Puiuti de Randunici 2008!! (324)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Luny uite:

Aici e de vazut cum aplica tipa vitamina E pe kabuki. cam asa se aplica si un pic de apa pt a se obtine o putere mai mare de acoperire.
Eu n-am folosit never ever un bol! Doar capacul produsului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

naty si Kitzy
scosul afara are loc in situatia in care maine sunt singura acasa si fara nimic in frigider, nicidecum sa mergem in parc, sa o dam mai departe

Valentina cu Matei si 24+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Vali am uitat sa te felicit ieri pt silueta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

naty si Kitzy
scosul afara are loc in situatia in care maine sunt singura acasa si fara nimic in frigider, nicidecum sa mergem in parc, sa o dam mai departe

Valentina cu Matei si 24+ cu Luca/ Mihnea

ei, asa chiar nu e o problema....

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna randunele scumpe!
Am fost dimineata si mi-am facut CT si sunt bine cu capu' , scrie acolo fara leziuni bla-bla, ca nu mai inteleg, sunt bine! O sa-mi ia prietena mea filmul sa-l dea unul neurochirurg sa-l mai studieze, dar daca nu a vazut nimic doctorita de la CT, pfiuuuu, mi-am luat o piatra de pe inima! Plus ca nu m-a mai durut deloc azi capul Sunt dusa, stiu!!!!!

Apoi...m-am culcat cu Cata, adica adormit la 4 dimineata pt. ca ne-am uitat la Grey, evident!! si la Pranz am dormit cu astia mici de la 3 jumate la 6 jumate.

Luny, am citit si eu ce ziceai de CO, zau daca am inteles, nici n-am fost atenta , dar eu sper din tot sufletul sa avem CO la anu'

Maine dimineata ma duc cu Vlad la teatrul de papusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ursuleata tare frumosi copilasii si burticile!
Bubule bine ca esti ok cu capul!

noi ne uitam la Dansez pt tine si Andra e in extaz.. danseaza si ea si pe urma aplauda de numa.. mor dupa ea artista mamii!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ne-am adunat de pe drumuri...motanul soacra-ii e bolnav rau, si au alergat cu el(ea si Liviu) la vet si marti il opereaza..mi-e atat de mila!..
gudinde multam de utoub-uri le voi studia ca lumea!
sa stii Mihutza ca ma gandeam la andra ta, ca si Muf studiaza pasii de dans cu atentie!
...Mufa, care inca nu doarme..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

..hai ca zice 'tapte'..sper sa nu sara iar drepti dupa ce bea taptele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nu ma omor dupa Moni, dar asa are o voce enervanta.. tare-s curioasa cum o sa presteze..

Andra se batzaie pe aici pe MJ ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

nu pot sa cred, Cocostarcul-zburator-Monii, valseaza!!abia astept sa vad MJ style, e greu de imaginat..nici acum nu a renuntat la botul de pitzi,recunoasteti ca seamana leit cu emoticonul asta??? se concentra pe bot sa nu uite sa-l arate

Mergi la inceput