Puiuti de Randunici 2008!! (324)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Raluca, azi chiar la voi ma gandeam!

Valentina cu Matei si 24+ cu Luca/ Mihnea

a zis Matei ca Sanzi e "egheganta", adica eleganta, in caz ca nu ti-ai dat seama..

Mergi la inceput

slaba miscare !!!!
Matei a dormit 4 ore jumate azi!!!!! Nu-mi amintesc sa fi dormit atat niciodata...

Mergi la inceput

Ieri am fost cu copiii la stirile de la Antena 1, de la 16.00. Nici eu n-am vazut decat pe net stirea....
Mimo, era si Matei in imagini. Al tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, ce ranjita scumpa! super lochita si jachetica cu floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Dana,chiar ne-am uitat la Trinitas zilele astea.Ce mult ne-am fi dorit sa ne putem inchina la moaste....curat am facut ca asa m-a apucat,dar acum am casa plina de jucarii,in fiecare camera...
Azi am fost pe la bunici ca, scumpul de bunic s-a sarbatorit(ziua de nastere).maine avem un Dumitru de sarbatorit.
Chiae ca imi era dor de zana micasi Amira-ce trendy e iar tu Roxana ,ai slabit o groaza -BRAVO!!!
Naty,Sam bea tare bine lapticul nan 1junior.De la 2 ani cred ca ii voi da de vaca,dar nu stiu inca de care...
Cred ca ar tb sa ii dai de vacuta,poate ii va place mai mult.Sam bea de la cutie cu cereale si cu mamaliga si il vad ca ii place mult.
Vali,imi pare rau ca nu te-am vazut la tv
Zoze,multumim de vesti
siiii La multi ani lui Matei care face azi 1 an jumate

Simo 23+ cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Vali chiar ma pregateam sa scriu ca io te-am vazut la TV

Bubule am facut pui cu gutui si pulpele umplute cu coaja de lamaie ,usturoi si patrunjel cu legume....le-a placut lui bitu si buburuzei....si una ca sa te distrezi:am cumparat castane si bitu zicea sa punem sare sau miere...si eu zic miere???nu am auzit...la care el zice, nici eu dar cauta si tu pe bucataras.ro

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Chiar Bitza cum faci castanele?ca ma bate gandul sa cumpar si eu.acum cativa ani buni cand eram acasa la ai mei am luat castane si le-am pus in cuptor,nu iti zic ce bubuituri si ce trosneli,aveai impresia ca se da cu bombe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna seara dragele mele!

Va multumesc din suflet pentru urari , inseamna mult pentru mine ca nu m-ati uitat, chiar daca am dat bir cu fugitii de ceva vreme..

Inainte sa va zic 2-3 vorbe va cinstesc cu una , alta...sper sa nu mai fie nimeni la cura, asa ca...luati de va infruptati

si putina muzica , sper ca nu v-ati culcat

daca da, atunci las sonorul mai incet

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

La Multi Ani,NICOL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am vazut-o pe Amira ...i-am admirat tinuta dar si faptul ca nu ar fi dat drumul la punga aia cu pop corn

am vazut-o si,pe zana, precum si tinuta ei....o hlizita scumpa

Simo ..castanele trebuie sa le crestezi la capete in forma de cruce ca sa nu bubuie ....si cred ca se pune si putina sare din cate imi amintesc...dar nu am vrut ca sa-i dau si Antoniei....oricum trebuie sa cumpar altele ca pe astea le-am pus in cuptor in timp ce se faceau felurile cu pui si s-au cam ars/uscat ca era cuptorul la maxim si pana mi-a mirosit mie.......am resuit sa halim doar catvea de gust asa

ma, am facut aseara si alaltaseara dovleac copt pentru Antonia si nu s-a atins de el...azi am pacalit-o si l-am pus in in fructe de la Nestle...de ce nu i-o place???l-am mancat noi cu miere si nu mai am sa coc ca as fi mancat acuuuuuuuummmmmm.yumiiiiiii

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput