nici nu ma uitam la new arrivals,mergeam glont la marfurile reduse!![]()
Piolica
multa multa bafta cu bb2. Apropo de asta, se da si in tara lege ca fiv sa fie suportata de casa de asigurari!
piolica spune:
Oana, pai ce ai spus tu e super bine, e puterea de cumparare, ce poti tu sa cumperi cu 1 Euro in Franta si ce poti sa cumperi cu acelasi euro in Romania. Trebuie gasita o paritate intre cele doua sau 'n' tari, daca vrei sa te raportezi la mai multe. Si acea paritate o gasesti in bunurile de larg consum (si nu in pantofi), in preturile la chirii, gaz, electricitate, cam ce platesti tu cel mai mult pe luna, dupa care vin celelalte produse, care sint 'de lux' ca sa le numim asa. Iar asta este puterea ta de cumparare. Este normal ca atunci cint treci granita sa ti se para mult, iar dupa aceea sa raportezi la salariul mediu din tara respectiva si sa ti se para pretul mic, insa aici te omoara chiriile sau creditele la case, toate taxele si impozitele (pt ca sal ala nu e net, net, la sfirsit de an faci declaratia de impozite si mai ai ceva de platit si din veniturile salariale), plus diverse nimicuri pe care le cumperi zilnic.
Este foarte interesant cum faimoasa revista The Economist a facut o comparatie intre PIB ul SUA si al Rusiei comparind pretul unui Big Mac, cei ce au facut studiul considerind acest Big Mac ca pe un produs perfect de paritate. La inceput au fost luati in ris, insa acum acest Big Mac este luat in calcul la astfel de comparatii. (nu numai pretul ci si cantitatea care se produce pe an).
E mult de spus, eu am facut economie comparata, daca vrei mai vb pe tema asta. Acum fug sa-mi iau Lizucu de la cresa.
Pup
Mamica fericita de bebelina Elsa