Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (204)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nikolici, imi pare tare rau, sper din suflet sa va reveniti repede, sa nu fie nevoie de antibiotic! ceva pentru gat v-a dat? sau pentru uscat mucisorii? ufff, ma gandesc la voi, tine-ne la curent!

sabinel, si noi avem usoare crize de personalitate, dar la noi merge cu vorba buna... sigur ca nu se potolesc in secunda doi, dar eu incerc sa nu-mi pierd rabdarea si le tot vorbesc, calm, le explic, le distrag atentia... si merge. rabdare iti dorec, sper sa treceti usor peste aceasta etapa, absolut normala, de altfel.

CD, dar tineti si regim, nu? ca altfel, e apa de ploaie... uff, sanatate multa!

laura, ai PM, sunt prea multe de spus...

LA MULTI ANI FERICITI, ALEXA!!!!! Sa fii sanatoasa, cuminte si vesela!!! Alina, va doresc voua ceea ce-mi doresc si mie si familiei mele, tot binele din lume!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

alinutza ALEXA LA MULTI ANI FETITZA DULCE!!! SA FII SANATOASA SI VOIOASA ASA CUM TE-AM CUNOSCUT IN MAI.ALINULTZA SA-TI TRAIASCA IUBIREA , IN CURAND URAM SI PT CIPI

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
Alexa, sa cresti mare, sanatoasa, fericita si norocoasa! Alina, sunteti o familie foarte frumoasa!

Tuturor boboceilor bolnaviori sau chinuiti de dintitsori le doresc insanatosire grabnica si revenire rapida la forma initiala!

Eva, super hobby! Fotografiile imi plac mult.
Ada, si eu stiu ca daca nu face febra, se considera a fi cauza virala. Sper sa nu ma insel, oricum ne explica babymom mai multe. Apropos, ma inscriu si eu la pastilute. Cand dati comanda?
Monyca, stiu ca ai pus un link cu legea cf careia intoarcerea la serviciu inaintea varstei de 2 ani iti da dreptul la program de 6 h. Poti sa-l mai postezi din nou?
Giuli, f frumoase bijuteriile, imi plac in special seturile cu cercei si inel. Are dreptate Piolica, se vad mult mai bine purtate de cineva.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi ai PM .

Nocom voi cum ati dormit?

Musette ce mai faceti?

Alina distractie placuta si vreem pozeee

Roxana cum sunteti??

Babytza voi ?Cum a trecut noaptea?La cat mergeti la dr?Tin pumnii

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI ALEXA SURIOARA DE CIPI!!! PETRECERE FRUMOASA LA GRADI!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura ma bucur tare mult ca Alexia e ok.Cu desenul e destul de grav intr-adevar explicatia pe care o stiu din lecturile mele de psihologie este ca Andy din cauza ca tatal e fff putin prezent in viata lui adica nu se implica in activitati cu el chiar daca e acasa, il exclude incet incet si i se pare normal deja ca tata e prezent fff putin alaturi de el.Sigur pe tata l-a deranjat.Si da se pare ca suntem in aceiasi oala
Apropo de discutii cu soti am citit recent ca cele mai multe divorturi se produc in primul an de la nasterea unui copil si am exemplu la mine in familie fratele geaman al sotului meu a divortat acum 1 an jumate cand fetita lor avea 11 luni si va spun cu toata sinceritatea ca erau un cuplu tare solid se iubeau erau prieteni ca si noi din anul 1 de facultate eu cu cumnata mea eu tot asa ii zic am fost colege de camera la facultate inca nu imi vine sa cred ca au divortat acum fiecare e singur si cred ca asa vor ramane mult timp dar deh... nu au putut depasi criza.
Lumi
Laura si Lumi ma pregatesc sa va trimit un PM.
Nikoliciule merci si bolnava esti vigilentaAr fi de rau sa existe un sot geaman al sotului meu
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
[am exemplu la mine in familie sotul geaman al sotului meu]

WOW

Mergi la inceput

LEGAT DE SOTI....mai bine nu comentez, eu sunt f suparata momentan pe al meu, pt efortul lui apx 0 hai fie spre 1 in sanatatea noastra in aceste zile.
Eu cred ca detin raspunsul ...BARBATII SUNT EXTRATERESTRI!!!

Mergi la inceput

babymom te rog sa nu ne uiti cu niste explicatii legate de virusi si bacterii.Si cam cum imi dau eu seama dc e una sau ailalta?
Poop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata!
Alexa
Babymom multa bafta!!!Sa fie totul asa cum iti doresti!
Angelynna cum mai e Crinul??
Lumi,LAura,Diana mai,dar ce faceti?Vorbiti doar voi??
Si la mine e o criza familiala dar,sotul nu stie,inca.Sunt doar eu afectata...cand vine il bag in sedinta...
De 3 luni sta,lunar,o saptamana acasa ca ,deh,trebuie bani.Si,ieri,m-a anuntat ca mai sta 3 zile in plus pai asa,ma intreb eu de ce am mai venit in tara..mai bine ramaneam cu totii in Olanda si,macar,ne vedeam seara! Trebuie sa se hotarasca ori aici,ori acolo!!Pai daca fac bb2 il vad de 2 ori pe an!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput