Puiuti de Randunici 2008!! (324)
Raspunsuri - Pagina 20
VALENTINA C spune:
Naty, si noi bem tot Nestle Junior 1+ si il bea destul de bine...
Ma duc sa adorm copilul, ca dupa atatea ore de somn, e in forma si ma striga.
Valentina cu
Matei si
24+ cu Luca/ Mihnea
nicol_conte spune:
In primul rand, vreau sa va pup pe toate 

si vreau sa va spun ca mi-e dor tare de voi.
Absenta mea de pe forum se datoreaza lipsei de timp, iar de cand am mutat calculatorul din dormitor in sufragerie, chiar ca nu-l mai deschid aproape deloc, inainte il deschideam cand ma retrageam in dormitor...
Pe langa micuta mea afacere, s-a intamplat ca randunoiul sa ramana fara permis de conducere de vreo luna(mai are de ispasit pana pe 16 ianuarie!) asa ca prestez si in soferul lui personal dimineata la treburile lui, iar dupa amiaza imi vad de ale mele, plus ca abia daca imi mai ramane timp de fete.
Asa ca ieri dimineata am plecat impreuna spre Sinaia, azi am fost la Bran, vremea a fost superba acolo. Am vrut sa ma linistesc un pic si sa fiu doar eu cu el, fara petrecere si fara balamuc acasa...Maine o iau de la capat...
Sunt atat de curioasa sa stiu ce mai fac piticii vostrii si ce mai faceti si voi, dar din pacate nu am timp sa recuperez atat din urma. Ultima data cand v-am citit se pregatea Ariel sa plece in concediu, parca...a trecut cam o luna jumate de atunci.
Sper ca sunteti bine toate randunicile, toate gravidutele, toate proaspetele mamici si nu in ultimul rand toti puii
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
bitza037 spune:

am uitat:
Nicol La multi ani sa ai parte numai de bucurii si afacerea sa-ti mearag struna

am intrebatde vreo doua ori de tine
Naty si Antonia tot Nestle junior mananca dimineata si seara iar ziua lapte de vaca.....ca mi se pare mie ca mananca mancare o idee mai bine,ca asta de vaca nu este asa satios ca LP......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
nicol_conte spune:
Multumesc Simo
- sper ca esti bine si tu si bebe din burtica, dar si flacaii mai mari...
Sper sa ma mobilizez si eu saptamana asta sa pun cateva pozici cu Antonia. A crescut, ma uimeste in fiecare zi! De vorbit nu vorbeste cine stie ce,vorbeste mult pe limba ei, dar stie si intelege aproape tot. Spune "mama, tata, caca, papa, apa, miau" , cand aude intefonul intreaba "cine e " pe limba ei si mai are cateva chestii dar nu-mi vin acum in minte. In materie de cochetarie o imita pe sorsa mai mare, de la tocuri pana la rujuri( a se citi strugurel), vrea si ea fuste, rochii si alte fitze d-stea. E mult mai nabadaioasa decat era Alexia la varsta ei , aproape ca o bate pe Alexia si asta plange imediat..
Dintii ii avem toti + 4 masele, deci mai au sa ne iasa 4 masele, nu?
Cu raceala nu am mai avut probleme de mult(Slava Domnului
), Alexia are tusea ei de cand a inceput gradi , dar ce sa mai zic..asta e..i-am luat astazi niste sirop de brad de la Bran , sper sa-i treaca tusea asta...
As mai zice cate ceva, dar imi tot da randunoiul tarcoale , ma cheama la culcare ![]()
Va pup inca odata si sper sa revin la vechile obiceiuri sa intru mai des 
Noapte buna!
Edit: Multam Bitza
!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
ramo_cata spune:
naty andru tot nestle junior 1+,eu am mers pe nestle de la inceput si am fost si sunt f multumita,andru poate sa fie satul satul de papica daca ii dau lapte nu-l refuza,e preferatul lui..si eu as vrea sa merg cu lp pana la 2 ani,parca imi pare rau sa-l schimb,mi-e sa nu faca mofturi la alt laptic si sa nu mai bea deloc...
kya ti-am vazut zambareata cu lochita frumosa
un
mare mare si pentru amira ,e o dulcica
nicol
si cand mai ai timp te asteptam pe crengutza
simo la multi ani si multa sanatate bunicului
va
si va doresc o noapte linistita...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mihutza11 spune:
Crenguta noua
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii