Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (204)
Raspunsuri - Pagina 12
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 va invit sa 'vizionati' noua mea semnatura! ![]() Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008www.onetruemedia.com/shared?p=9bb45c8a35a79104cb4fa3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL AN _ "Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea! Si nu uita: Stelele care cad, nu pier Stelele care cad, se duc pe un alt cer." |
Foarte frumos si foarte emotionant. Sa-ti traiasca puii si sa te bucuri de ei tot timpul ca in prima zi! Ai niste copii tare frumosi.
Mamica fericita de bebelina Elsa
_giulianna_ spune:
Vio, daca tot mai stai prin zona, nu-mi mai dai si mie niste site-uri cu bijuterii din sarma de argint? Am si pretentii ![]()
Lumi
clipul! Ce mici si pitici au fost hunii si acum ce barbatei sunt! 
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
nikolici spune:
lumi ce frumos , ce emotionant la dublu!!!Sa-ti traiasca!!!
piolica Am uitat sa-ti spun si tie ca mi-a placut cum ai regizat clipul Lizucai!!!Mi-a placut mult!!!
angelynna Multa sanatate va doresc la amandoua!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
Lumi tare frumos montajul 
Cristina ii poti da intre5-7ml de Panadol (doza recomandata pentru copiii intre 1-2ani) alternand cu Nurofen 5ml, daca face temperatura peste 39.0 ii poti pune un supozitor Novocalmin si sosete cu otet. Multa sanatate 
Nikolici multumesc 
Crina a mancat ceapa cruda din salata 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
piolica spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Vio, daca tot mai stai prin zona, nu-mi mai dai si mie niste site-uri cu bijuterii din sarma de argint? Am si pretentii Lumi clipul! Ce mici si pitici au fost hunii si acum ce barbatei sunt! ![]() Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ale mele zorzonele |
uite aici un mic site, dar iti mai caut
http://www.boucle-et-bijoux.fr/catalogue/voir/id/7/code/fil-d-argent
astea sint cu fir de argint.
uite mie-mi place asta http://www.boucle-et-bijoux.fr/produit/voir/id/578/code/collier-a-boules-d-argent-vieilli/c/5
dar nu stiu daca sirma argintata pe care o ai tu este suficient de solida.
o sa-ti mai trimit pe PM cind mai gasesc chestii interesante cu sirma argintata.
Mamica fericita de bebelina Elsa
andy.p spune:
Noi am luat-o de la cap..
mi-a vomitat deja de 2 ori,plus scaune diareice vreo 5 de azi dimineata
....am vazut ca spart coltzul unei masele..Ce sa fac???
Ce lapte fara lactoza sa iau???
Mi-am sunat dr. si mi-a spus sa-i iau Standacilin,furazolidon si ptr varsaturi Metroclopramid 2 pic acum daca mai vomita..nu vrea sa manance,mai rau nu vrea sa bea nimik
..daca bea ceva face kk sau vomita...cum sa procedez???
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nikolici spune:
laura cum e cu temperatura???Ia vezi sa nu fie vreun pui de enterocolita!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
andy.p spune:
| citat din mesajul lui nikolici laura cum e cu temperatura???Ia vezi sa nu fie vreun pui de enterocolita!!! Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
N-are temperatura,macar atat,sper sa nu faca

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
felicic76 spune:
andy.p: eu nu mai stiu.... tu alaptezi? Daca alaptezi, tzitzi nu-i face rau, daca Alexia bea formula, din cate stiu eu orice formula are si varianta fara lactoza....
si sanatate multa!
nah, ca s-a trezit invidia in mine, ce mishto de cine alapteaza. Lasand beneficiile la o parte, Voi ati facut o economie monstruoasa, avand in vedere ca Vlad al meu, diversificat si ramas pe lapte dimi, seara si dupa masa de pranz, suge doua cutii si un pic de Nestle/saptamana
Sunteti bogateeeee, frate 
tzitziri spune:
Laura, zicea babymom mai devreme de o colega dr la spital...poate ar fi mai bine sa o vada un dr?
Eu sunt panicoasa de fel mai ales de cand am avut acum ceva timp probleme cu diareea si deshidratarea.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)