Puiuti de Randunici 2008!! (324)
Raspunsuri - Pagina 8
VALENTINA C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
...si Gecko mai spunea, din cunostintele medicale ale unui inginer ...doar asa se vindecaSanatate Mateiutului ![]() SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
asta nu retinusem...

Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
inca una: Eurespalul se da pt tuse seaca sau expectoranta??Mai am in casa si ma gandeam sa-i dau...Ce ziceti?
Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea
natynic spune:
Mai degraba pt seaca' in orice caz eurespalul e bun si pt muci, verificat de mine si de Mimo... Dar fetele pe aici au tot zis ca e f bun Plantusinul, e natural, incearca-l.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Vali,eu i-am dat lui Sam Plantusin si e tare bun.Sanatate
Simo
23+ cu
,mami de DAVID
si de SAM
VALENTINA C spune:
sarutmana de sfaturi
o sa-i dau Eurespal, daca tot il am acasa..Adevarul e ca dupa o zi si jumate si-a facut efectul, si atunci tusea non-stop, nu ca acum...
off, s-a gasit unul sa dea gauri acum

Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Sa inteleg ca eu sunt singura cu whipped cream? |
Pesemne...ca mie ala mi se pare foaaaarte foooaaarte deschis....
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
kitzy spune:
Eurespalul e pt tuse seaca, Plantusinul e foarte bun, eu numa ala il folosesc la nevoie, daca e viroza, nu-i musai sa stea in casa numa daca are febra, in rest se poate si afara, dar nu unde-s multi copii, cat totusi, e viroza.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
natynic spune:
Mai, eu sunt exagerata, recunosc, dar cand copilul e bolnav eu nu-l scot din casa decat eventual putin doar sa ia aer pt ca: 1) vremea o fi calda dar e o caldura ff inselatoare, dovada explozia de viroze respiratorii si boala se poate agrava sau, favorizat de prima viroza, mai poate "capata" inca ceva; 2)daca ia contact cu alti copii le da si lor si asa cum mie nu-mi convine sa primeasca ea carcaiasi nu mi se pare ok nici sa-i dea altora-no offence, Gecko!
(ca se stie ca dintre doctorese eu sunt aia ne-relaxata la bolile copilului...)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!