Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (204)
Raspunsuri - Pagina 6
nikolici spune:
dy noi stam la pat, zacem...ce puii mei sa fac decat sa citesc, nu?Asa ca sb m a prins si am citit cu interes ce ai scris
, nu-s prea vigilenta sa stii...sau oare creierul afectat este mai activ in momente de boliciune?![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
bitza, se intampla ca situatia Laurei sa fie cam aceeasi cu a mea, de asta am preferat sa discutam pe privat... si pentru ca, in general, nu-mi place sa recunosc ca am o problema, sau ca am nevoie de ajutor. nu-mi place sa cer ajutorul, nu-mi place sa starnesc mila sau compasiune, urasc cuvintele astea!, si oricum, nici nu stiu cum sa cer ajutor... iar descarcarea mea pe forum ar insemna sa recunosc o vulnerabilitate si nah, desi practic deja am facut-o, prefer sa ma limitez cat pot... e un defect, stiu, dar asta e, nu am incredere prea multa in mine si nici in altii, ma lupt sa depasesc defectul asta, sau macar sa-l corectez, dar nu-mi iese... cam asta e, daca vrei vorbim mai multe pe privat, am spus deja destule.
va pupacesc si revin dupa-amiaza, cand dorm hunii, acum s-au trezit si mergem la plimbare.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
dyanira spune:
Bitza nu iubita nu e vb de asta doar ca am zis ca sa nu mai incarcam pe aici cu energii negative.
Nikoliciule esti tare oricum.Iar cu sotu nu stiu daca te consoleaza sa iti spun ca mai exista si altii asa interesati
Karinutza sta in pat ca Andrei cat o fi el de bolnav tot se taraie pe jos![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy.p spune:
Bitza te
si nici vorba de asa ceva,doar ca sunt lucruri care poate nu intereseaza pe toata lumea si atunci e mai bine asa
Baga sotul in sedinta rapid![]()

LE:Ai vazut cati
ici ti-am trimis?![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Nikolici al meu nici macar nu e acasa cand suntem bolnavi,eu sau copii
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nikolici spune:
Deci am dreptate sotii sunt extraterestrii veniti de pe o planeta net superioara.
nikolici spune:
Am si eu o intrebare adresata mamicilor care au inceput sa dea mancare bb ilor din cea a adultilor.Cu ce sarati mancarea???Eu sunt dependenta de vegeta...si alte cubuletze miraculoase pline de EEEEURI.
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Am si eu o intrebare adresata mamicilor care au inceput sa dea mancare bb ilor din cea a adultilor.Cu ce sarati mancarea???Eu sunt dependenta de vegeta...si alte cubuletze miraculoase pline de EEEEURI. Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
Da, si eu foloseam mereu vegeta la mancarurile noastre, insa acum nu folosesc decat sare, si asta in cantitate mai mica decat de obicei, cu toate ca nici inainte nu mancam noi sarat. Mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu gustul, dar daca situatia o impune...
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
gaia.nevia spune:
Eu, cum ma stiti, sunt o NESARATA!!!
nu folosesc sare la mancare. Cred ca mancarea lu' donu' Hipp e mai sarata ca a mea... deci am rezolvat.![]()
In 12 ani de casnicie, si inca vreo 7 inainte cu acelasi om... imi veni si mie mintea cea de pe urma.
Totul trebuie sa fie SIMPLU. Vrei ceva? spui CA vrei. Evident, nu trebuie sa spui si CUM vrei, ca doar poate si el sa gandeasca ( nu poate, dar critica nu face bine la asternut)...
Simplu, nu? Fara asteptari... ei nu vad cand e nevoie sa "jump in & give a hand", shoulder, etc...
Daca vrei ceva, CERI.
De ce oare? Nu-mi da prin cap... dar doar uitandu-ma la soacra-mea cred ca inteleg. De mici... mici de tot, baieteii s-au invatat sa vada prin preajma o femeie, sau mai multe, care se descurca, fac totul, lupta, lupta si razbesc.
Lasa ca iau eu aia, lasa ca strang eu farfuria, lasa ca spal eu, te-ai murdarit, iti aduc un servetel, ce vrei sa mananci azi, stai ca e sifonata camasa, uite toate hainele tale calcate si aranjate... uite si sosete asortate... (asa incepe, si ajunge pana la "da de ce trebuie sa muncesti tu, si sa te obosesti atata? nu-ti ofer EU tot ce ai nevoie?!?!)
E un semnal de alarma. Pentru mamele de baieti, cat si pentru celalte mame, care cresc eventuale mame de baieti.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
piolica spune:
Hello, hello.
LA MULTI ANI ALEXA
, sora lui Cipri.
vada ca dati roata pe linga butoi, AFARAAAAAAA!!!! Laura, Bitza, Lumi, Dya, Nikole, pupicei speciali pt voi. Si sotul meu pleaca vinerea la Paris, se scoala saracul la 5 de dimi si mai vine seara la 10, si asta va fi in fiecare vineri de acum incolo. Si tot eu fac scandal, ca pina acum mergea o data la doua saptamini si nu in fiecare saptamina. Eu dau cu gura, daca-mi gasesc un loc de munca, atunci ce facem? Cine o duce, o aduce pe Lizuca de la cresa, vorba lui, mai intai gaseste-ti si dupa aceea gasim noi o solutie. Nu, eu vreau solutia acum.
HA! Nu se pune nimeni cu mine. Marele meu noroc este ca am un sot f bun, nu e extraterestru, cum spune Nikole, ci cit se poate de pamintean. Ma ajuta f mult, cu toate ca e frint cind vine de la job. Si ce e cel mai important, recunoaste cit e de greu sa ai grija de un copil. Ca eu il las simbata, duminica sa se ocupe de Elsa, ca sa vada si el cum e.
Eu zic sa intrati in sedinta cu partenerii vostri si sa le spuneti pasurile. Sa-i lasati in weekend cu copiii si sa iesiti cu fetele la film, la o plimbare. Poate o sa va fie f greu sa va despartiti de pui, insa numai asa vor intelege si ei ce inseamna sa te ocupi de un copil si cit de mult trebuie sa se implice in viata lor, in viata de cuplu. E drept ca eu nu am plecat niciodata si nu ca mi-ar fi fost greu sa o las pe Lizuca, ca nu as avea de ce, la o adica sta cu tatal ei, sau ca nu as avea incredere in sotul meu, ci pur si simplu pt ca nu am pe nimeni pe aici. Si ar fi de-a dreptul super aiurea sa ma duc singura pe coclauri. In schimb eu ma duc in baie si stau in cada cu spuma cite o ora, citesc o carte, ma uit la televizor, fac eu chestii 'singura' cit sa-l las pe al meu sa se bucure de Lizuca. Iar lui ii place tare mult, s-a format o complicitate intre ei doi. E superb! Bine, cind sotul meu o imbraca pe Elsa, e de risu-plinsu, data trecuta i-a pus bluza cu spatele in fata, dar nu-i bai... totul e sa nu intervii si sa-i dai peste mina, lasa-ma ca fac eu ca tu nu stii, mai rau faci. Nu vor invata niciodata asa.
la noi mai e si alta chestie, fiind de atit de mult timp prin strainataturi, noi ne-am apropiat extrem de mult, ne avem unul pe altul si atit, iar acum si pe Lizuca. Nu avem pe nimeni altcineva. Toate rudele si prietenii buni ne sint departe, asa ca sotul meu mi-e sot, tata pt copil, dar si cel mai bun prieten.
Hai ca m-am intins la greu.
in alta ordine de idei, eu m-am molipsit cu o faringita. Nu stiu daca e virala sau bacteriana, ca am uitat sa intreb (banuiesc ca nu e virala, ca mi-ar fi spus sa feresc copilul), in schimb am plecat cu o reteta de o pagina cu tot felul de siropuri, spray-uri nazale si ibuprofen. Dar nu am niciun antibiotic.
va pup. o zi buna va doresc.
Mamica fericita de bebelina Elsa