Puiuti de Randunici 2008!! (324)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si acum sa va zic una buna
Azi noapte la 3 fix s-a trezit Vladutz plangand si tipand ! Prima data in viata lui In viata vietilor mele nu-mi mai dau cu parerea despre chestii d-astea care la noi merg bine

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Neata
Va spun eu cum e exact: Daca in anul in care ai intrat in prenatal si apoi in CIC ti-ai luat si CO desi nu ai lucrat tot anul (sa zicem ca in cazul tau ai avut in 2007 CO normal (in vara sa zicem) pentru anul lucrat aproape complet iar in 2008 ti-ai luat in prelungirea prenatalului si CO pentru 2008 (in avans cum ar veni) PENTRU CA IN 2008 de fapt n-ai lucrat pentru CO-ul pe care l-ai "papat" ,in 2010 vei lucra "in gol" pentru a presta munca aferenta COului luat in avans si "nemuncit" dupa aceea Acu' tot ce trebuie sa faci e sa-ti aduci aminte cat prenatal ai avut si daca ai inclus CO pe 2008 in el . Daca nu-i cum zic si duamna de la personal stie legea veche conform careia doar dupa 9 luni lucrate ai dreptul la CO , atunci se insala, pentru ca aia nu mai e valabila. Desiii, vorba Olgutei, complicate e caile politiei Romane!

soro, m-ai pierdut!
sa incerc sa o iau usor..
in 2007 am avut CO normal.Alt CO in afara astuia nu am luat. Am intrat in prenatal inainte de Craciun, in 2007, in martie am nascut, cred ca le-am luat pe toate la termen, cand le-a fost vremea, nimic in avans..deci pe 2008 nu am luat niciun CO, nu?? iar daca revin pe 15 martie, tot sunt 9 luni jumate de munca in 2010..siiii
Politia ie funtionara publica, nu are treaba cu viata mea

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimooo,am ametit de tot citind ce i-ai explicat tu Luny-ei de CO.Pai cum sa-si ia fata Co in 2008 in timp ce era acasa cu cupchilul?Pentru ce isi lua?Si la fel m-am gandit si eu ca poate duamna functioneaza dupa legea veche,haha,desi ar fi cam trist pentru armata rumana...
Eu,cand am ajuns in firma asta prima data,dupa 3 luni am cerut zile de CO din ce prestasem,pentru perioada dintre craciun si anul nou cand nu se lucreaza si daca nu ai zile de CO pastrate,recuperezi sambetele din anul nou..haha...
asa ca directorul m-a trimis la recuperari ca cica nu as avea dreptul la CO in primul an lucrat...Hopa,pai stai asa nene ca nu sunt proasta,doar par, poate...si am luat frumusel Codul muncii si m-am dus la el si i-am dat peste nas ca uite ce spune noua lege si de atunci ma stie omul de frik si nu mai incearca cu mine giumustiucuri..

Si,nu ma uitati va rog si dati-va cu parerea ce o fi patit pielea mea de s-au deschis porii...

Si Mimo,aoleu,o fi ca ai suparat-o pe Olgu ieri cu presupunerile tale de ce se trezeste David plangand...o fi visat urat Vladucul,sau poate se intrezareste un caninos la orizont,cine stie,relax..pup Vladucul sa nu mai faca de-astea.
Tea are nopti cand doarme frumos si nopti cand inca urla in noapte..stiti voi,nu mai zic,m-am obisnuit..

Cu fdt m-am dumirit zic eu,pana la proba contrarie[:).
Claum-a lamurit ca vanilla e ff deschis,so,are dreptate tipa aia ca in poza par mai inchise nuantele decat sunt in realitate...aviz,deci.
Nasul inspre foi...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, . Nu m-a suparat nimeni, fereasca Dumnezeu! Cu atat mai mult sa gandesc rau vreodata in viata mea despre un copil Deci nu sunt eu de vina, daca mai era nevoie sa precizez...Si nu in poze apar mai inchise ( desi si acolo e o problema, monitoarele pot fi reglate diferit, de exemplu ), chiar in cutie apar nuantele o idee mai inchise decat pe piele. E vorba de un praf foarte fin, care compactat da impresia unei nuante mai inchise decat decat pe piele. Si eu cred ca vanilla este prea deschis pentru tine...

Luny, nu te uit cu filmuletele, dar nu am cum acum sa caut.

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Am adormit copilul... Azi sot la Bratislava, unde se ajunge repede cu masina, pe autostrada... sper sa si vina repede acasa. Nu de alta, dar e soare si fruuumoooos! Sper sa avem un week-end minunat! Si copiii sanatosi (ca am auzit azi la scoala - apropo, eu l-am dus, cu piciul dupa mine, fireste - ca circula o viroza naspa rau, cu febra si stari de voma... brrr...). Luni si marti liber, desi tati nu e acasa (Croatia...)... Multa munca in casa care dupa 2 zile arata de parca ar fi cotropita de "turci"... mancare nu... Stau si eu 10 minute cu voi si purced spre o supa...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai, Stela glumea Nici prin cap nu mi-a trecut ca cineva a gandit ceva rau iar eu cu olga si cu gecko chiar m-am amuzat A fost o coincidenta sau in cel mai rau caz, a fost subcontientul meu pacatos

Mergi la inceput

Aoleu,Olgu,nu sari la mine,trebuia sa scriu asa "ai suparat-o pe Olgu",cand Mimo venise cu diverse cauze probabile...aoleu,asta cu "Cu atat mai mult sa gandesc rau vreodata in viata mea despre un copil",de unde a reiesit,zau?Scuze daca in graba scriu mai ambiguu si se intelege altceva,nu asa a fost ideea,poate trebuia sa "tac".

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Aoleu,Olgu,nu sari la mine,trebuia sa scriu asa "ai suparat-o pe Olgu",cand Mimo venise cu diverse cauze probabile...aoleu,asta cu "Cu atat mai mult sa gandesc rau vreodata in viata mea despre un copil",de unde a reiesit,zau?Scuze daca in graba scriu mai ambiguu si se intelege altceva,nu asa a fost ideea,poate trebuia sa "tac".

mami de TEA (1.04.08)

Edit:uite ca Mimo a inteles mesajul meu,ce bine,ca altfel ma perpeleam tot w-e-ul ca am luat-o razna.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

E clar, la cum citesc eu nu am priceput nimic...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Salutare!

Pentru cine are timp si chef poze cu noi de aici in jos:

http://www.dropshots.com/carminabulina#date/2009-10-20/01:25:22

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput