Puiuti de Randunici 2008!! (324)
Raspunsuri - Pagina 12
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Si am uitat sa zic ca nici n-am stiu ca incepe iar dansez...Doamne ce urat danseaza fata aia, nu stiu daca-i de la statura sau lipsa de talent dar pe MJ mie mi s-a parut complet pe-afara.Mai bine facea o donatie si gata Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Din comentarii reiese ca am avut noroc ca n-am vazut aseara Dansez-ul!![]()
![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
ramo_cata spune:
http://www.youtube.com/watch?v=3hQx9UwFpoQ&feature=player_embedded#
lui andru i-a placut f mult...la tigrii a zis pi-pis,pis,pi-pis,zebra si caluti a zis di di,maimuta -ham ham
,catei -ham ham,la ratuste a zis apa,ca sunt pe apa,purcei -ham
,copii a zis pii...ii plac f mult animalutele...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
lyvy spune:
au fost si dansuri dragutze, mi-au placut mai ales cele cu MJ
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
bubu05 spune:
'Na seara! 
Am aparut si eu, am facut nani cu Stefu, sa recuperez noptile pierdute
.
Aseara ne uitam la Grey si Cata a adormit cu laptopu' in brate si l-am preluat eu si in somn, dupa juma de ora, ma intreaba "ai pus altu'?" si eu zic da si el "esti naspa!" si incepe sa rada!
Multumesc pt. urari, capul vad ca mai doare nitel, dar acum chiar nu-l bag in seama
Oricum, e bine!
Dimineata am fost cu Vlad la Guliver in tara piticilor, extraordinar spectacolul, le-a placut mult, lui si Alexiei ![]()
Eu l-am dus pe Vlad cand avea vreo 2 ani jumate prima data si am stat nitel si am plecat...dupa 3 ani chiar va recomand sa-i duceti! Dupa 4 ani deja sunt fascinati, asa de mult le place!
PiDana, abia astept s-o mai vad pe mandra mica!
Vlad e la soacra-mea si eu sunt singura cu Stefu. Cand sunt cu el ma plictisesc
Se joaca cuminte si nu ma baga in seama! iar cand ma baga vrea la mine in brate si sta cuminte 
Stiu ca mai e un balon de joaca langa Palatul Copiilor, Mimo!
La amiaza i-am facut lui Stef niste soldatei cu crema de branza si ii puneam pe masa, am pus trei si el a zis "tiii"
bubu05 spune:
Aoleu, Columbeanca zici ca are un morcov undeva
Nici eu nu m-am uitat la dansez, avem niste operatii de facut 
gudinde spune:
| citat din mesajul lui mimonix NIMENI?[WOW] Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Unii "e" la cursuri.
natynic spune:
Gudinde, ai trecut pe langa mine sa inteleg????
Mimo, asa zic si eu, iarna e lungaaa...Iulia nu prea distruge in casa, in schimb se catara continuu, peste tot si baga in gura tot. A prins si drag de minge si o arunca din ce in ce mai eficient, s-ar putea lustrele sa fie in pericol
Clau, Dr House e pe AXN de la ora 21, luni-vineri. Si am vazut o alta serie pe TVR 1 dar de la 12 noaptea, ora la care e exclus sa mai stau de acum si tu la fel!![]()
Sa nu uitati ca se da ora inapoi. Adica...daca Iulia se trezea la 7 acum se va trezi la 6 

Ce bine-mi va fi, Doamne...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gudinde spune:
| citat din mesajul lui natynic Gudinde, ai trecut pe langa mine sa inteleg???? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Exact asa. Am parcat in fata parculetului si m-am uitat dupa voi dar nu erati. Rosioara ta era cu cateva masini in spatele rosioarei mele.
gudinde spune:
| citat din mesajul lui mimonix Gudinde bun training de fardat ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Ma bucur ca v-a placut. Si a propos de asta mi-am amintit ca cineva (parca clau) se plangea ca are probleme cu foundationul. Am vaut un tutorial in care se combina pudra minerala cu un pic de crema de fata si pe zonele f deshidratate unde nu statea bine aplicat cu kabuki, tipa aplica foundationul asa, combinat cu crema (asta dupa hidratare, nu inlocuieste crema de hidratare).

(16 ani) si