Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (204)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

va invit sa 'vizionati' noua mea semnatura!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=9bb45c8a35a79104cb4fa3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL AN
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Foarte frumos si foarte emotionant. Sa-ti traiasca puii si sa te bucuri de ei tot timpul ca in prima zi! Ai niste copii tare frumosi.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Vio, daca tot mai stai prin zona, nu-mi mai dai si mie niste site-uri cu bijuterii din sarma de argint? Am si pretentii

Lumi clipul! Ce mici si pitici au fost hunii si acum ce barbatei sunt!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi ce frumos , ce emotionant la dublu!!!Sa-ti traiasca!!!

piolica Am uitat sa-ti spun si tie ca mi-a placut cum ai regizat clipul Lizucai!!!Mi-a placut mult!!!

angelynna Multa sanatate va doresc la amandoua!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi tare frumos montajul

Cristina ii poti da intre5-7ml de Panadol (doza recomandata pentru copiii intre 1-2ani) alternand cu Nurofen 5ml, daca face temperatura peste 39.0 ii poti pune un supozitor Novocalmin si sosete cu otet. Multa sanatate

Nikolici multumesc

Crina a mancat ceapa cruda din salata

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Vio, daca tot mai stai prin zona, nu-mi mai dai si mie niste site-uri cu bijuterii din sarma de argint? Am si pretentii

Lumi clipul! Ce mici si pitici au fost hunii si acum ce barbatei sunt!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

uite aici un mic site, dar iti mai caut
http://www.boucle-et-bijoux.fr/catalogue/voir/id/7/code/fil-d-argent
astea sint cu fir de argint.

uite mie-mi place asta http://www.boucle-et-bijoux.fr/produit/voir/id/578/code/collier-a-boules-d-argent-vieilli/c/5
dar nu stiu daca sirma argintata pe care o ai tu este suficient de solida.
o sa-ti mai trimit pe PM cind mai gasesc chestii interesante cu sirma argintata.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi am luat-o de la cap..mi-a vomitat deja de 2 ori,plus scaune diareice vreo 5 de azi dimineata....am vazut ca spart coltzul unei masele..Ce sa fac???
Ce lapte fara lactoza sa iau???

Mi-am sunat dr. si mi-a spus sa-i iau Standacilin,furazolidon si ptr varsaturi Metroclopramid 2 pic acum daca mai vomita..nu vrea sa manance,mai rau nu vrea sa bea nimik..daca bea ceva face kk sau vomita...cum sa procedez???

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laura cum e cu temperatura???Ia vezi sa nu fie vreun pui de enterocolita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

laura cum e cu temperatura???Ia vezi sa nu fie vreun pui de enterocolita!!!

N-are temperatura,macar atat,sper sa nu faca

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy.p: eu nu mai stiu.... tu alaptezi? Daca alaptezi, tzitzi nu-i face rau, daca Alexia bea formula, din cate stiu eu orice formula are si varianta fara lactoza.... si sanatate multa!

nah, ca s-a trezit invidia in mine, ce mishto de cine alapteaza. Lasand beneficiile la o parte, Voi ati facut o economie monstruoasa, avand in vedere ca Vlad al meu, diversificat si ramas pe lapte dimi, seara si dupa masa de pranz, suge doua cutii si un pic de Nestle/saptamana Sunteti bogateeeee, frate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, zicea babymom mai devreme de o colega dr la spital...poate ar fi mai bine sa o vada un dr?
Eu sunt panicoasa de fel mai ales de cand am avut acum ceva timp probleme cu diareea si deshidratarea.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput