Puiuti de Randunici 2008!! (324)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Naty , merci de intrebare.
Va citesc si eu pe apucate, dar nu reusesc sa va scriu. Am un gand bun pentru fiecare chiar daca nu se vede aici.
Sunt cam frustrata de atata stat acasa, la serviciu inca nu ma pot intoarce ca cica nu-s bani, in alta parte n-am gasit... paarca nici de copil nu ma ocup cum trebuie si ma tot intreb ce fel de mama sunt eu.
eh, deastea...
Va admir cum reusiti voi sa va descurcati si cu casa si copil/ copii si cu serviciu.

Ana e bine, creste, vorbeste, deja leaga cuvintele, zice "minti baba-n dinti", din catelus cu paru cret stie fiecare vers cu ce cuvant se termina si ne completeaza. Noua ni se pare un copil tare destept (poate prea destept pt noi), repeta tot ce se vorbeste langa ea, nu toate le nimereste si cand o ia pe chineza te strici de ras. De cateva zile s-a invatat si se urca pe toaleta (din cea cu oglinda, mostenire de la bunica) si apoi sare in patut. Poate reusesc diseara sa pun un filmulet, are sotul in telefon. Ii place sa scrie, mai ales pe pereti si e f fericita sa iti arate ce a facut, si ii place sa ii citesti, adica te uiti cu ea la poze si ii spui fiecare desen in parte si ea repeta.

Va pup, am ciorba pe foc si trebuie sa mai arunc niste legume in ea.

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

NIMENI?[WOW]

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

NIMENI?[WOW]

Dupa cum vezi....

Pidana, asteptam cu drag filmuletul

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Noi am ratat plimbarea de dimineata fiind ceata, acum degeaba e soare ca puiul doarme Am fost in vizita si diseara iar in vizita , ca altceva ce sa facem? Eu nu stiu ce fac ai vostri in casa, dar asta e dezastru Se urca, escaladeaza, arunca, strica ,etc !
Poate stiti sa-mi spuneti si mie daca in afara de balonul ala din Herastrau exista si alte locuri de joaca acoperite (nu cele din magazine) ca iarna-i lunga, frate!
In rest liniste...vad ca si pe aici la fel
Pidana ma bucur sa te revad si sa aud "de bine" despre pui
Naty te citesc doctoresele pe forum? Si ce daca vad si ele un colt de casa, ca doar nu-i murdar Sa ia exemplu, sa-si instruiasca si ele copiii ca tine Uite daca matura Iulia, straluceste!
Gudinde bun training de fardat
Bubu deci te-ai scanat pana la urma Bine ca n-ai nimic si ca te-ai linistit
Luny, Ramo m-ati intaratat cu "gatelile" si am comandat o pasaroaie bio la cineva...maine o astept! De ce nu mi-o fi venit mie mai demult ideea asta?
Nu mai stiu ce mai era de zis...dar oricum, v-am citit si am zis sa va spun , ca sa stiti Aaaa si sa va spun am progresat...de la doo-doo am evouat la doo-tei
PS Vladutz a marait nitel si azi noapte dar s-a culcat la loc cuminte, Doamne ajuta! Or fi ultimele masele ca atat a mai ramas de iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ziua buna..tznt tznt ce liniste pe aici...eu fusei tare ocupata,soacra'mi ii este f rau asa ca a trebuit sa gatesc pentru la tara,am mai tocat si niste telina si am bagat-o la congelator(treburi care si le propusese socrela sa le faca ),plus facut bagajel pentru la tara,plus pun-te masa ridica masa,plus andruta scos afara,masina de spalat pusa in functiune de 3 ori,intins rufe..pe la ora 15 il culcai pe andru,facui putina curatenie in bucatarie si acu' stau si ma relaxez ,beau a2a cafea si un suculet de ananas si rontai niste arahide cu ciocolata...

pidana si te mai asteptam pe la noi...un mare pentru ana cea desteapta

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Aaa..am vrut sa mai spun ca provocata de Olga m-am gandit "eu cine as fi" din serialele respective (Grey si House) ...Concluzie : Nimeni! O fi de bine, o fi de rau??? In tot cazul , daca as avea un medic sau un sef ca House, m-as sinucide ca sa fie fara suferinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, slaba ciripeala pe crenguta...abia am terminat ceva teme cu Razvan si ma gandeam ca intru la recuperari...cand colo doar cateva paginute.

Am reusit sa vad poze, am vazut ca a fost ok la doctor cu Muffy Luny, am citit ca ai fost in IOR aseara, tare as fi venit si eu . Concediul eu cred ca o sa fie ceva, ceva la anul, dar s-ar putea sa nu ti-l dea in vara ci mai spre sfarsitul anului sa se stranga mai multe luni lucrate. Am vazut ca a aparut Pidana si oauuuu, chiar ca e desteapta micuta ta .

Naty, unde mai e Dr House? Am crezut ca s-a terminat...

Bubu, cum mai e capsorul?

Am fost in Ior dimineata, super a fost, foarte, foarte liber, probabil oamenii erau speriati de vreme, dar a fost cald si placut in ciuda atmosferei cetoase. Mi-era dor sa mai ies cu copiii la plimbare...Abia astept sa mai bag o tura dupa ce se trezeste Becca. Am poze si filmulete noi dar nu stiu daca reusesc sa descarc azi. O sa incerc.

Aaaaa, si eu sunt fan Uriage, lui Rebe ii iau lotiunea de corp cu 3/4 lapte de care zicea si Nicoleta, iar pentru mine e super apa demachianta de la Uriage. Mi-am luat-o pentru prima oara saptamana trecuta caci nu am gasit demachiantul meu si sunt foarte multumita de ea.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo cu escaladatul,suitul,coboratul,topaitul,baracatul si alte minunatii din astea eu te inteleg perfect... vladutz pentru evolutie..noi am ramas la doo..il intreb cati ani are zice "doo",daca are 2 mingi in manuta si il intreb cate are zice"doo"..daca ii pun 3 si ii zic ca are 3 nici ca mai zice ceva...spor la gatit pasaroaie

eu azi am facut o fasole batuta cu carnati...dar am livrat-o la taranoaia,nu am gustat decat sa vad daca e buna si sarata...pentru noi nu mai gatesc nimic,o las pentru maine..diseara poate fac niste spaghete...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit ceva haios Daca-l intreb pe Dudelle unde s-a lovit (dupa ce cade) invariabil iti arata capul E mortal , e atat de convingator de mori

Mergi la inceput

Si am uitat sa zic ca nici n-am stiu ca incepe iar dansez...Doamne ce urat danseaza fata aia, nu stiu daca-i de la statura sau lipsa de talent dar pe MJ mie mi s-a parut complet pe-afara.Mai bine facea o donatie si gata

Mergi la inceput