Puiuti de Randunici 2008!! (324)
Raspunsuri - Pagina 3
tuchita spune:
I-am vazut pe cei doi Matei, unul mai frumos ca altul!
Sunt eu bolanda sau Naty a sters pozele cu Iulia??
somnorica spune:
Neata
Multumim de grija. Robi este bine. I-au reparat dintisorii. Acuma balaureste ca de obicei, si vrea el sa scrie la calculator.
Tuchi, sa vizitezi si acest magazin: www.valege.com . Este in aceiasi cladire cu centrul comercial La Fayette, cum te uiti la intrarea principala, o iei in dreapta pe langa cladire. Sper ca am fost coerenta. Acuma vad ca au niste scoruuuuuri, de te dau pe spate. Oricum, calitatea este super.
Asa-i ca nu mai sunt bolnaviori pe cracutza?
Va sarut pe toate.
Robi
tonic spune:
Si eu la cafea!
Unde e Iulia ca n-am mai gasit-o?
Valentina esti superba! Pozele cu burtica si Matei m-au emotionat tare si sa stii ca tot ma streseaza datoria , nu iesiti in w-end pe la Vacaresti?
Sanatate muuuulta tatalui tau, am citit ca vestile sunt bunicele, cu exceptia faptului ca nu s-a lasat de fumat
Nu e de gluma cu asta, sotul meu are un coleg, 32 de ani, e in faza terminala, are metastaze peste tot, a dus boala pe picioare. Fiu unic, tatal lui medic, om tare saritor, si are o fetita de cateva luni Mor de ciuda pe tigarile astea, nu spun ca numai de la ele, dar adunate cu stres, alimentatie nesanatoasa, poluare si altele, uite ce iese!
Luny asa ca Mufy dormea Antuca dupa intarcare, pana pe la 4 ani, noroc ca era micuta, Luki cred ca ma va farama. Azi daca ai timp poate vb putin pe mess, vezi ca eu sunt intotdeauna pe la 14.30 pana spre 17, dar stau pe invizibil ca ma bazaie colegii Antoniei si il trezesc pe Luki. Si te rog intreb-o pe mama ta unde a gasit pijamale si daca erau si mai maricele,ca vrem si noi.
La Kiabi in Berceni mergem noi saptamana viitoare, marti sau miercuri, daca te intereseaza, te luam si pe tine, dar sa stabilim din timp.
VAd ca Luki doarme, netul merge, avem si noi caldura in casa ma bag sa transcriu scrisoarea ca am scris-o in word si tb bibilita.
raluca2107 spune:
Neatza!!!!
Valentina pentru poze, sunt atat de emotionante. Matei e un dulce .Am vazut cumva un pix pregatit de vandalizat canapeaua?? Ce cunoscut imi e !!!
Gecko, esti mortala, mi-am imaginat scena din bucataria Mimo-Mimu si am ras cu lacrimi. Uite te poti reprofila, sa faci one person show-uri de comedie, ca succes ai avea garantat.
Gudinde, nu-s mai chiar omul negru , n-am interzis total desenele, dar le-am limitat la maxim si ii caut alte preocupari. Oricum are in fiecare zi program: dans, teatru, muzica...iar seara ii dau de treaba prin casa, de colorat, pictat, margelute...
L-am vazut si pe Mufy rapus de "barca". Ma gandesc la un finutz de-al meu pe care l-a invatat maica-sa in perioada de colici sa-i adoarma pe burta si acum are 2 ani jumatate si tot pe burta ei doarme, toata noaptea . Mai cade si trezeste speriat si se catara la loc
Cred ca am ratat pozele cu Iulia, ma intorc
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
luny spune:
neatza!
scuzati ca-s asa incisiva cu noaptea-n cap, dar am o veste care m-a daramat
am sunat la job, si cica eu nu as avea dreptul la concediu de odihna la anul se pricepe cineva??
datele problemei: se pare ca am iesit in prenatal in dec 2007, nu mai stiu..si cica daca am avut co in 2007, ala a fost!! adica in 2010 nu mai am deloc, caci ptr cei 2 ani de CIC, ai dreptul la 32 zile, daca le-ai luat in anul cand ai iesit in prenatal, adio in anul cand revii..asta ar insemna ca eu din 15 martie, tot anul 2010, sa muncesc ca sclavul, fara o zi de CO?? ori tanti aia e dusa cu capul complet, ori...ma paseaza de la unii la altii, sa verifice, sa citeasca nu's ce ordin, ca sa caute seful nu's pe unde, imi vine sa-i pe toti, parca-s numai rau voitori, comozi si incompetenti p-acolo..
..revin mai incolo..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
M-am intors, m-am rasintors dar eu poze cu Iulia tot n-am gasit.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mstela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny neatza! scuzati ca-s asa incisiva cu noaptea-n cap, dar am o veste care m-a daramat am sunat la job, si cica eu nu as avea dreptul la concediu de odihna la anul se pricepe cineva?? datele problemei: se pare ca am iesit in prenatal in dec 2007, nu mai stiu..si cica daca am avut co in 2007, ala a fost!! adica in 2010 nu mai am deloc, caci ptr cei 2 ani de CIC, ai dreptul la 32 zile, daca le-ai luat in anul cand ai iesit in prenatal, adio in anul cand revii..asta ar insemna ca eu din 15 martie, tot anul 2010, sa muncesc ca sclavul, fara o zi de CO?? ori tanti aia e dusa cu capul complet, ori...ma paseaza de la unii la altii, sa verifice, sa citeasca nu's ce ordin, ca sa caute seful nu's pe unde, imi vine sa-i pe toti, parca-s numai rau voitori, comozi si incompetenti p-acolo.. ..revin mai incolo.. Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Mai Luny,nu ma pricep cine stie ce,dar eu din Codul Muncii am dedus ca ai dreptul la CO proportional cu perioada lucrata.Adik,tu daca va fi din nou activ contractul tau de munca din aprilie,la sfars anului 2010 ai dreptul la x zile pentru lucrul efectuat timp de 8 luni.So,daca eu m-am intors la munca din martie si am anual 21 zile de concediu,prin regula de 3 simpla eu pt anul acesta am dreptul la 18 zile de CO,din care am efectuat deja 8.Chiar nu inteleg in cazul tau,de ce ti-a zis asa.Nu inteleg ce-i cu alea 32 zile,de ce reiese ca le-ai afectuat deja in 2007...
mami de TEA (1.04.08)
gudinde spune:
Neata din campul muncii. Pt doritoare eu vin cu ceaiul , pt bomboncino o asteptam pe doamna gecko.
Naty sper ca nu ai sters pozele din cauza mesajului meu.
Luny tipa de HR de la noi si-a dat demisia deci n-am pe cine intreba, dar eu stiam ca se ia concediul pt anul in curs, nu pt munca prestata in anul anterior. Deci, daca incepi in martie 2010 munca, dupa logica mea, ar trebui sa beneficiezi in 2010 de CO aferent lunilor martie-decembrie 2010.
Intreaba-l si pe marius. El se pricepe bine la astfel de aspecte legale.
Edit: Intre timp vad ca ti-a scris si Stela si ea vede la fel lucrurile. Daca ai nevoie de vreo lege spune si ti-o scot de la servici, sa-i dai tanticii de la voi.
Olgutzika spune:
'neata!
Omul meu a plecat, imi vine sa impusc pe cineva, dar ii raspund lu' Luny: dupa stiinta mea, concediul de odihna se acorda proportional cu perioada lucrata. Tu daca te intorci pe 16 martie, vei beneficia de un numarul de zile de concediu aferente perioadei 16.03-31.12. Exemplu ( Mimo, pazea ): ai dreptul la 24 de zile de concediu de odihna pe an. Pentru noua luni si jumatate, rezulta ca vei avea dreptul la numai 19. Nu am mai auzit de concediu de odihna pe un an acordat pentru anul urmator. Dar caile militiei e incurcate...
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism