Puiuti de Randunici 2008!! (324)
Raspunsuri - Pagina 6
Nicoleta spune:
Ursule, ce de copii!! Care mai de care mai frumosi!! Si ce bine arati!! Insa imi pari putin cam obosita in poze? Si ingandurata?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Salutare! Pentru cine are timp si chef poze cu noi de aici in jos: http://www.dropshots.com/carminabulina#date/2009-10-20/01:25:22 Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |
vai, ce frumooos, nici nu stiu cu ce sa incep, copii sunt deliciosi toti, Vladul bolnd e tunsulici
, ce desfasurari de forte la joaca acolo, cred ca e nebunie generala, mi l-am imaginat si pe Muf intre ei
,torturi care mai de care
, dar burticile de la final, m-au dat gata, sunteti infloritoare amandoua, fataaaaa!!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
gata ciorbita de cocoshhhhhhhh, o nebunie mi-a iesit!
sa se scoale Muf sa-i dau si lui, apoi in IOR cu noi..
cuscra
super Directia 5, oh, ce de amintiri imi rascolesti, ce vremuri, la concertele lor...
..
Iubirea mea,
amira_roxana spune:
da mah, am fost aseara la concert. absolut demential, mai vreau! cum canta oamenii astia si ce atmosfera era...

bine ca m-am dus ca aveam o stare super nasoala, dar mi-am revenit complet. abia astept urmatorul concert!!![]()
cuscra
, next time maybe u'll join us!
am vazut poze cu mufarinul cu olita la cap, si cum doarme el pe tati... de unde sunt pijamalutele? ciorbita de cucoshhh...
am vazut poze cu ursuleti frumosi si burtici si mai si
dar ursuleatza mai zi-ne si 2 vorbulite despre voi!
am vazut si mateiul cu ghiozdanel de gradi, ce mandru era. si pe mami lui care e o frumoasa!
nu am vazut-o pe iuly din pacate, nu stiu unde sunt pozele.
tuchi
sa va dixtrati la paris!
stela
, cand te operezi? si n-am mai vazut-o demult pe thea...
symo
ce face burtica? ati ales numele?
am fost cu Amira la orl, timpane intacte, mi-a zis ca are amigdalele marite, nu stiu ce inseamna asta si mi-a subliniat de n ori sa nu mai o curatam cu betisoare, ci cu spray, pt ca betisoarele alea nu fac decat sa impinga ceara
. in rest, totul ok!
in we asta se da ora inainte? adik dorm mai putin? nasol
va las, ca ma trebi
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
luny spune:
Roxana, chiar ati fost la concert!!! super, chiar ca merg data viitoare! stiu cum sunt concertele lor, ii si cunosc, pe Cristi mai bine
..ma rog, ii stiam, nu am mai vorbit de ani buni...
Iubirea mea,
luny spune:
..si am uitat sa spun ca ma bucur ca ai dus-o pe nor-mea la ORL si ca e bine, te-ai linistit si tu..
Iubirea mea,
ramo_cata spune:
ursuletule ce petrecere pe capul vostru..burticile de la final m-au emotionat rau...
ursuletul mic si frumos....
amira ma bucur sa aud vesti bune...si mie imi place f mult directia 5...
eu detest betisoarele de urechi...
am citit tot si am ametit la cate explicatii a primit luny
..mie ai mei patroni imi calculau cam asa..in primul an de munca ca deh nu a fost anul intreg,am inceput din mai..am primit 1 zi jumatate /luna de concediu..aveam lucrate 6 luni aveam dreptul la 9 zile de concediu...asta probabil era regula lor pentru ca niciodata nu mi-au dat 21 de zile de concediu,din lipsa de personal dar mi le plateau...la sfarsit de an/inceput de an primeam restul de banuti...edit : ma apuc de calcat ca sa mai treaca timpul pana se trezeste andru,s-a culcat pe la ora 15,a plecat sor'mea iar am ramas singurica
...a venit pe la mine la ora 12 si a stat pana pe la 14.30 acu' cine stie cand mai vine pe acasa...am facut si eu o ciorbitza de pui
ce buna a fost...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Neatza!!!! Valentina pentru poze, sunt atat de emotionante. Matei e un dulce .Am vazut cumva un pix pregatit de vandalizat canapeaua?? Ce cunoscut imi e !!!Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |
Da, pix de vandalizat si peretii, si fata de masa din bucatarie, si usa..si...si...
Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea