Puiuti de Randunici 2008!! (324)
Raspunsuri - Pagina 7
VALENTINA C spune:
hai ca am zis ca suntem bine si a inceput sa tuseasca din nou

Abia aveam o saptamana fara tuse si o saptamana intreaga la gradi...
Sper sa se faca bine pana luni....
Asta este, ce-o fi, o fi....
Ma duc pe bucataras, ca tre sa gatesc ceva dupa-amiaza asta si ca de obicei, n-am idei..![]()
Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea
Simo27 spune:
Roxana
,draga mea,nu stiu daca se da sambata asta ceasul,dar se da inapoi,deci vei dormi o ora in plus
,ca doar nu vine primvara-desi afara asa e
,ci iarna
.
Nume nu am ales,mai e timp
Ce burtici infloritoare:Vali
si Ursulica
.Tare frumusele mai sunteti.Si copilasii ,pe masura
Plec la treaba
,mama a luat copii
,am sters geamurile,spalat perdele si draperii plus jaluzelele din bucatarie si acum ma duc sa sterg praful.Iar maine sper sa termin tot.Zici ca vine primavara,asa am un chef de munca![]()
Simo
23+ cu
,mami de DAVID
si de SAM
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Roxana ,draga mea,nu stiu daca se da sambata asta ceasul,dar se da inapoi,deci vei dormi o ora in plusNume nu am ales,mai e timp ![]() Ce burtici infloritoare:Vali si Ursulica .Tare frumusele mai sunteti.Si copilasii ,pe masura![]() Plec la treaba ,mama a luat copii ,am sters geamurile,spalat perdele si draperii plus jaluzelele din bucatarie si acum ma duc sa sterg praful.Iar maine sper sa termin tot.Zici ca vine primavara,asa am un chef de muncaSimo 23+ cu ,mami de DAVID si de SAM |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
VALENTINA C spune:
Simooo!!!!Mai usor cu treaba...Las-o incolo, ca nu te verifica nimeni daca straluceste totul!
Uite, noi am reusit saptamana asta sa nu dormim la gradi, asa ca pe la 2 jumate cand plecam acasa adoarme in masina. Il bag in pat si fie adorm cu el, fie MA ODIHNESC. Da? Nu ma apuc de curatenie pana cand nu arde...Rufele mele mai au putin si ma ingroapa, dar mai suporta pana diseara...![]()
Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea
natynic spune:
ei, daca vroiati sa o vedeti pe Iulia hai ca o pun la loc, dar la un moment dat o sa sterg. Ca...dupa ce am avut surpriza sa aflu ca si de prin spital fusesem intens citita pe DC am zis ca o las mai moale macar cu poze si flime, in care imi mai apare si casa. Exagerez??
Am sters-o
Stela, eu cu fdt biscuit n-am avut surprize, e asa cum mi-l inchipuiam si pt mine e nuanta perfecta; eu nu am tenul inchis mai ales comparativ cu parul pana corbului, dar e oricum mai inchis decat al tau. Cat despre porii deschisi...eu care sunt fan nr 1 al cremelor Vichy...n-as prea crede sa aiba legatura.
Gudinde
dreptate ai si tu si fetele. Mi-e bine intr-un fel, serviciul m-a energizat, m-a motivat, m-a facut sa ma pretuiesc si, exact cum zice Stela, sa nu mai caut nod in papura la orice fleac pt ca pur si simplu nu mai am timp de asa ceva. In acelasi timp insa, ca mai sunt obosita, ingandurata, etc nu vad de ce te miri...in fond de-a lungul timpului am tot povestit de diversele probleme pe care le am, care nu s-au terminat si carora trebuie sa le fac fata avand acum de cateva ori mai putin timp disponibil...Dar in fine, sanatosi sa fim si le-om duce toate. Nu din cauza ta am sters pozele, Doamne fere, ci din motivele expuse mai sus.
Si mai vreau sa o pup pe Roxi
...si sa zic ca le-am vazut pe Vali si Ursu, senine si frumoase desi Alina si mie imi pare nitel obosita. Si cu tusea, Vali, in conditii de gradi...mie o saptamana fara tuse mi se pare parfum
Chiar vorbeam cu un coleg, si-a dat si el fata la gradi privata; a mers o zi; a doua zi erau cu ea la urgenta, mai sa moara...si de atunci, de 3 saptamani tuseste ingrozitor si sta acasa, n-au mai putut-o duce. Deci Matei e parfum...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui natynic Si cu tusea, Vali, in conditii de gradi...mie o saptamana fara tuse mi se pare parfum ![]() Chiar vorbeam cu un coleg, si-a dat si el fata la gradi privata; a mers o zi; a doua zi erau cu ea la urgenta, mai sa moara...si de atunci, de 3 saptamani tuseste ingrozitor si sta acasa, n-au mai putut-o duce. Deci Matei e parfum...Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Mersi ca ma incurajezi..
Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
Maama, m-ati omorat cu fardurile minerale...
La cat ma machiez eu, nici nu ma obosesc sa vad ce e pe site-ul ala....
Am o trusa de farduri de la Bourjois din 2006 si e aproape intacta..cica expira acu in 2009![]()
Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea
Simo27 spune:
Ramo
si Vali
,nu aspir de cateva luni.Aspira al meu
.Asa ca pun la masina sa spele haine,calc,mai sterg praful,un geam-doua
,nu mi se pare ca fac mare efort.Deocamdata nu m-a durut nimic,ca daca simteam ceva lasam totul..maine vreua sa calc hainele si sa mai aranjez prin dulapuri,sa sortez jucarii,atat
.
Cuscra,sa stii ca mie de la o crema Vichi luata din farmacie mi-au iesit cosuri pe frunte
,nu am avut asa ceva nici in adolescenta.Asa ca am mers la o dr dermatoloaga si mi-a dat o cream plus apa si crema pt piele sensibila de la Bioderma,acum e ceva mai bine dar tot nu au disparut....
Simo
23+ cu
,mami de DAVID
si de SAM
VALENTINA C spune:
are si muci acum!!!
Trebuie sa ne imprietenim cu ei, dupa cum zicea Gecko...![]()
Oare e bine sa-l scot afara??? Pediatra zice ca fiind viroza, nu conteaza daca e inauntru sau afara..
Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea
gecko spune:
| citat din mesajul lui VALENTINA C are si muci acum!!! Trebuie sa ne imprietenim cu ei, dupa cum zicea Gecko...Oare e bine sa-l scot afara??? Pediatra zice ca fiind viroza, nu conteaza daca e inauntru sau afara.. Valentina cu Matei si 24+ cu Luca/ Mihnea |
...si Gecko mai spunea, din cunostintele medicale ale unui inginer
...doar asa se vindecaSanatate Mateiutului