Goldie Pants - 17
Raspunsuri - Pagina 17
mj_girl spune:
da nu-sh care e treaba cu invoirea

astept sa vaz neronu lu nashica ce zice
ca decat sa fiu deposedata da come togetheru'

mai bine ma-nvoiesc si gata...
hai ca pana apare sa luam aci o gura da oxigen sau mai bine un toxic ca daca o fi rost da party sa rezistam

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
lisa-marie spune:
hai mey mj 
..ca nu bantui de nebuna pe aici...![]()
![]()
..in cazul asta, bantuim amandoua...

...
.... lasa ca se aduna fetele acusi....

fetiliiiiiiii where are youuuu!!!!
....pana va adunati , eu imi iau gura de oxigen.... ca taaare am nevoie...

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
lisa-marie spune:
...
..gata, eu mi-am luat ceva toxic mai intai...

...apoi oxigenu de rigoare...

...i think i'm ready now....![]()
![]()
![]()

....for party...![]()
![]()
![]()

mj,
nici eu nu vreau sa fiu deposedata de BADu meu...
...bine ca nu trebe bilet de invoire si ziua....

...ca azi o imbulinam....

...duuuamneee fereste...

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
mj_girl spune:
mey lisa da' dupa cum sta treaba p'aci parca vaz ca ne defileaza ebony![]()
![]()
![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
mj_girl spune:

ori ne defileaza vreo 2299
din vecinii lu iona

lisa-marie spune:
mj ![]()
![]()
![]()
...nu-i rau....
..cu costumili cele lucioase....

....rosii, crem si ce culori or mai fi...ebony o sa ne faca parada modei....![]()
![]()
...
...mai vedem cine urca in seara asta pe podium...![]()
![]()
![]()

oana_n spune:
ce ziceti voi acilea....defileaza ebony??? dap...la mine pa scena, private one, n-are program sepsi extins seara asta...
lisa-marie spune:
ufff, pe ebony l-am ratat....

![]()
![]()
...da nu-i nik...ne mai raman vecinii lu Iona...

...uauuuu 2299....

...metalili lui purple, 
..blue shirtu lu ankutza....

...pe cineva tot urcam pa scena in seara asta...![]()
![]()
![]()
mj_girl spune:

hai mey nashico
zi-ne cun facem cu invoirili
facem cerere??
cine o aproba???

ca vaz ca nici pa blog n-ai prestat
am zis ca acu cu black pantheru prestezi si tu mai des

mey da nu scrisesi nimik de despatirea da BaV

iona2005 spune:
plssss fetili schimbati ora...21 de ex.......20 e ora de masa la fatuca si nu vreau sa defileze vecinii

in fiecare seara

....sper sa mi se aprobe cererea
PS multam
ca totusi mi-ati fi lasati liber 1 din 2300
..sunt totusi curioasa care

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race