Goldie Pants - 17
Raspunsuri - Pagina 14
purple_blue spune:
Na dragelor vad ca nu e razbel acuma seara...imi iau inghetata si ma duc la film cu give in to meeeeeiul. mai vin sa vad ce mai invartiti.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
oana_n spune:
mey da chiar asa.....nu dau nici un semn de viata? vad ca la iona nici la BaV nu ii mai salta inima...cine stie peste ce vecin o fi dat in drum spre casa
iar anka....cred ca tot masoara la blue shirt
mj_girl spune:

mey nashico io nu stiu ce sa zic

acu las ca petrecem noi
na, o iesi ele la lumina pan'la urma

mie imi pare rau ca odata esti si tu pusa pa fapte mari

si n-ai cu cine

iaca si dirty diana's boy

danseaza pentru tine nashico

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
iona2005 spune:
dupe cum v-am spus am fost la party
http://mjjgallery.free.fr/dangerous/shortfilms/bow/039.jpg
frisca a fost la mare cautarehttp://mjjgallery.free.fr/dangerous/shortfilms/bow/010.jpg...din cauza asta nu am fost la apel...va dati seama pana am facut dus la toti
a durat ceva![]()
![]()
![]()
mj

ca ne scapasi fundurili...de fapt ale mejeilor

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race 

lisa-marie spune:
uffff, mey fetili, da am scapat ca prin urechili acului cu invoirea....
...noroc cu tine mj 
ca ai propus sa o incepem de maine, lunea...![]()
![]()
..ca altfel....doamneeeeeeeee nici nu vreau sa ma gandesc ce razbel faceati p'aci cu BADu meu..

....deci zic si eu prezent la party cu un pic de intarziere....![]()
![]()
mey mj, tu chiar vrei camesha galbina ca a lu come togetheru?![]()
![]()
...intreb si yo....
..ca maine-poimaine de aud ca defilezi cu black shiny pants...![]()
![]()
![]()
oana...
..pt laptop, vezi cum te obisnuiesti cu el...ca eu parca tot la cel mare ma trag..ca deh are boxili cu care pot stresa vecinu...![]()
![]()
![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
mj_girl spune:

mey iona si tu ca nu intrebi
mey pai la petrecaretu al doilea
dupe
randu da sus te-nvatzam io cum sa-l scapi da frisca ramanea sa speli doar hainili![]()
mai faceai si tu economie la apa
ca la cati
ai avut de 

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
purple_blue spune:
Oana...am uitat sa spun multumesc again pt. cd cu filmul. abia astept sa il vad, desi nu e doar frumos.
Bine ca ati revenit macar 2 dintre voi, ca eu nu lasam invoirea. numai ca, acum cautam pt iona..dar cu ea e greu tare, ca nu stiu de unde sa incep (de la care).
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
lisa-marie spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl![]() mey iona si tu ca nu intrebi![]() mey pai la petrecaretu al doilea![]() dupe |
mey mj...

....

...daca e la ce ma gandesc si yo...

..iona de alta data poti apela la noi cu incredere....www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
lisa-marie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui purple_blue Bine ca ati revenit macar 2 dintre voi, ca eu nu lasam invoirea. numai ca, acum cautam pt iona..dar cu ea e greu tare, ca nu stiu de unde sa incep (de la care). |
purple...

..adicatelea ce vrai sa zici acolo...cum nu lasai invoirea?

...im scoteai la defilare BADu?

...fara mine?

...uffff, vrei sa ma omori de inima rea?

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
mj_girl spune:

mey lisa bine ca aparusi p'aci

mey sper sa nu ajung chiar si la black shiny pants 

da camesha galbina chiar mi-o doresc
acu sa vedem ce zice ankutza
da mey lisa
, asa sta treaba cu frisca
mey iona tu n-auzisi ca rezervili da apa e limitate?![]()
![]()