Puiuti de Randunici 2008!! (324)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Baietii mei dorm...cel mic de 3 ore deja...
Mie nu mi-e somn, asa ca bantui pe aici...

Valentina cu Matei si 24+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Doamne, Mimo, esti mortala! de fapt ala micu' e tare

Vali, si eu bantui, am facut clatite, il astept pe Cata sa vina cu Vlad, il aduce acasa de la socrii. Iar Stefu doarme deja.

Luny, si noi ne-am uitat la poze, eu cu Stef, si imi arata toate alea, cand se vedea pe el in poza tipa "Teee"

Zozelici, multumim pt. vesti! Imi pare rau pt. Nelia Dar Simonetta nu a nascut inca, nu? Peste o saptamana sper sa ma vad cu ea

La multi ani Nicol! sa fii sanatoasa! Nu te-am mai vazut pe-aici...Fetele sunt bine?

Mergi la inceput

Helouuuu!!! unde sunteti?
Ai mei abia s-au trezit, au dormit o gramada....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu merge amarastenia asta
Mufa e tot mai terorist, desi pare greu de crezut ca poate mai mult de-atat!!! e horror de iesit cu el p-afara singura p-aici, unde nu are ce face, decat sa se bage in moloz si sa arunce cu bulgari de pamant sau cu pietre in baltoace..iar casa o distruge sistematic..
Zoze, noroc cu tine ca m-am updatat cu lucruri pe care le-am ratat..
Nelia, imi pare tare rau..
vali si mimo m-am terminat de ras, ff tare pustiul!!LA MULTI ANI, NICOOOOLL!!!SANATATE, FERICIRE SI BUCURII!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai Luny ori e coincidenta ori e altceva, dar si la mine de cateva ore bune merge super greu netul si nu pe orice site...Nu stiu ce o fi; voi parca sunteti pe RDS, nu? Noi pe Romtelecom Dolce si n-am avut deloc probleme pana acum...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu nu stiu ce sa mai fac cu laptele, suntem in continuare pe Nestle Junior, de la 1 an si Iulia bea tot mai putin. Am tinut de el ca si pediatrul m-a sfatuit ca e mai bine asa, insa zau ca incep sa simt ca arunc banii de pomana, s-o fi plictisit copilul, poate trebuie sa schimb, nu stiu...Sondaj de opinie: voi ce fel de lapte le mai dati?-nu va intreb de cantitate ca stiu ca marea majoritate bea mult mai mult...Sunt nitel ingrijorata, chit ca Iulia de mancat mananca f bine si destul de divers, dar laptele e lapte, n-are nici doi ani si nu-s convinsa ca doar cu iaurt si branze il pot inlocui!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty eu ii dau parmalat lapte de crestere pt 1-3 ani si sunt super multumita. bea cam 600-700ml. "dezavantajul" ar fi un pic la pret, aprox 5 ron cutia de 500 ml, dar macar ii place. unde ziceai ca sunt pozele?

noi am fost azi in oraselul copiilor. ne-an intalnit cu o prietena si fetita ei si s-au dat in buburuze si alte dracovenii.pt cine vrea pun si niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Daca va era dor de o hlizita mica

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Naty, eu lui Stef ii dau Milumil 1+ in continuare. Lui Vlad nu i-am mai dat de la 1,2 ani, pt. ca la fel cum zici tu, nici 50 ml nu mai bea cu bibe si am renuntat sa mai cumpar degeaba. Si incet incet l-am trecut pe Milli sau LaDorna...stiu ca luam un timp un fel, apoi am schimbat. Acum bem toti Zuzu rosu. Dar lui Stef o sa-i mai dau praf pt. ca inca bea...cel putin pana la 2 ani o sa-i dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu merge amarastenia asta
Mufa e tot mai terorist, desi pare greu de crezut ca poate mai mult de-atat!!! e horror de iesit cu el p-afara singura p-aici, unde nu are ce face, decat sa se bage in moloz si sa arunce cu bulgari de pamant sau cu pietre in baltoace..iar casa o distruge sistematic..
Zoze, noroc cu tine ca m-am updatat cu lucruri pe care le-am ratat..
Nelia, imi pare tare rau..
vali si mimo m-am terminat de ras, ff tare pustiul!!LA MULTI ANI, NICOOOOLL!!!SANATATE, FERICIRE SI BUCURII!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput