Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (204)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac
Da, categoric la mall imbracamintea conteaza. Daca nu esti imbracat "regulamentar" nici vanzatoarele nu te baga in seama. M-am amuzat si nu prea cand mi-a povestit prietenul surorii mele, viitorul cumnat, cum a indraznit el sa mearga la mall imbracat in training (era in drum spre sala) si sa se uite la un magazin de bijuterii. Evident, vanzatoarele l-au ignorat. N-avea fata sa cumpere ceva. La cateva zile, dupa ce se hotarase ce inel sa-i ia sora-mii, imbracat office se opreste la acelasi magazin. De data asta, vanzatoarele amabile, l-au intrebat, l-au servit ca lumea. Concluzia o trageti singure.

Marinush, multumim de idee

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

daaaa, ce m-am bucurat ca un copil la faza din Pretty Woman, daca o mai tii minte, e similara.

Pai citeam in SUA de un homeless intrat intr-un magazin de lux in NY si dat afara/ umilit de vanzatori. Omul face plangere, gaseste din oficiu un avocat idealist care il apara, castiga si se umple de bani... De atunci, tot aparand procesomani din astia, s-a schimbat mentalitatea, nu dai un bobarnac unui om prost imbracat/ mirositor etc ca iti ia si pielea de pe tine la proces. Macar cu forta sa se schimbe mentalitatea si sa ajungem la Clientul Nostru Stapanul Nostru.
Si eu m-am simtit prost privita in unele magazine din Ro sau chiar intrand la coafor te masoara din cap pana in picioare la modul: cam de cati bani o fac pe asta?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Si ca tot am fost la medic, i-am zis si de pb ca nu vine bebe 2. Asa ca mi-a dat o trimitere la centrul de procreare asistata, ca i-am zis ca Lizucu asa a venit pe lume si se pare ca pt al doilea copil va trebui sa facem aceleasi demersuri.
Cred ca o sa fie tare greu, mi-e teama sa trec din nou prin esecuri luna de luna. Cred ca e cazul sa bag un ochi pe la aspirante.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Eu iti urez mult succes, abia acum am citit. F frumos ca vreti sa faceti 2 copii!!!
Mult succes si sanatate! Cred ca totul e posibil daca iti doresti cu adevarat si bati la usa care trebuie, undeva f sus, adica!

Eu va pup si va urez weekend placut, de mult nu am mai profitat de un we linistit fara musafiri sau sotz plecat cu job-ul!!! Abia astept!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

To fill the hour -- that is happiness. (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

va invit sa 'vizionati' noua mea semnatura!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=9bb45c8a35a79104cb4fa3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL AN
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Radu continua sa faca febra . ultima data i-am dat la ora 13 un supozitor de paracetamol. Acum nici nu stiu ce sa-i mai dau? Tot supozitor? Ce pare aveti? Sau sa trec pe panadol?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi fff frumos si emotionant filmuletu.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Radu continua sa faca febra . ultima data i-am dat la ora 13 un supozitor de paracetamol. Acum nici nu stiu ce sa-i mai dau? Tot supozitor? Ce pare aveti? Sau sa trec pe panadol?

Cristina eu asa stiu ca ar trebui date alternativ la 4 ore.Panadol e tot paracetamol incearca acum cu o doza de nurofen si apoi peste 4 ore panadol.sa faca Raducu bine.Ar fi ok sa il vada si un medic.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Babyboy, mie dr. (dupa vaccin) mi-a spus ca daca face febra mai mare de 38,5 rectal sa-i administrez supozitor cu paracetamol la 8h. Acum, nu stiu daca recomandarea e valabila si in cazul vostru. sanatate multa!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Dya
are 38.5 i-am dat o doza de nurofen. ..si sosete cu otet..acum astept sa vedem. Panadol cat ii dau 3 ml peste 4 ore? doar daca are febra sau dau indiferent?

Mergi la inceput

Eu zic ca e bine sa ii dai oricum ca sa aiba efect.Eu i-am dat 5 ml de panadol la Andrei .

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lumi, Bitza, multumesc mult, sper ca bb 2 sa vina repede, ca noi am vrea 3 sau 4 copii, iar timpul trece repede cind ai 36 de ani. Poate ma ajuti tu, Lumi, cu o formula magica pentru gemeni. (ma bag acum la vizionat filmuletul tau, cred ca o sa pling cind o sa-i vad pe gemenei). Bitza, sper sa nu ajung la FIV, cu Lizucu a mers din prima inseminarea. Aici asigurarile sint beton, asa ca nu-mi fac griji, sper ca si in Romania sa fie cit mai multe astfel de acte suportate de catre casele de asigurari, ca multe cupluri au astfel de probleme.
Eva, merci.
Cristina, multa sanatate puiului.

eu nu va zic we placut, pt ca o sa mai stau mult si bine pe aici pina-mi vine soata de la Paris.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput