Puiuti de Randunici 2008!! (324)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tonic da, vorbim, si eu ca si tine, da un buzz
stela tot atatea zile am si eu, insa calendaristice, la tine sunt lucratoare..idioata aia, parca vorbea codificat, nu stiu nici eu ce a zis, ce a vrut sa zica, la naiba! eu intrebasem clar, daca mai am zile restante din anul cu sarcina, daca nu, cat concediu am in 2010, ca la noi se face in max 2 saptamani planificare de CO ptr la anul si tre sa ma prinda si pe mine..numa ca nu am cu cine vorbi si ma lamuri..si mor de ofitca, nu mai stiu cand am iesit in prenatal, eu eram sigura ca in ian-feb 2008, colegele spun ca inainte de Craciun deci in 2007..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.
V-am citit ciripelile nenumarate..Tuchi nu mai simte oboseala emotionata ca vede Parisul in scurt timp,Naty a sters repede pozele cu Iulia si nu am apucat sa ma uit si eu,Luny avea intrebari la ore tarzii cum nu am mai vazut-o vroedata...am apasat si eu link-ul Lyvyei cu valsul vienez si mi s-a facut pielea pe mine ca de gaina..Cuscra,mi-a placut povestea verighetei,dar nu m-am prins cum se tin degetele pt experiment.Luny,sper sa-i treaca mancarimile Mufului..bine ca nu nik grav.Nu mai stiu ce am tot citit,dar v-as cere parerea in urmatoarea problem:

Mi-ai achizitionat o crema vichy pe care am dat o carutza de bani-e hidratanta,calmanta,fortifianta,super si dupa 2 sapt constat ca imi deshide tareee porii,adik vad pe toata fata porii f dilatati cum nu am mai vazut..o mica senzatie de usturime dupa ce imi dau cu crema nu am considerat ca e grav,m-am gandit ca e o crema ce intra bine in profunzime si simt senzatia de mica usturima care trece apoi,dar sa-mi dilate porii asa tare si sa dea efectul de coaja de portocala pielii?Voi ce ziceti??Am dat-o in bara rau??

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Neatza!

fetele cred ca a sters Naty linkul cu filmuletul cu Iulia..

sa va arat si eu cam cum reactioneaza cand incepe "Barney & friends".. e innebunita mai ales dupa generic .. si inca nu e la maxim ca ii facea placere sa se tranteasca in fund, ca de obicei face mult mai frumos..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

so, la noi se numara zile calendaristice, nu lucratoare, deci tot 21 ar fi, e acelasi lucru, decat cas la noi se impart in 3 transe..deci din ce spuneti si voi, clar am dreptul la CO, nu intreg, dar e!!!

Mergi la inceput

Haha,acum am vazut ca Mufarinul a trecut si el la indeletniciri cu oala...oare cand vor invata si ei sa faca la oala si sa nu si-o mai puna in cap?Am vazut-o si pe caprita Andra,am vazut si burticoasa Valentinei..Moamaa,ce mai trece timpul!Am vazut si Mateiutulcocotat pe masa.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Somnorica pentru poze.
Am vazut gospodina casei, deci de aia Naty e ok cu serviciul ca a impartit treaba in casa . Daca tot ati vorbim am vazut si eu olitza mov , clantele usilor sus, super chestie ca la noi sunt asa jos ca defileaza omul pe unde vrea si normal ca cel mai mult mi-a placut Printzesa , e asa de finutza si cum se rusineaza ea la final, asa delicat

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Si acum referitor la fardurile minerale,help me,please:
As vrea s-o intreb intai pe Naty,cum i se pare culoarea biscuit la fondul de ten?E prea inchisa,Naty?Eu stiu ca nici tu nu ai tenul deschis...
La fel,vreau s-o intreb pe Clau daca i se pare prea deschisa nuanta de la vanilla..am inteles ca ti s-a strans pe fata,din pacate,dar ca nuanta ti se potriveste?
Nu m-am dumirit nici acum daca sa iau vanilla sau biscuit..dupa 2 mailuri tipa sustine ca mi s-ar potrivi baked biscuit si ca,desi pare in poza o nuanta mai inchisa decat biscuit,cica sunt la fel,doar ca baked merge mai bine la tonuri calde,iar biscuit la tonuri reci..Si ca vanilla crede ca ar fi prea deschis,eu spunandu-i ca nu am pielea prea deschisa,dar nici inchisa,e medie,in ton cald (zic eu),..asa ca nu stiu ce sa cer sa nu iau teapa.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

am mai sunat o data, si mi-a taiat-o scurt coana aia..ca ea are control si nu are situatia mea in fata, si ca nu poate sa stea la tel cu toti angajatii etc..i-am spus si eu la fel de clar, ca nu am cum sa vin pana acolo ptr ca nu am cu cine lasa copilul! si sa-mi spuna cand s-o sun iar..cica saptamana viitoare! marti iar o caut!nu vreau sa ma duc acolo ptr ca e fix acelasi lucru, ma tin pe la usi, ma paseaza, si pierd timpul aiurea..asa, macar il pierd la telefon, nu pe drumuri..

Mergi la inceput

ce scumpa e Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Va spun eu cum e exact: Daca in anul in care ai intrat in prenatal si apoi in CIC ti-ai luat si CO desi nu ai lucrat tot anul (sa zicem ca in cazul tau ai avut in 2007 CO normal (in vara sa zicem) pentru anul lucrat aproape complet iar in 2008 ti-ai luat in prelungirea prenatalului si CO pentru 2008 (in avans cum ar veni) PENTRU CA IN 2008 de fapt n-ai lucrat pentru CO-ul pe care l-ai "papat" ,in 2010 vei lucra "in gol" pentru a presta munca aferenta COului luat in avans si "nemuncit" dupa aceea Acu' tot ce trebuie sa faci e sa-ti aduci aminte cat prenatal ai avut si daca ai inclus CO pe 2008 in el . Daca nu-i cum zic si duamna de la personal stie legea veche conform careia doar dupa 9 luni lucrate ai dreptul la CO , atunci se insala, pentru ca aia nu mai e valabila. Desiii, vorba Olgutei, complicate e caile politiei Romane!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput